Kunci Gitar Denny Caknan X Happy Asmara - SATRU

Transpose:
Intro : C..G….
        F..A..Dm Em F G..

 C                 G
Uni..ne batin dungoku….
F     G            Am
 ra luput ko jenengmu..
Dm   G            Em     Am   
 aku ngedem-ngedem a..ti..mu..
F              G
 bakoh mempertahan….kanmu..

Int. Am..F..Dm..G..

*)
   F                   C
Gusti.. kulo pun manut dalane..
Dm        G                C
 mung Jenengan sing ngatur critane..
Am                    Em
 sing jelas aku mikir kedepane..
 F                   G
opo bakal hubungan satru sak teruse….

Reff :
 F       G       Em         Am
  Tulung percoyo aku sayang awakmu..
      Dm      E           Am   A
  buktine sampean nglirik liyane..
 F       G       Em
  sumpah ra koyo sing
             Am      Dm
  mbok pikir selama iki..
              G               C
  mas isoku meneng.. ngajeni awakmu….

#)
C                    F
 Sepurane yen pancen salah..
G                 Em
 sepurane yen aku neng uripmu..
        Am            Dm
 mung masalah.. rangkulen aku..
G                     C
 iki gur mung salah pahamku….

Musik : F  G     Am..
           ha.. aa oo uuu..

F        G
 Satru hubungan 
       Am           Dm
mung salah.. paham..mu..
             F     
sampean kudu ngerteni..
G        C
aku cemburu..

*)
   F                   C
Gusti.. kulo pun manut dalane..
Dm        G                C
 mung Jenengan sing ngatur critane..
Am                    Em
 sing jelas aku mikir kedepane..
 F                   G
opo bakal hubungan satru sak teruse….

Reff :
 F       G       Em         Am
  Tulung percoyo aku sayang awakmu..
     Dm      E            Am   A
  buktine sampean nglirik liyane..
 F       G       Em
  sumpah ra koyo sing
             Am     Dm
  mbok pikir selama iki..
              G               C
  mas isoku meneng.. ngajeni awakmu….

#)
C                    F
 Sepurane yen pancen salah..
G                 Em
 sepurane yen aku neng uripmu..
        Am            Dm
 mung masalah.. rangkulen aku..
G                     C
 iki gur mung salah pahamku….

Outro :
 C                 G
Uni..ne batin dungoku..
F     G            Am   
 ra luput ko jenengmu….

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : A..E….
        D..F#..Bm C#m D E..

 A                 E
Uni..ne batin dungoku….
D     E            F#m
 ra luput ko jenengmu..
Bm   E            C#m    F#m 
 aku ngedem-ngedem a..ti..mu..
D              E
 bakoh mempertahan….kanmu..

Int. F#m..D..Bm..E..

*)
   D                   A
Gusti.. kulo pun manut dalane..
Bm        E                A
 mung Jenengan sing ngatur critane..
F#m                  C#m
 sing jelas aku mikir kedepane..
 D                   E
opo bakal hubungan satru sak teruse….

Reff :
 D       E       C#m       F#m
  Tulung percoyo aku sayang awakmu..
     Bm      C#           F#m   F#
  buktine sampean nglirik liyane..
 D       E       C#m
  sumpah ra koyo sing
             F#m    Bm
  mbok pikir selama iki..
              E               A
  mas isoku meneng.. ngajeni awakmu….

#)
A                    D
 Sepurane yen pancen salah..
E                 C#m
 sepurane yen aku neng uripmu..
        F#m          Bm
 mung masalah.. rangkulen aku..
E                     A
 iki gur mung salah pahamku….

Musik : D E     F#m..
           ha.. aa oo uuu..

D        E
 Satru hubungan 
       F#m         Bm
mung salah.. paham..mu..
             D     
sampean kudu ngerteni..
E        A
aku cemburu..

*)
   D                   A
Gusti.. kulo pun manut dalane..
Bm        E                A
 mung Jenengan sing ngatur critane..
F#m                  C#m
 sing jelas aku mikir kedepane..
 D                   E
opo bakal hubungan satru sak teruse….

Reff :
 D       E       C#m       F#m
  Tulung percoyo aku sayang awakmu..
     Bm      C#           F#m   F#
  buktine sampean nglirik liyane..
 D       E       C#m
  sumpah ra koyo sing
             F#m   Bm
  mbok pikir selama iki..
              E               A
  mas isoku meneng.. ngajeni awakmu….

#)
A                    D
 Sepurane yen pancen salah..
E                 C#m
 sepurane yen aku neng uripmu..
        F#m          Bm
 mung masalah.. rangkulen aku..
E                     A
 iki gur mung salah pahamku….

Outro :
 A                 E
Uni..ne batin dungoku..
D     E            F#m..
 ra luput ko jenengmu….

Chord Denny Caknan X Happy Asmara - SATRU


Lihat semua :
  • Chord Denny Caknan
  • Chord Happy Asmara
  •