Transpose:

Chord Kunci Gitar Happy Asmara - Apik Apikan

Intro : C..F..Am G F..F C ra kroso netes Em eluh ning pipi.. F amergo nrimo C janji mbok blenjani.. Dm aku nangis.. C Am ngempet loro ati.. Dm G remuk dodo mergo C G di khianati.. C yen pancen.. Em aku kudu kelangan F wis tak lilakne C timbang bubrah bahanan Dm yen teruske C Am timbang soyo ajur Dm G mergo atimu ono wong liyo G C tresnomu luntur.. Reff : F apik-apikan.. G C aku tak sing lungo Am Dm yen diteruske G C timbang soyo loro.. F apik-apikan.. G Am aku tak sing ngalah A Dm yo wis tak ikhlasne G C nadyan kudu pisah.. Musik : F G Em Am Dm G C.. F G Am A Dm G C.. C yen pancen.. Em aku kudu kelangan F wis tak lilakne C timbang bubrah bahanan Dm yen teruske C Am timbang soyo ajur Dm G mergo atimu ono wong liyo G C tresnomu luntur.. Reff : F apik-apikan.. G C aku tak sing lungo Am Dm yen diteruske G C timbang soyo loro.. F apik-apikan.. G Am aku tak sing ngalah A Dm yo wis tak ikhlasne G C nadyan kudu pisah.. F apik-apikan.. G C aku tak sing lungo Am Dm yen diteruske G C timbang soyo loro.. F apik-apikan.. G Am aku tak sing ngalah A Dm yo wis tak ikhlasne G C nadyan kudu pisah..
Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara




  • Please FOLLOW and JOIN to get update!

    DMCA.com Protection Status