Kunci Gitar ANTmusic - Ora Kelaran

Transpose:
Intro : C -G/B Am -G
        F -Em -Dm -C G..

C        Em    Am
aku.. pancen.. wong sepele..
  F      G       C        
bedo kahane karo kowe..
  Dm         Em      
kowe milih kae..
         Am  
wes lali sing merjuangke..
   F                       G      
pancen aku iki mung mbok sepelekke..

  C             Em
cukup.. wingi kui..
       Am
tresno sing tak lakoni..
  F             G         C
wingi ngucap janji jebule ngapusi..
 Dm         Em
aku wes tenanan..
           Am
jebul mung pelampiasan..
 F             G             C
aku sadar mung mbok nggo dolanan..

F         G            Em      Am
aku wes lilo.. aku wes iso nerimo..
       Dm        G            C
yen pancen kahanane wes angel di toto..
F          G           Em         Am
aku wes nyerah.. Gusti kulo pun pasrah..
    Dm             G       C
tak ikhlaske.. ben atimu bungah..

Reff :
       F          G
 ponorogo iseh jembar..
      Em       Am
 ati iki ora ambyar..
           Dm        G
 nyawang kowe sesandingan
        C
 aku ra kelaran..

          F         G
 wedang kopi tape telo..
       Em             Am
 aku lilo mbok tinggalno..
      Dm         G              C
 ati iki tetep kokoh los tak culno..

Musik : F G Em Am
        Dm G C..
        F G Em Am
        Dm G C..

  C             Em
cukup.. wingi kui..
       Am
tresno sing tak lakoni..
  F             G         C
wingi ngucap janji jebule ngapusi..
 Dm         Em
aku wes tenanan..
           Am
jebul mung pelampiasan..
 F             G             C
aku sadar mung mbok nggo dolanan..

F         G            Em      Am
aku wes lilo.. aku wes iso nerimo..
       Dm        G            C
yen pancen kahanane wes angel di toto..
F          G           Em         Am
aku wes nyerah.. Gusti kulo pun pasrah..
    Dm             G       C
tak ikhlaske.. ben atimu bungah..

Reff :
       F          G
 ponorogo iseh jembar..
      Em       Am
 ati iki ora ambyar..
           Dm        G
 nyawang kowe sesandingan
        C
 aku ra kelaran..

          F         G
 wedang kopi tape telo..
       Em             Am
 aku lilo mbok tinggalno..
      Dm         G              C
 ati iki tetep kokoh los tak culno..

       F          G
 ponorogo iseh jembar..
      Em       Am
 ati iki ora ambyar..
           Dm        G
 nyawang kowe sesandingan
        C
 aku ra kelaran..

          F         G
 wedang kopi tape telo..
       Em          Am
 aku lilo mbok tinggalno..
      Dm         G              C
 ati iki tetep kokoh los tak culno..
      F          G              C
 ati iki tetep kokoh los tak culno..
      F          G              F
 ati iki tetep kokoh.. los tak culno..

Outro : Fm     C
        ho o ooo..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : F# -C#/F D#m -C#
        B -A#m -G#m -F# C#..

F#       A#m   D#m
aku.. pancen.. wong sepele..
  B      C#      F#       
bedo kahane karo kowe..
  G#m        A#m     
kowe milih kae..
         D#m  
wes lali sing merjuangke..
   B                       C#     
pancen aku iki mung mbok sepelekke..

  F#            A#m
cukup.. wingi kui..
       D#m
tresno sing tak lakoni..
  B             C#        F#
wingi ngucap janji jebule ngapusi..
 G#m        A#m
aku wes tenanan..
           D#m
jebul mung pelampiasan..
 B             C#            F#
aku sadar mung mbok nggo dolanan..

B         C#           A#m     D#m
aku wes lilo.. aku wes iso nerimo..
       G#m       C#           F#
yen pancen kahanane wes angel di toto..
B          C#          A#m        D#m
aku wes nyerah.. Gusti kulo pun pasrah..
    G#m            C#      F#
tak ikhlaske.. ben atimu bungah..

Reff :
       B          C#
 ponorogo iseh jembar..
      A#m      D#m
 ati iki ora ambyar..
           G#m       C#
 nyawang kowe sesandingan
        F#
 aku ra kelaran..

          B         C#
 wedang kopi tape telo..
       A#m            D#m
 aku lilo mbok tinggalno..
      G#m        C#             F#
 ati iki tetep kokoh los tak culno..

Musik : B C# A#m D#m
        G#m C# F#..
        B C# A#m D#m
        G#m C# F#..

  F#            A#m
cukup.. wingi kui..
       D#m
tresno sing tak lakoni..
  B             C#        F#
wingi ngucap janji jebule ngapusi..
 G#m        A#m
aku wes tenanan..
           D#m
jebul mung pelampiasan..
 B             C#            F#
aku sadar mung mbok nggo dolanan..

B         C#           A#m     D#m
aku wes lilo.. aku wes iso nerimo..
       G#m       C#           F#
yen pancen kahanane wes angel di toto..
B          C#          A#m        D#m
aku wes nyerah.. Gusti kulo pun pasrah..
    G#m            C#      F#
tak ikhlaske.. ben atimu bungah..

Reff :
       B          C#
 ponorogo iseh jembar..
      A#m      D#m
 ati iki ora ambyar..
           G#m       C#
 nyawang kowe sesandingan
        F#
 aku ra kelaran..

          B         C#
 wedang kopi tape telo..
       A#m            D#m
 aku lilo mbok tinggalno..
      G#m        C#             F#
 ati iki tetep kokoh los tak culno..

       B          C#
 ponorogo iseh jembar..
      A#m      D#m
 ati iki ora ambyar..
           G#m       C#
 nyawang kowe sesandingan
        F#
 aku ra kelaran..

          B         C#
 wedang kopi tape telo..
       A#m         D#m
 aku lilo mbok tinggalno..
      G#m        C#             F#
 ati iki tetep kokoh los tak culno..
      B          C#             F#
 ati iki tetep kokoh los tak culno..
      B          C#             B
 ati iki tetep kokoh.. los tak culno..

Outro : Bm     F#
        ho o ooo..

Chord ANTmusic - Ora Kelaran


Lihat semua :
  • Chord ANTmusic
  •