Kunci Gitar Fanny Sabila & Maliq Ibrahim - Karang Hawu

Transpose:
Capo di fret 3

Intro : F  Am  E F Am
        Am  F  Am F Am

Am              Dm
Di basisir laut palabuan ratu
Bb                  Am
Di palebah batu ngampar karang hawu
C
Bari nyawang katengah lautan
       Bb        Am
Hate pinuh panghareupan..

Int. F Am

Am                  Dm
Di sarengan ku bebende di gigireun
Bb                    Am
Rema panangan silih cepang silih ranggeun
C        
Hiliwir angin dalinding katresna
     Bb         Am   F
Mapaesan cinta urang..

    Bb
Patutur tutur ombak nu silih surungkeun
         C                         Am
Ting jelegur nembrak kana karang hawu
    Bb
Kadedeuh kanyeah cinta nu urang
      C                   Am
Kukuh pengkuh di karang hawu..

Reff :
 Am                       Bb
 Tempat wisata palabuhan ratu
              Bb
 Ceuk dongeng cenah ceuk beja
        Dm          Am
 Kantos sumping ibu ratu..

 Am                          Bb
 Di karang hawu tempat anu endah
               Am
 Nga didinya pisan
           G          Am
 Maheutkeun janji pasini..

 Am          F
 Di karang hawu
   Am        C
 palabuhan ratu
       F            Am
 Aya carita urang duaan
      Bb     C   Am
 Teukeneun katuruneun..

Musik : Am F.. Bb Am
        F Am Dm E Am

Am                  Dm
Di sarengan ku bebende di gigireun
Bb                    Am
Rema panangan silih cepang silih ranggeun
C        
Hiliwir angin dalinding katresna
     Bb         Am   F
Mapaesan cinta urang..

    Bb
Patutur tutur ombak nu silih surungkeun
         C                         Am
Ting jelegur nembrak kana karang hawu
    Bb
Kadedeuh kanyeah cinta nu urang
      C                   Am
Kukuh pengkuh di karang hawu..

Reff :
 Am                       Bb
 Tempat wisata palabuhan ratu
              Bb
 Ceuk dongeng cenah ceuk beja
        Dm          Am
 Kantos sumping ibu ratu..

 Am                          Bb
 Di karang hawu tempat anu endah
               Am
 Nga didinya pisan
           G          Am
 Maheutkeun janji pasini..

 Am          F
 Di karang hawu
   Am        C
 palabuhan ratu
       F            Am
 Aya carita urang duaan
      Bb     C   Am
 Teukeneun katuruneun..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G#  Cm  G G# Cm
        Cm  G#  Cm G# Cm

Cm              Fm
Di basisir laut palabuan ratu
C#                  Cm
Di palebah batu ngampar karang hawu
D#             
Bari nyawang katengah lautan
       C#        Cm
Hate pinuh panghareupan..

Int. G# Cm

Cm                  Fm
Di sarengan ku bebende di gigireun
C#                    Cm
Rema panangan silih cepang silih ranggeun
D#        
Hiliwir angin dalinding katresna
     C#         Cm   G#
Mapaesan cinta urang..

    C#
Patutur tutur ombak nu silih surungkeun
         D#                        Cm
Ting jelegur nembrak kana karang hawu
    C#
Kadedeuh kanyeah cinta nu urang
      D#                  Cm
Kukuh pengkuh di karang hawu..

Reff :
 Cm                       C#
 Tempat wisata palabuhan ratu
              C#
 Ceuk dongeng cenah ceuk beja
        Fm          Cm
 Kantos sumping ibu ratu..

 Cm                          C#
 Di karang hawu tempat anu endah
               Cm
 Nga didinya pisan
           A#         Cm
 Maheutkeun janji pasini..

 Cm          G#
 Di karang hawu
   Cm        D#
 palabuhan ratu
       G#           Cm
 Aya carita urang duaan
      C#     D#  Cm
 Teukeneun katuruneun..

Musik : Cm G#.. C#  Cm
        G# Cm Fm G Cm

Cm                  Fm
Di sarengan ku bebende di gigireun
C#                    Cm
Rema panangan silih cepang silih ranggeun
D#        
Hiliwir angin dalinding katresna
     C#         Cm   G#
Mapaesan cinta urang..

    C#
Patutur tutur ombak nu silih surungkeun
         D#                        Cm
Ting jelegur nembrak kana karang hawu
    C#
Kadedeuh kanyeah cinta nu urang
      D#                  Cm
Kukuh pengkuh di karang hawu..

Reff :
 Cm                       C#
 Tempat wisata palabuhan ratu
              C#
 Ceuk dongeng cenah ceuk beja
        Fm          Cm
 Kantos sumping ibu ratu..

 Cm                          C#
 Di karang hawu tempat anu endah
               Cm
 Nga didinya pisan
           A#         Cm
 Maheutkeun janji pasini..

 Cm          G#
 Di karang hawu
   Cm        D#
 palabuhan ratu
       G#           Cm
 Aya carita urang duaan
      C#     D#  Cm
 Teukeneun katuruneun..

Chord Fanny Sabila & Maliq Ibrahim - Karang Hawu


Lihat semua :
  • Chord Fanny Sabila
  • Chord Lagu Sunda
  •