Kunci Gitar Opan Tawek - Bendungan Cibaliung

Transpose:
Capo fret 3

Intro : Am Am F Am [2x] 
        Am F Am..F..Am..[2x]

           Am      F        Am
datang mangsa.. nu di jangjian..
       E         F   E
rek ulin jeung babaturan..
        E            F
ka bendungan panguseupan..
        Bb
mawa jeujer jeung eupan 
C           Am
 sewang-sewangan..

Int. F..Am..F E Am..

        Am    F         Am
belah kidul.. kota pandeglang..
       E     F    E
aya tempat pangulinan..
       E             F
tempat nu ngeplak caina..
     Bb            C     Am
bendungan cibaliung katelahna..

   Dm
warga banten sabilulungan
        F               Am
ngawujudkeun.. pangwangunan..
 Dm
alam subur jeung pertanian
        E      F        Am
digarap pikeun kawalatraan..

Reff :
   E   Am      F         Am
 rarakitan bari garogonjakan
           Am   F          Am
 mancing lauk pikeun babacakan..
       F                     Am
 tak didinya tempat pangjugjugan..
          F                   Am E
 ti jalma leutik reujeung juragan..

         Am   F          Am
 di sisi bendungan cibaliung
         Am    F          Am
 murak liwet sakabeh ngariung..
          F                Am
 ngan kiwari teh eukeur nguyung..
           F     Bb          Am
 hayang di rawat ku para papayung..

Musik : E..E..Dm..Am 
        E..E..F..Am..
        Dm..Dm..Am..Am..
        F..E Am..

           Am      F        Am
datang mangsa.. nu di jangjian..
     E           F   E
rek ulin jeung babaturan..
        E            F
ka bendungan panguseupan..
        Bb
mawa jeujer jeung eupan 
C           Am
 sewang-sewangan..

Int. F..Am..F..Am..

        Am    F         Am
belah kidul.. kota pandeglang..
       E     F    E
aya tempat pangulinan..
       E             F
tempat nu ngeplak caina..
     Bb           C     Am
bendungan cibaliung katelahna..

   Dm
warga banten sabilulungan
        F               Am
ngawujudkeun.. pangwangunan..
 Dm
alam subur jeung pertanian
        E      F        Am
digarap pikeun kawalatraan..

Reff :
 E     Am      F         Am
 rarakitan bari garogonjakan..
           Am   F          Am
 mancing lauk pikeun babacakan..
       F                     Am
 tak didinya tempat pangjugjugan..
          F      Bb         Am   E
 ti jalma leutik reujeung juragan..

         Am   F          Am
 di sisi bendungan cibaliung..
         Am    F          Am
 murak liwet sakabeh ngariung..
          F                Am
 ngan kiwari teh eukeur nguyung..
           F     Bb          Am
 hayang di rawat ku para papayung..

 E     Am      F         Am
 rarakitan bari garogonjakan..
           Am   F          Am
 mancing lauk pikeun babacakan..
       F                     Am
 tak didinya tempat pangjugjugan..
          F      Bb         Am   E
 ti jalma leutik reujeung juragan..

         Am   F          Am
 di sisi bendungan cibaliung..
         Am    F          Am
 murak liwet sakabeh ngariung..
          F                Am
 ngan kiwari teh eukeur nguyung..
           F     Bb          Am
 hayang di rawat ku para papayung..
          F                Am
 ngan kiwari teh eukeur nguyung..
           F                   Am
 hayang di rawat.. ku para papayung..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Cm Cm G# Cm [2x]
        Cm G# Cm..G#..Cm..[2x]

           Cm      G#       Cm
datang mangsa.. nu di jangjian..
       G         G#  G
rek ulin jeung babaturan..
        G            G#
ka bendungan panguseupan..
        C#
mawa jeujer jeung eupan 
D#          Cm
 sewang-sewangan..

Int. G#..Cm..G# G Cm..

        Cm    G#        Cm
belah kidul.. kota pandeglang..
       G     G#   G
aya tempat pangulinan..
       G             G#
tempat nu ngeplak caina..
     C#            D#    Cm
bendungan cibaliung katelahna..

   Fm
warga banten sabilulungan
        G#              Cm
ngawujudkeun.. pangwangunan..
 Fm
alam subur jeung pertanian
        G      G#       Cm
digarap pikeun kawalatraan..

Reff :
   G   Cm      G#        Cm
 rarakitan bari garogonjakan
           Cm   G#         Cm
 mancing lauk pikeun babacakan..
       G#                    Cm
 tak didinya tempat pangjugjugan..
          G#                  Cm  G
 ti jalma leutik reujeung juragan..

         Cm   G#         Cm
 di sisi bendungan cibaliung
         Cm    G#         Cm
 murak liwet sakabeh ngariung..
          G#               Cm
 ngan kiwari teh eukeur nguyung..
           G#    C#          Cm
 hayang di rawat ku para papayung..

Musik : G..G..Fm..Cm..
        G..G..G#..Cm..
        Fm..Fm..Cm..Cm..
        G#..G Cm..

           Cm      G#       Cm
datang mangsa.. nu di jangjian..
     G           G#  G
rek ulin jeung babaturan..
        G            G#
ka bendungan panguseupan..
        C#
mawa jeujer
           D#          Cm
jeung eupan sewang-sewangan..

Int. G#..Cm..G#..Cm..

        Cm    G#        Cm
belah kidul.. kota pandeglang..
       G     G#   G
aya tempat pangulinan..
       G             G#
tempat nu ngeplak caina..
     C#           D#    Cm
bendungan cibaliung katelahna..

   Fm
warga banten sabilulungan
        G#              Cm
ngawujudkeun.. pangwangunan..
 Fm
alam subur jeung pertanian
        G      G#       Cm
digarap pikeun kawalatraan..

Reff :
 G     Cm      G#        Cm
 rarakitan bari garogonjakan..
           Cm   G#         Cm
 mancing lauk pikeun babacakan..
       G#                    Cm
 tak didinya tempat pangjugjugan..
          G#     C#         Cm   G
 ti jalma leutik reujeung juragan..

         Cm   G#         Cm
 di sisi bendungan cibaliung..
         Cm    G#         Cm
 murak liwet sakabeh ngariung..
          G#               Cm
 ngan kiwari teh eukeur nguyung..
           G#    C#          Cm
 hayang di rawat ku para papayung..

 G     Cm      G#        Cm
 rarakitan bari garogonjakan..
           Cm   G#         Cm
 mancing lauk pikeun babacakan..
       G#                    Cm
 tak didinya tempat pangjugjugan..
          G#     C#         Cm   G
 ti jalma leutik reujeung juragan..

         Cm   G#         Cm
 di sisi bendungan cibaliung..
         Cm    G#         Cm
 murak liwet sakabeh ngariung..
          G#               Cm
 ngan kiwari teh eukeur nguyung..
           G#    C#          Cm
 hayang di rawat ku para papayung..
          G#               Cm
 ngan kiwari teh eukeur nguyung..
           G#                  Cm
 hayang di rawat.. ku para papayung..

Chord Opan Tawek - Bendungan Cibaliung


Lihat semua :
  • Chord Lagu Sunda
  • Chord Opan Tawek
  •