Kunci Gitar Happy Asmara - Salak Pondoh

Transpose:
Capo fret 2

Intro : Am F G Am
        F Am E Am
        F E Am

         Am
nganti suwi awakku nggondeli tresno
        Am                Dm
mergo setyo lali lekku ngitung dino
       Dm
kowe lungo tresnomu ora tak trimo
          E               Am
yen wis bali tresnamu tak tompo..

         Am
ngombe jamu, jamune nglegakke dodo
        Am                Dm
wis ketemu njur bali kowe kok dudo
        Dm
najan gelo ati wis kebacut tresno
       E           Am
piye cubo bali kok dudo..

Int. E F Dm E Am

Reff :
          Am
 salak pondoh legi rasane
          Am              Dm
 nadyan dudo tak lelesi wae
           Dm
 mergo tresno sing tak gondeli
        E                  Am
 dudo ritek tetep tak tampani..

          Am
 salak pondoh legi rasane
          Am              Dm
 nadyan dudo tak lelesi wae
           Dm
 mergo tresno sing tak gondeli
        E                  Am
 dudo ritek tetep tak tampani..

         Dm
 ndek mbiyen kowe ra tak tompo
         Am
 pungkasane karo wong liyo
       E
 saiki kowe wis dudo
          E                   Am
 nadyan telat ra kelangan tresno..

         Dm
 ndek mbiyen kowe ra tak tompo
         Am
 pungkasane karo wong liyo
       E
 saiki kowe wis dudo
          E                   Am
 nadyan telat ra kelangan tresno..

Musik : Am Dm G Am
        F Am E Am
        F E Am

         Am
nganti suwi awakku nggondeli tresno
        Am                Dm
mergo setyo lali lekku ngitung dino
       Dm
kowe lungo tresnomu ora tak trimo
          E               Am
yen wis bali tresnamu tak tompo..

         Am
ngombe jamu, jamune nglegakke dodo
        Am                Dm
wis ketemu njur bali kowe kok dudo
        Dm
najan gelo ati wis kebacut tresno
       E           Am
piye cubo bali kok dudo..

Int. E F Dm E Am

Reff :
          Am
 salak pondoh legi rasane
          Am              Dm
 nadyan dudo tak lelesi wae
           Dm
 mergo tresno sing tak gondeli
        E                  Am
 dudo ritek tetep tak tampani..

          Am
 salak pondoh legi rasane
          Am              Dm
 nadyan dudo tak lelesi wae
           Dm
 mergo tresno sing tak gondeli
        E                  Am
 dudo ritek tetep tak tampani..

         Dm
 ndek mbiyen kowe ra tak tompo
         Am
 pungkasane karo wong liyo
       E
 saiki kowe wis dudo
          E                   Am
 nadyan telat ra kelangan tresno..

         Dm
 ndek mbiyen kowe ra tak tompo
         Am
 pungkasane karo wong liyo
       E
 saiki kowe wis dudo
          E                   Am
 nadyan telat ra kelangan tresno..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Bm G A Bm
        G Bm F# Bm
        G F# Bm

         Bm
nganti suwi awakku nggondeli tresno
        Bm                Em
mergo setyo lali lekku ngitung dino
       Em
kowe lungo tresnomu ora tak trimo
          F#              Bm
yen wis bali tresnamu tak tompo..

         Bm
ngombe jamu, jamune nglegakke dodo
        Bm                Em
wis ketemu njur bali kowe kok dudo
        Em
najan gelo ati wis kebacut tresno
       F#          Bm
piye cubo bali kok dudo..

Int. F# G Em F# Bm

Reff :
          Bm
 salak pondoh legi rasane
          Bm              Em
 nadyan dudo tak lelesi wae
           Em
 mergo tresno sing tak gondeli
        F#                 Bm
 dudo ritek tetep tak tampani..

          Bm
 salak pondoh legi rasane
          Bm              Em
 nadyan dudo tak lelesi wae
           Em
 mergo tresno sing tak gondeli
        F#                 Bm
 dudo ritek tetep tak tampani..

         Em
 ndek mbiyen kowe ra tak tompo
         Bm
 pungkasane karo wong liyo
       F#
 saiki kowe wis dudo
          F#                  Bm
 nadyan telat ra kelangan tresno..

         Em
 ndek mbiyen kowe ra tak tompo
         Bm
 pungkasane karo wong liyo
       F#
 saiki kowe wis dudo
          F#                  Bm
 nadyan telat ra kelangan tresno..

Musik : Bm Em A Bm
        G Bm F# Bm
        G F# Bm

         Bm
nganti suwi awakku nggondeli tresno
        Bm                Em
mergo setyo lali lekku ngitung dino
       Em
kowe lungo tresnomu ora tak trimo
          F#              Bm
yen wis bali tresnamu tak tompo..

         Bm
ngombe jamu, jamune nglegakke dodo
        Bm                Em
wis ketemu njur bali kowe kok dudo
        Em
najan gelo ati wis kebacut tresno
       F#          Bm
piye cubo bali kok dudo..

Int. F# G Em F# Bm

Reff :
          Bm
 salak pondoh legi rasane
          Bm              Em
 nadyan dudo tak lelesi wae
           Em
 mergo tresno sing tak gondeli
        F#                 Bm
 dudo ritek tetep tak tampani..

          Bm
 salak pondoh legi rasane
          Bm              Em
 nadyan dudo tak lelesi wae
           Em
 mergo tresno sing tak gondeli
        F#                 Bm
 dudo ritek tetep tak tampani..

         Em
 ndek mbiyen kowe ra tak tompo
         Bm
 pungkasane karo wong liyo
       F#
 saiki kowe wis dudo
          F#                  Bm
 nadyan telat ra kelangan tresno..

         Em
 ndek mbiyen kowe ra tak tompo
         Bm
 pungkasane karo wong liyo
       F#
 saiki kowe wis dudo
          F#                  Bm
 nadyan telat ra kelangan tresno..

Chord Happy Asmara - Salak Pondoh


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •