Kunci Gitar Jampang Tandang - Friska

Transpose:
Intro : C..F..
        C Em G Em  
        Am C Em..
        G C Em C Em

   C
jampang lembur tandang
               Am    C    Em
nu miboga pangawasan pakidulan
   C
jampang lembur makmur
                     Am      B    Em
nelah lembur nu kamashur pangwangunan..

   C
jampang lembur urang
                 Am    C    Em
nu mibanda kabudayan logat jampang
   C
jampang lembur subur
                 Am  C     Em
tani hade ku tatanen pertanian..

Reff :
         C
 nya didinya tempatna pariwisata
       Am        C          Em
 wisatawan datangna ti mana-mana
     Bm                       D
 minajaya ujung genteng pangumbahan
         Am      C    Em
 tempat eta nu jadi sasaran..

      C
 yu baraya urang jaga lembur urang
       Am        C       Em
 kaendahan penghijauan pakarangan
     D
 rahayat jauh tina papaseaan
         C                  Em  
 repeh rapih silih asih tur sa iman..

Musik : Em..Em..C..Em..
        Am C Em..
        G C Em C Em

   C
jampang lembur tandang
               Am    C Em
nu miboga pangawasan pakidulan
   C
jampang lembur makmur
                     Am      B    Em
nelah lembur nu kamashur pangwangunan..

   C
jampang lembur urang
                 Am    C    Em
nu mibanda kabudayan logat jampang
   C
jampang lembur subur
                 Am  C     Em
tani hade ku tatanen pertanian..

Reff :
         C
 nya didinya tempatna pariwisata
       Am        C          Em
 wisatawan datangna ti mana-mana
     D                        Bm
 minajaya ujung genteng pangumbahan
         C            Em
 tempat eta nu jadi sasaran..

      C
 yu baraya urang jaga lembur urang
       Am        C       Em
 kaendahan penghijauan pakarangan
     D
 rahayat jauh tina papaseaan
         C                  Em  
 repeh rapih silih asih tur sa iman..

         C
 nya didinya tempatna pariwisata
       Am        C          Em
 wisatawan datangna ti mana-mana
     D                        Bm
 minajaya ujung genteng pangumbahan
         C            Em
 tempat eta nu jadi sasaran..

      C
 yu baraya urang jaga lembur urang
       Am        C       Em
 kaendahan penghijauan pakarangan
     D
 rahayat jauh tina papaseaan
         C                  Em  
 repeh rapih silih asih tur sa iman..

Outro : C Em

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : G#..C#..
        G# Cm D# Cm..
        Fm G# Cm..
        D# G# Cm G# Cm

   G#
jampang lembur tandang
               Fm    G#   Cm
nu miboga pangawasan pakidulan
   G#
jampang lembur makmur
                     Fm      G    Cm
nelah lembur nu kamashur pangwangunan..

   G#
jampang lembur urang
                 Fm    G#   Cm
nu mibanda kabudayan logat jampang
   G#
jampang lembur subur
                 Fm  G#    Cm
tani hade ku tatanen pertanian..

Reff :
         G#
 nya didinya tempatna pariwisata
       Fm        G#         Cm
 wisatawan datangna ti mana-mana
     Gm                       A#
 minajaya ujung genteng pangumbahan
         Fm      G#   Cm
 tempat eta nu jadi sasaran..

      G#
 yu baraya urang jaga lembur urang
       Fm        G#      Cm
 kaendahan penghijauan pakarangan
     A#
 rahayat jauh tina papaseaan
         G#                 Cm 
 repeh rapih silih asih tur sa iman..

Musik : Cm..Cm..G#..Cm..
        Fm G# Cm..
        D# G# Cm G# Cm

   G#
jampang lembur tandang
               Fm    G#  Cm
nu miboga pangawasan pakidulan
   G#
jampang lembur makmur
                     Fm      G    Cm
nelah lembur nu kamashur pangwangunan..

   G#
jampang lembur urang
                 Fm    G#   Cm
nu mibanda kabudayan logat jampang
   G#
jampang lembur subur
                 Fm  G#    Cm
tani hade ku tatanen pertanian..

Reff :
         G#
 nya didinya tempatna pariwisata
       Fm        G#         Cm
 wisatawan datangna ti mana-mana
     A#                       Gm
 minajaya ujung genteng pangumbahan
         G#           Cm
 tempat eta nu jadi sasaran..

      G#
 yu baraya urang jaga lembur urang
       Fm        G#      Cm
 kaendahan penghijauan pakarangan
     A#
 rahayat jauh tina papaseaan
         G#                 Cm 
 repeh rapih silih asih tur sa iman..

         G#
 nya didinya tempatna pariwisata
       Fm        G#         Cm
 wisatawan datangna ti mana-mana
     A#                       Gm
 minajaya ujung genteng pangumbahan
         G#           Cm
 tempat eta nu jadi sasaran..

      G#
 yu baraya urang jaga lembur urang
       Fm        G#      Cm
 kaendahan penghijauan pakarangan
     A#
 rahayat jauh tina papaseaan
         G#                 Cm 
 repeh rapih silih asih tur sa iman..

Outro : G# Cm

Chord Jampang Tandang - Friska


Lihat semua :
  • Chord Friska
  • Chord Lagu Sunda
  •