Kunci Gitar Fanny Sabila - Kamelang

Transpose:
Intro : Em  C  D  Em

Em
naha hate.. ka manehna
             C
sok aya rasa cangcaya..
       F
tina hate.. ka manehna
                    Em
teu weuleuh aya curiga..

           C
tisaprak kuring ngadengge beja
                  Em
yen manehna teu satia..
         F
padahal eta ngan karek beja
                 Em
can aya bukti nu nyata..

          Em
deudeuh kuring.. keur manehna
                C
kawasna taya bandingna..
         F
pikeun kuring.. manehna
          Em
teu aya dua..

          C
meureun kieu.. nu ngarantaran keur
                Em
loba kamelang kasieun..
           F
sieun manehna.. pudar subaya
           Em
teu kuat nahan gogoda..

Reff :
         C                       Em
 tada teuing.. gudawangna ieu hate..
     C            F           Em
 mun salira.. jungjunan nidua hate..
          C                     Em
 kudu kumaha.. tindakan age putusan..
 C      G              F
 rasa kacinta.. meulit pageh
      Em  F G Em-Em
 ka salira..

          Em
deudeuh kuring.. keur manehna
                C
kawasna taya bandingna..
         F
pikeun kuring.. manehna
          Em
teu aya dua..

          C
meureun kieu.. nu ngarantaran keur
                Em
loba kamelang kasieun..
           F
sieun manehna.. pudar subaya
          (Em)
teu kuat nahan gogoda..

Musik : Em  F  Em  F
        G F Em-Em

Reff :
        C                     Em
 tada teuing.. gudawangna ieu hate..
       C          F           Em
 mun salira.. jungjunan nidua hate..
          C                     Em
 kudu kumaha.. tindakan age putusan..
 C      G                F
 rasa kacinta.. meulit pageh
        Em..
 ka salira..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : C#m  A  B  C#m

C#m
naha hate.. ka manehna
             A
sok aya rasa cangcaya..
       D
tina hate.. ka manehna
                    C#m
teu weuleuh aya curiga..

           A
tisaprak kuring ngadengge beja
                  C#m
yen manehna teu satia..
         D
padahal eta ngan karek beja
                 C#m
can aya bukti nu nyata..

          C#m
deudeuh kuring.. keur manehna
                A
kawasna taya bandingna..
         D
pikeun kuring.. manehna
          C#m
teu aya dua..

          A
meureun kieu.. nu ngarantaran keur
                C#m
loba kamelang kasieun..
           D
sieun manehna.. pudar subaya
           C#m
teu kuat nahan gogoda..

Reff :
         A                       C#m
 tada teuing.. gudawangna ieu hate..
     A            D           C#m
 mun salira.. jungjunan nidua hate..
          A                     C#m
 kudu kumaha.. tindakan age putusan..
 A      E              D
 rasa kacinta.. meulit pageh
      C#m  D E C#m-C#m
 ka salira..

          C#m
deudeuh kuring.. keur manehna
                A
kawasna taya bandingna..
         D
pikeun kuring.. manehna
          C#m
teu aya dua..

          A
meureun kieu.. nu ngarantaran keur
                C#m
loba kamelang kasieun..
           D
sieun manehna.. pudar subaya
          (C#m)
teu kuat nahan gogoda..

Musik : C#m  D  C#m  D
        E  D C#m-C#m

Reff :
        A                     C#m
 tada teuing.. gudawangna ieu hate..
       A          D           C#m
 mun salira.. jungjunan nidua hate..
          A                     C#m
 kudu kumaha.. tindakan age putusan..
 A      E                D
 rasa kacinta.. meulit pageh
        C#m..
 ka salira..
Facebook
Twitter

Chord Fanny Sabila - Kamelang


Lihat semua :
  • Chord Fanny Sabila
  •