Kunci Gitar Fanny Sabila - Buleud

Transpose:
Intro : Am..G..F G Am..

Am
lain sakali..
              G
anjeun teh ngulang ngulang deui..
  F
kasalahan sami
             E
mani neungteuli.. nganyeunyeuri..

Int. Am..G..F..Am..

Am
tega tegana..
            G
teu bosen bosen ngumbar ngumbar cinta
F
taya puas puas na
     E
luka liku ngagulkeun dusta..

Dm                  Am
lain sabaraneun.. lain dagoaneun..
    F                     G
asa buntu.. teu manggih jalan
       Am
keur kasaean..

Int. F G Am..

  Am
saha nu ridoeun..
      G
didua keun ditilukeun..
  F        G          Am
hate kapanasan awak katirisan..
  Am
abdi.. rela pasrah
       G
cape kagugulung masalah..
  F            G              Am
hate geus karancang.. teu ka ubaran..

Int. F Em G Am
     F G Am..

Reff :
        Am
 menit ieu abdi pamit..
     Dm
 narimakeun cinta nu leungit..
    F
 ngapungkeun rasa nu pait
          Am     E
 ka luhur langit..

        Am
 abdi rela undur diri
        Dm
 ngubur panghareupan nu suci..
   F
 malidkeun rasa kanyeuri
         Am
 neunagkeun ati..

#)
       Dm
kajeun asa beurat ngalengkah
       Am
kajeun abdi can boga arah
       F               G-G
abdi buleud, buleud, buleud..
         Am
lepas ti anjeun..

Musik : Am Dm G F  
        G F Am
        G F G Am..

Reff :
        Am
 menit ieu abdi pamit..
     Dm
 narimakeun cinta nu leungit..
    F
 ngapungkeun rasa nu pait
          Am     E
 ka luhur langit..

        Am
 abdi rela undur diri
        Dm
 ngubur panghareupan nu suci..
   F
 malidkeun rasa kanyeuri
         Am
 neunagkeun ati..

#)
       Dm
kajeun asa beurat ngalengkah
       Am
kajeun abdi can boga arah
       F               G-G
abdi buleud, buleud, buleud..
         Am..
lepas ti anjeun..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D#m..C#..B C# D#m..

D#m
lain sakali..
              C#
anjeun teh ngulang ngulang deui..
  B
kasalahan sami
             A#
mani neungteuli.. nganyeunyeuri..

Int. D#m..C#..B..D#m..

D#m
tega tegana..
            C#
teu bosen bosen ngumbar ngumbar cinta
B
taya puas puas na
     A#
luka liku ngagulkeun dusta..

G#m                 D#m
lain sabaraneun.. lain dagoaneun..
    B                     C#
asa buntu.. teu manggih jalan
       D#m
keur kasaean..

Int. B C# D#m..

  D#m
saha nu ridoeun..
      C#
didua keun ditilukeun..
  B        C#         D#m
hate kapanasan awak katirisan..
  D#m
abdi.. rela pasrah
       C#
cape kagugulung masalah..
  B            C#             D#m
hate geus karancang.. teu ka ubaran..

Int. B A#m C# D#m
     B C# D#m..

Reff :
        D#m
 menit ieu abdi pamit..
     G#m
 narimakeun cinta nu leungit..
    B
 ngapungkeun rasa nu pait
          D#m    A#
 ka luhur langit..

        D#m
 abdi rela undur diri
        G#m
 ngubur panghareupan nu suci..
   B
 malidkeun rasa kanyeuri
         D#m
 neunagkeun ati..

#)
       G#m
kajeun asa beurat ngalengkah
       D#m
kajeun abdi can boga arah
       B               C#-C#
abdi buleud, buleud, buleud..
         D#m
lepas ti anjeun..

Musik : D#m G#m C# B 
        C# B D#m
        C# B C# D#m..

Reff :
        D#m
 menit ieu abdi pamit..
     G#m
 narimakeun cinta nu leungit..
    B
 ngapungkeun rasa nu pait
          D#m    A#
 ka luhur langit..

        D#m
 abdi rela undur diri
        G#m
 ngubur panghareupan nu suci..
   B
 malidkeun rasa kanyeuri
         D#m
 neunagkeun ati..

#)
       G#m
kajeun asa beurat ngalengkah
       D#m
kajeun abdi can boga arah
       B               C#-C#
abdi buleud, buleud, buleud..
         D#m..
lepas ti anjeun..
Facebook
Twitter

Chord Fanny Sabila - Buleud


Lihat semua :
  • Chord Fanny Sabila
  •