Kunci Gitar Happy Asmara - Kowe Lungo Ninggal Aku

Transpose:
Capo di fret 6

Intro : C Em F G..

C                   Em
 mbiyen kowe.. njanjeni.. aku
F                   C         G
 arep urip.. bebarengan karo aku..
C                      Em
 neng nyatane.. kowe malah ro mantanmu
F                         G
opo to salahku.. kok kowe medot tresnoku..

C                 Em
 loro ati iki.. loro rasane..
F                    C          G
 kelingan janjimu, seprono seprene..
C                    Em
 kowe pancen PHP ngrusak sekabehe..
        F                G
mungkin iki dalane.. aku dudu jodone..

Reff :
         F           G
 kowe lungo ninggal aku
         C               Am
 tanpo sebab langsung mlayu
            Dm      G
 ra nganggo nuwun sewu
        C           C7
 kowe bali ro mantanmu..

           F          G
 wes cukup aku neng kene
         C         Am
 aku tak golek liyane
         Dm         G
 mergo kowe koyo ngene..
           C
 nyengsarakke..

Musik : F G Em A
        Dm G C G

C                 Em
 loro ati iki.. loro rasane..
F                    C          G
 kelingan janjimu, seprono seprene..
C                    Em
 kowe pancen PHP ngrusak sekabehe..
        F                G
mungkin iki dalane.. aku dudu jodone..

Reff :
         F           G
 kowe lungo ninggal aku
         C               Am
 tanpo sebab langsung mlayu
            Dm      G
 ra nganggo nuwun sewu
        C           C7
 kowe bali ro mantanmu..

           F          G
 wes cukup aku neng kene
         C         Am
 aku tak golek liyane
         Dm         G
 mergo kowe koyo ngene..
           C  -G/B Am
 nyengsarakke..
         Dm         G
 mergo kowe koyo ngene..
           F  Fm
 nyengsarakke.. 
           C
 nyengsarakke..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : F# A#m B C#..

F#                  A#m
 mbiyen kowe.. njanjeni.. aku
B                   F#        C#
 arep urip.. bebarengan karo aku..
F#                     A#m
 neng nyatane.. kowe malah ro mantanmu
B                         C#
opo to salahku.. kok kowe medot tresnoku..

F#                A#m
 loro ati iki.. loro rasane..
B                    F#         C#
 kelingan janjimu, seprono seprene..
F#                   A#m
 kowe pancen PHP ngrusak sekabehe..
        B                C#
mungkin iki dalane.. aku dudu jodone..

Reff :
         B           C#
 kowe lungo ninggal aku
         F#              D#m
 tanpo sebab langsung mlayu
            G#m     C#
 ra nganggo nuwun sewu
        F#          F#7
 kowe bali ro mantanmu..

           B          C#
 wes cukup aku neng kene
         F#        D#m
 aku tak golek liyane
         G#m        C#
 mergo kowe koyo ngene..
           F#
 nyengsarakke..

Musik : B C# A#m D#
        G#m C# F# C#

F#                A#m
 loro ati iki.. loro rasane..
B                    F#         C#
 kelingan janjimu, seprono seprene..
F#                   A#m
 kowe pancen PHP ngrusak sekabehe..
        B                C#
mungkin iki dalane.. aku dudu jodone..

Reff :
         B           C#
 kowe lungo ninggal aku
         F#              D#m
 tanpo sebab langsung mlayu
            G#m     C#
 ra nganggo nuwun sewu
        F#          F#7
 kowe bali ro mantanmu..

           B          C#
 wes cukup aku neng kene
         F#        D#m
 aku tak golek liyane
         G#m        C#
 mergo kowe koyo ngene..
           F# -C#/F D#m
 nyengsarakke..
         G#m        C#
 mergo kowe koyo ngene..
           B  Bm
 nyengsarakke..  
           F#
 nyengsarakke..

Chord Happy Asmara - Kowe Lungo Ninggal Aku


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •