Kunci Gitar Happy Asmara - Pisah Turu

Transpose:
♫ Capo di fret 2

Intro : Am..Em..F G Am..
        Am..Em..F G Am….

         Am
ku nyanyikan lagu..
          Em
gawe pengobat..rindu..
         F        G
ku bayangkan kamu..
                Am
ono ning sandingku..

        Am
setahun yang lalu..
            Em
kowe ninggalno..aku..
         F       G
mengejar mimpimu..
       Am
aku rindu..

    F        G       Am
mugiyo kowe enget.. aku…..

Reff :
    Am            Em
 saiki dewe pisah turu
      F                  C
 sepi rasane atiku tanpo kowe
      Am               Em
 rino lan wengi tansah bimbang
      Dm         G
 wedi kelangan kowe..

     Am            Em
 naliko dewe pisah turu
      F                         C
 pikirku tansah ngelayung mikir kowe
     Am              Em
 wediku ono sing ngancani
       Dm         G
 saben anggonmu turu..

F            G          C           Am
bingung njogoni tresno iki ngantine bali
F           G          C
tansah ngugemi janji suci..
F         G           C           Am
mergo aku ra biso yen kelangan sliramu
F          G          Am
senajan dewe pisah turu..

         Am
ku nyanyikan lagu..
          Em
gawe pengobat..rindu..
         F        G
ku bayangkan kamu..
                Am
ono ning sandingku..

Musik : Am..Em..F G Am..
        Am..Em..F G Am….

Reff :
    Am            Em
 saiki dewe pisah turu
      F                  C
 sepi rasane atiku tanpo kowe
      Am               Em
 rino lan wengi tansah bimbang
      Dm         G
 wedi kelangan kowe..

     Am            Em
 naliko dewe pisah turu
      F                         C
 pikirku tansah ngelayung mikir kowe
     Am              Em
 wediku ono sing ngancani
       Dm         G
 saben anggonmu turu..

    Am            Em
 saiki dewe pisah turu
      F                  C
 sepi rasane atiku tanpo kowe
      Am               Em
 rino lan wengi tansah bimbang
      Dm         G
 wedi kelangan kowe..

     Am            Em
 naliko dewe pisah turu
      F                         C
 pikirku tansah ngelayung mikir kowe
     Am              Em
 wediku ono sing ngancani
       Dm         G
 saben anggonmu turu..

F            G          C           Am
bingung njogoni tresno iki ngantine bali
F           G          C
tansah ngugemi janji suci..
F         G           C           Am
mergo aku ra biso yen kelangan sliramu
F          G          Am
senadyan dewe pisah turu..

         Am
ku nyanyikan lagu..
          Em
gawe pengobat..rindu..
         F        G
ku bayangkan kamu..
                Am
ono ning sandingku..

Outro :
    F        G       Am
mugiyo kowe enget.. aku…..

[[[ORIGINAL CHORD]]]
Happy Asmara - Pisah Turu

Intro : Bm..F#m..G A Bm..
        Bm..F#m..G A Bm..

         Bm
ku nyanyikan lagu..
          F#m
gawe pengobat..rindu..
         G        A
ku bayangkan kamu..
                Bm
ono ning sandingku..

        Bm
setahun yang lalu..
            F#m
kowe ninggalno..aku..
         G       A
mengejar mimpimu..
       Bm
aku rindu..

    G        A       Bm
mugiyo kowe enget.. aku…..

Reff :
    Bm            F#m
 saiki dewe pisah turu
      G                  D
 sepi rasane atiku tanpo kowe
      Bm               F#m
 rino lan wengi tansah bimbang
      Em         A
 wedi kelangan kowe..

     Bm            F#m
 naliko dewe pisah turu
      G                         D
 pikirku tansah ngelayung mikir kowe
     Bm              F#m
 wediku ono sing ngancani
       Em         A
 saben anggonmu turu..

G            A          D           Bm
bingung njogoni tresno iki ngantine bali
G           A          D
tansah ngugemi janji suci..
G         A           D           Bm
mergo aku ra biso yen kelangan sliramu
G          A          Bm
senajan dewe pisah turu..

         Bm
ku nyanyikan lagu..
          F#m
gawe pengobat..rindu..
         G        A
ku bayangkan kamu..
                Bm
ono ning sandingku..

Musik : Bm..F#m..G A Bm..
        Bm..F#m..G A Bm..

Reff :
    Bm            F#m
 saiki dewe pisah turu
      G                  D
 sepi rasane atiku tanpo kowe
      Bm               F#m
 rino lan wengi tansah bimbang
      Em         A
 wedi kelangan kowe..

     Bm            F#m
 naliko dewe pisah turu
      G                         D
 pikirku tansah ngelayung mikir kowe
     Bm              F#m
 wediku ono sing ngancani
       Em         A
 saben anggonmu turu..

    Bm            F#m
 saiki dewe pisah turu
      G                  D
 sepi rasane atiku tanpo kowe
      Bm               F#m
 rino lan wengi tansah bimbang
      Em         A
 wedi kelangan kowe..

     Bm            F#m
 naliko dewe pisah turu
      G                         D
 pikirku tansah ngelayung mikir kowe
     Bm              F#m
 wediku ono sing ngancani
       Em         A
 saben anggonmu turu..

G            A          D           Bm
bingung njogoni tresno iki ngantine bali
G           A          D
tansah ngugemi janji suci..
G         A           D           Bm
mergo aku ra biso yen kelangan sliramu
G          A          Bm
senadyan dewe pisah turu..

         Bm
ku nyanyikan lagu..
          F#m
gawe pengobat..rindu..
         G        A
ku bayangkan kamu..
                Bm
ono ning sandingku..

Outro :
    G        A       Bm
mugiyo kowe enget.. aku…..
Facebook
Twitter

Chord Happy Asmara - Pisah Turu


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •