Kunci Gitar Irwan Putra - Tanpo Balesmu

Transpose:
Intro : G D Em Dm
        C D G..

G
bener..
D                Em
 aku mbiyen tau ono roso..
  Dm                     C
nanging uwis suwe tak lalekno..
   D             G
mergo jawabmu ra ono..

G
bener..
D                  Em
 aku mbiyen tau nandur tresno..
  Dm                         C
nanging sing tak oleh mung kuciwo..
  D             G
soyo jeru malah loro..

   C                     D
sakjane aku ra pengen ngeleng-eleng
   G                     Em
mergane tak anggep uwis ora penting
          C                      D
cukup tak pendeme dewe.. lalekke wae..

Reff :
              C               D
 wes ra ono guno.. saiki kowe moro..
           G                      E
 nakokke roso.. sek uwes tak lalekno..
              C               D
 rosoku wes mati.. tresno tak ilangi
           G    E
 aku sadar diri..

                 C                D
 kowe ora ngrasakke.. mendem roso dewe..
            G                E
 kepiye larane.. ora tau digape..
               C
 tresno seng tulus nggo kowe..
       D                        G
 ratau mbok bales.. senadyan sitik wae..

Musik : C D G E
        C D G..

G
bener..
D                  Em
 aku mbiyen tau nandur tresno..
  Dm                         C
nanging sing tak oleh mung kuciwo..
  D             G
soyo jeru malah loro..

   C                     D
sakjane aku ra pengen ngeleng-eleng
   G                     Em
mergane tak anggep uwis ora penting
          C                      D
cukup tak pendeme dewe.. lalekke wae..

Reff :
              C               D
 wes ra ono guno.. saiki kowe moro..
           G                      E
 nakokke roso.. sek uwes tak lalekno..
              C               D
 rosoku wes mati.. tresno tak ilangi
           G    E
 aku sadar diri..

                 C                D
 kowe ora ngrasakke.. mendem roso dewe..
            G                E
 kepiye larane.. ora tau digape..
               C
 tresno seng tulus nggo kowe..
       D                        G
 ratau mbok bales.. senadyan sitik wae..

Chord Irwan Putra - Tanpo Balesmu

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Irwan Putra
  •