Kunci Gitar Happy Asmara - Putih Abu Abu

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : C  Dm G
        C  Dm G

C                       Dm
 Mbiyen kowe wes pernah janji
G                  C
 Ngancani aku urip mati
A                   Dm
 Ra peduli awan lan bengi
G                    C
 Jenengmu tetep ning ati..

C                    Dm
 Tahune wes ganti buntute
G                       C
 Tapi sih rung iso nglalekke
A                     Dm
 Banyu moto wes tak entekke
G                 C
 Tetep ra iso nglalekke..

Int. C.. Dm G C

Reff :
 C                   F
  Omongmu meh urip bareng aku
          G
 Nganti tukul rambutku
            C     G        A
 Sing werno putih lan abu-abu
           Dm
 Tapi kowe lungo pas sih
        G                 C
 Ireng-irenge werno rambutku..

 C                       F
  Jare tresnomu mung kanggo aku
          G            
 Sayangmu mung siji
            C         G         A
 kanggo awakku nganti mabur rogoku
             Dm
 Mugo ning kono kowe bahagia
         G                   C
 Senajan dudu aku sing ning atimu..

Musik : C.. Dm G

C                    Dm
 Tahune wes ganti buntute
G                      C
 Tapi sih rung iso nglalekke
A                     Dm
 Banyu moto wes tak entekke
G                 C
 Tetep ra iso nglalekke..

Reff :
 C                   F
  Omongmu meh urip bareng aku
          G
 Nganti tukul rambutku
            C     G        A
 Sing werno putih lan abu-abu
           Dm
 Tapi kowe lungo pas sih
        G                 C
 Ireng-irenge werno rambutku..

 C                       F
  Jare tresnomu mung kanggo aku
          G            
 Sayangmu mung siji
            C         G         A
 kanggo awakku nganti mabur rogoku
             Dm
 Mugo ning kono kowe bahagia
         G                   C
 Senajan dudu aku sing ning atimu..

Outro : C.. Dm G C

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D  Em A
        D  Em A

D                       Em
 Mbiyen kowe wes pernah janji
A                  D
 Ngancani aku urip mati
B                   Em
 Ra peduli awan lan bengi
A                    D
 Jenengmu tetep ning ati..

D                    Em
 Tahune wes ganti buntute
A                       D
 Tapi sih rung iso nglalekke
B                     Em
 Banyu moto wes tak entekke
A                 D
 Tetep ra iso nglalekke..

Int. D.. Em A D

Reff : 
 D                   G
  Omongmu meh urip bareng aku
          A
 Nganti tukul rambutku
            D     A        B
 Sing werno putih lan abu-abu
           Em
 Tapi kowe lungo pas sih
        A                 D
 Ireng-irenge werno rambutku..

 D                       G
  Jare tresnomu mung kanggo aku
          A                  
 Sayangmu mung siji
            D         A         B
 kanggo awakku nganti mabur rogoku
             Em 
 Mugo ning kono kowe bahagia
         A                   D
 Senajan dudu aku sing ning atimu..

Musik : D.. Em A

D                    Em
 Tahune wes ganti buntute
A                      D
 Tapi sih rung iso nglalekke
B                     Em
 Banyu moto wes tak entekke
A                 D
 Tetep ra iso nglalekke..

Reff : 
 D                   G
  Omongmu meh urip bareng aku
          A
 Nganti tukul rambutku
            D     A        B
 Sing werno putih lan abu-abu
           Em
 Tapi kowe lungo pas sih
        A                 D
 Ireng-irenge werno rambutku..

 D                       G
  Jare tresnomu mung kanggo aku
          A                  
 Sayangmu mung siji
            D         A         B
 kanggo awakku nganti mabur rogoku
             Em 
 Mugo ning kono kowe bahagia
         A                   D
 Senajan dudu aku sing ning atimu..

Outro : D.. Em A D

Chord Happy Asmara - Putih Abu Abu


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •