Kunci Gitar Separo Nyowo - Happy Asmara ft. Nadia Aprilia

Transpose:
Catatan :
Lagu ini di chordtela sudah pernah di upload 
dengan artis Janur Kuning - Separo Nyowo
Capo di fret 5

Intro : C G Am Em
        F C G..
        C G Am Em
        F C G..C..

      C            G
tresnoku soyo ngrembuyung
        Am      Em
yen kelingan.. esemmu..
      F            C           G
kangenku ngelayung marang sliramu..

      C              G
tak titip tembang rindu
        Am          Em
lewat sumilir angin ndalu..
      F           C
mergo adoh panggonmu aku
     G                  C
mung biso.. nyawang fotomu..

C
 abot sing tak songgo
G
 iku ora sepiro
Am
 di banding kangenku
     Em
sing ning njero ndodo
F
 bingung keserang rindu
C
 urip keroso sintru
G
 yen sampek durung keturut
 nyanding sliramu

C
 mendem pingin ketemu
G
 masiyo mung suaramu
Am
 nadyan sak kecap
    Em
iso nggawe merem atiku
F
 aku mung biso ndedungo
C
 mugo biso jodoh
                       G
urip sampek tumekane pati
            C
marang sliramu..

Reff :
 C     G         Am
 se..paro nyowo iki..
       F         Dm          G
 bebasane.. mung kanggo sliramu..
 C        G            Am
 tak.. jaluk ning setyomu..
       F       Dm         G
 ojo pupus.. selawase tresnomu..

       Em              Am
 iki kabeh.. wujud tresnoku..
         Dm
 separoh nyowoku..
      G           C
 mung kanggo sliramu..

Musik : C G Am Em
        F C G..
        C G Am Em
        F C G..C..

      C              G
tak titip tembang rindu
        Am          Em
lewat sumilir angin ndalu..
      F           C
mergo adoh panggonmu aku
     G                  C
mung biso.. nyawang fotomu..

C
 abot sing tak songgo
G
 iku ora sepiro
Am
 di banding kangenku
     Em
sing ning njero ndodo
F
 bingung keserang rindu
C
 urip keroso sintru
G
 yen sampek durung keturut
 nyanding sliramu

C
 mendem pingin ketemu
G
 masiyo mung suaramu
Am
 nadyan sak kecap
    Em
iso nggawe merem atiku
F
 aku mung biso ndedungo
C
 mugo biso jodoh
                       G
urip sampek tumekane pati
            C
marang sliramu..

Reff :
 C     G         Am
 se..paro nyowo iki..
       F         Dm          G
 bebasane.. mung kanggo sliramu..
 C        G            Am
 tak.. jaluk ning setyomu..
       F       Dm         G
 ojo pupus.. selawase tresnomu..

       Em              Am
 iki kabeh.. wujud tresnoku..
         Dm
 separoh nyowoku..
      G           C
 mung kanggo sliramu..
         Dm
 separoh nyowoku..
      G           C
 mung kanggo sliramu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F C Dm Am
        Bb F C..
        F C Dm Am
        Bb F C..F..

      F            C
tresnoku soyo ngrembuyung
        Dm      Am
yen kelingan.. esemmu..
      Bb           F           C
kangenku ngelayung marang sliramu..

      F              C
tak titip tembang rindu
        Dm          Am
lewat sumilir angin ndalu..
      Bb          F
mergo adoh panggonmu aku
     C                  F
mung biso.. nyawang fotomu..

F
 abot sing tak songgo
C
 iku ora sepiro
Dm
 di banding kangenku
     Am
sing ning njero ndodo
Bb
 bingung keserang rindu
F
 urip keroso sintru
C
 yen sampek durung keturut
 nyanding sliramu

F
 mendem pingin ketemu
C
 masiyo mung suaramu
Dm
 nadyan sak kecap
    Am
iso nggawe merem atiku
Bb
 aku mung biso ndedungo
F
 mugo biso jodoh
                       C
urip sampek tumekane pati
            F
marang sliramu..

Reff :
 F     C         Dm
 se..paro nyowo iki..
       Bb        Gm          C
 bebasane.. mung kanggo sliramu..
 F        C            Dm
 tak.. jaluk ning setyomu..
       Bb      Gm         C
 ojo pupus.. selawase tresnomu..

       Am              Dm
 iki kabeh.. wujud tresnoku..
         Gm
 separoh nyowoku..
      C           F
 mung kanggo sliramu..

Musik : F C Dm Am
        Bb F C..
        F C Dm Am
        Bb F C..F..

      F              C
tak titip tembang rindu
        Dm          Am
lewat sumilir angin ndalu..
      Bb          F
mergo adoh panggonmu aku
     C                  F
mung biso.. nyawang fotomu..

F
 abot sing tak songgo
C
 iku ora sepiro
Dm
 di banding kangenku
     Am
sing ning njero ndodo
Bb
 bingung keserang rindu
F
 urip keroso sintru
C
 yen sampek durung keturut
 nyanding sliramu

F
 mendem pingin ketemu
C
 masiyo mung suaramu
Dm
 nadyan sak kecap
    Am
iso nggawe merem atiku
Bb
 aku mung biso ndedungo
F
 mugo biso jodoh
                       C
urip sampek tumekane pati
            F
marang sliramu..

Reff :
 F     C         Dm
 se..paro nyowo iki..
       Bb        Gm          C
 bebasane.. mung kanggo sliramu..
 F        C            Dm
 tak.. jaluk ning setyomu..
       Bb      Gm         C
 ojo pupus.. selawase tresnomu..

       Am              Dm
 iki kabeh.. wujud tresnoku..
         Gm
 separoh nyowoku..
      C           F
 mung kanggo sliramu..
         Gm
 separoh nyowoku..
      C           F
 mung kanggo sliramu..

Chord Separo Nyowo - Happy Asmara ft. Nadia Aprilia


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  • Chord Nadia Aprilia
  •