Kunci Gitar Happy Asmara - Lali Rasane Tresno

Transpose:
Reff :
     C            G
 padange sinar rembulan
     Am           Em
 seindah gemerlap bintang
       F         C
 wes suwe ora nyawang..
       Dm        G
 opo kowe iseh sayang..

        C        G
 nganti lali rasane tresno
        Am          Em
 opo pancen wes ra ono roso
       F            C
 tresnoku nggo sliramu..
       Dm           G       C
 saiki wes luntur.. soko atiku..

Intro : C G Am Em
        F C Dm G
        C G Am Em
        F C Dm G C..

[slow rap]
C                 G
 mbiyen tau ono roso            
 neng njero dodo
Am                   Em
 sak urunge kowe nggawe aku cidro
F                    C
 kowe tego ninggal lungo
 karo wong liyo
Dm                 G
 senajan ati iki loro
 aku ra popo..

C                 G
 wes suwe ora ketemu
                     Am
kowe teko nang ngarepku
                      Em
kowe ngajak balen nggawe kaget
              F
sakjroning atiku
              C
tanpo roso bersalah
                 Dm
kowe nggenggem tanganku
              G
terus kowe ngomong
pengen balen karo aku..

Am          Em
 goro-goro awakmu
              F
tau ninggalke aku
            C      G
saiki ilang tresnoku..

Am              Em
 sorry-sorry to say deh
           F
aku ra iso nerimo
            G
mergo saiki tresnoku
wes tinggal kenangan..

Reff :
     C            G
 padange sinar rembulan
     Am           Em
 seindah gemerlap bintang
       F         C
 wes suwe ora nyawang..
       Dm        G
 opo kowe iseh sayang..

        C        G
 nganti lali rasane tresno
        Am          Em
 opo pancen wes ra ono roso
       F            C
 tresnoku nggo sliramu..
       Dm           G       C
 saiki wes luntur.. soko atiku..

Musik : C......
        C G Am Em
        F C Dm G
        C G Am Em
        F C Dm G C..

C                  G
 sakjembare laut samudro
               Am
bakal tak sebrangi
                    Em
demi ngentukne sliramu
            F
pepujaning ati
                     C
nanging ngopo kowe tego
             Dm
mblenjani janji
                  G
nganti eluh iki netes
deres ning pipi..

C
 sudah lupakan saja
G                    Am
cerita cinta kita berdua
             Em
karena diantara kita
                F
sudah nggak ada rasa
                C            Dm
rasa cinta yang dulu selalu ada
                     G
kini telah pergi menghilang..
sayang..

Am          Em
 goro-goro awakmu
              F
tau ninggalke aku
            C      G
saiki ilang tresnoku..

Am              Em
 sorry-sorry to say deh
           F
aku ra iso nerimo
            G
mergo saiki tresnoku
wes tinggal kenangan..

Reff :
     C            G
 padange sinar rembulan
     Am           Em
 seindah gemerlap bintang
       F         C
 wes suwe ora nyawang..
       Dm        G
 opo kowe iseh sayang..

        C        G
 nganti lali rasane tresno
        Am          Em
 opo pancen wes ra ono roso
       F            C
 tresnoku nggo sliramu..
       Dm           G       C
 saiki wes luntur.. soko atiku..

[[[ORIGINAL CHORD]]]
Reff : F C padange sinar rembulan Dm Am seindah gemerlap bintang Bb F wes suwe ora nyawang.. Gm C opo kowe iseh sayang.. F C nganti lali rasane tresno Dm Am opo pancen wes ra ono roso Bb F tresnoku nggo sliramu.. Gm C F saiki wes luntur.. soko atiku.. Intro : F C Dm Am Bb F Gm C F C Dm Am Bb F Gm C F.. [slow rap] F C mbiyen tau ono roso neng njero dodo Dm Am sak urunge kowe nggawe aku cidro Bb F kowe tego ninggal lungo karo wong liyo Gm C senajan ati iki loro aku ra popo.. F C wes suwe ora ketemu Dm kowe teko nang ngarepku Am kowe ngajak balen nggawe kaget Bb sakjroning atiku F tanpo roso bersalah Gm kowe nggenggem tanganku C terus kowe ngomong pengen balen karo aku.. Dm Am goro-goro awakmu Bb tau ninggalke aku F C saiki ilang tresnoku.. Dm Am sorry-sorry to say deh Bb aku ra iso nerimo C mergo saiki tresnoku wes tinggal kenangan.. Reff : F C padange sinar rembulan Dm Am seindah gemerlap bintang Bb F wes suwe ora nyawang.. Gm C opo kowe iseh sayang.. F C nganti lali rasane tresno Dm Am opo pancen wes ra ono roso Bb F tresnoku nggo sliramu.. Gm C F saiki wes luntur.. soko atiku.. Musik : F...... F C Dm Am Bb F Gm C F C Dm Am Bb F Gm C F.. F C sakjembare laut samudro Dm bakal tak sebrangi Am demi ngentukne sliramu Bb pepujaning ati F nanging ngopo kowe tego Gm mblenjani janji C nganti eluh iki netes deres ning pipi.. F sudah lupakan saja C Dm cerita cinta kita berdua Am karena diantara kita Bb sudah nggak ada rasa F Gm rasa cinta yang dulu selalu ada C kini telah pergi menghilang.. sayang.. Dm Am goro-goro awakmu Bb tau ninggalke aku F C saiki ilang tresnoku.. Dm Am sorry-sorry to say deh Bb aku ra iso nerimo C mergo saiki tresnoku wes tinggal kenangan.. Reff : F C padange sinar rembulan Dm Am seindah gemerlap bintang Bb F wes suwe ora nyawang.. Gm C opo kowe iseh sayang.. F C nganti lali rasane tresno Dm Am opo pancen wes ra ono roso Bb F tresnoku nggo sliramu.. Gm C F saiki wes luntur.. soko atiku..
Facebook
Twitter

Chord Happy Asmara - Lali Rasane Tresno


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •