Kunci Gitar Revina Alvira - Sulaya Janji

Transpose:
Intro : Am F Dm Am
        F -G Am  F -G Am
        F..Am..F Bb Am..

Am    F        Am
harita waktu kuring jeung salira
         Dm       F        Am
medar janji pasini arek ngahiji..
Am    F          Am
harita anjeun sumpah rek setia
      Dm           F          E
moal arek lanca-linci dina janji..

F
tapi ayeuna anjeun ges katingal beda
        Dm         F          Am
siga nu teu boga rasa boga janji..
F
tapia yeuna anjeun ges teu mirosea
     Dm          F         Am
ka abdi nu salamina nganti-nganti..

  G                     Am
naha anjeun tega bisa jalir kana janji
         F            Am
nu cenah moal pukah dei..
  G                     Am
boro mah percaya anjeun wakca rek satia
  F                   E
majar rek micinta salamina..

Reff :
      Am
 naha atuh bet janji..
  -G     F
 lamun bakal nga nyenyeri..
-Em   Dm
 ulah ngan ukur carita..
-Bb      Am         E
 ngan saukur ngabibita..

      Am            -G
 tega anjeun sulaya..
        F
 hate kuring nu kasiksa..
       G           F       Am
 naon atuh lepat abdi ka salira..

     F                Am
 duh Gusti.. kiatkeun abdi..
       F    Bb    C  Am
 teu abdi.. nahan ka nyeri..

Musik : Dm G Am..F G Am..
        Dm..Am..F Bb C Am..

  G                     Am
naha anjeun tega bisa jalir kana janji
         F            Am
nu cenah moal pukah dei..
  G                     Am
boro mah percaya anjeun wakca rek satia
  F                   E
majar rek micinta salamina..

Reff :
      Am
 naha atuh bet janji..
  -G     F
 lamun bakal nga nyenyeri..
      Dm
 ulah ngan ukur carita..
-Bb      Am         E
 ngan saukur ngabibita..

      Am
 tega anjeun sulaya..
  -G     F
 hate kuring nu kasiksa..
       G           F       Am   E
 naon atuh lepat abdi ka salira..

      Am
 naha atuh bet janji..
  -G     F
 lamun bakal nga nyenyeri..
      Dm
 ulah ngan ukur carita..
-Bb      Am         E
 ngan saukur ngabibita..

      Am            -G
 tega anjeun sulaya..
        F
 hate kuring nu kasiksa..
       G           F       Am
 naon atuh lepat abdi ka salira..

        F             Am
 duh Gusti.. kiatkeun abdi..
    -G F    Bb    C  Am
 teu abdi.. nahan ka nyeri..

Outro : F Am

Chord Revina Alvira - Sulaya Janji


Lihat semua :
  • Chord Lagu Sunda
  • Chord Revina Alvira
  •