Kunci Gitar Pendhoza - Elingo

Transpose:
Intro : Am Em F C

Am               Em
uripmu kebak masalah..
   F                 C
ra tenang kakean pikiran..
 Am                   Em
elingo yen rumongso salah..
    F                  C
wes suwe ninggal kewajiban..

              Dm
opo kowe ra wedi
         F             C
sing jenenge sikso neroko..
             Dm
yen wes wancine
              F               G
bakal di timbali karo Sing Kuoso..

Reff :
    C
 dunia mung sementara
     G
 akhirat selamanya
              F
 mulo ojo nganti
     G        C
 uripmu sia-sia..

                   C
 urip ning alam ndunyo
                 C
 mung mampir ngombe
        G
 mulo kowe..
              F
 ojo nganti lali..
   G          C
 karo kewajibane..

  C
dolane mempeng, ngibadahe memeng
    C
sak bendinane, malah mung seneng-seneng
     G
ning ndunyo gawe doso, ning akhirat ciloko
G
mulo saiki ayo do tobato

   F
mumpong kowe iseh di kek'i nyowo
 G
ayo sareng-sareng ngoyak tiket suwargo
    C
sak durunge kowe kapundut wangsul
 C
akehi sedekah ben pahalane ngumpul

Reff :
    C
 dunia mung sementara
     G
 akhirat selamanya
              F
 mulo ojo nganti
     G        C
 uripmu sia-sia..

                   C
 urip ning alam ndunyo
                 C
 mung mampir ngombe
        G
 mulo kowe..
              F
 ojo nganti lali..
   G          C
 karo kewajibane..

        C                     G
 allahumma sholli wa sallim 'ala..
        F          G       C
 sayyidina wa maulana Muhammadin..
        C                    G
 'adada ma fi'ilmillahi sholatan..
      F         G          C
 daimatan bidawami mulkillahi..

        C                     G
 allahumma sholli wa sallim 'ala..
        F          G       C
 sayyidina wa maulana Muhammadin..
        C                    G
 'adada ma fi'ilmillahi sholatan..
      F         G          C
 daimatan bidawami mulkillahi..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Gm Dm D# Bb

Gm               Dm
uripmu kebak masalah..
   D#                Bb
ra tenang kakean pikiran..
 Gm                   Dm
elingo yen rumongso salah..
    D#                 Bb
wes suwe ninggal kewajiban..

              Cm
opo kowe ra wedi
         D#            Bb
sing jenenge sikso neroko..
             Cm
yen wes wancine
              D#              F
bakal di timbali karo Sing Kuoso..

Reff :
    Bb
 dunia mung sementara
     F
 akhirat selamanya
              D#
 mulo ojo nganti
     F        Bb
 uripmu sia-sia..

                   Bb
 urip ning alam ndunyo
                 Bb
 mung mampir ngombe
        F
 mulo kowe..
              D#
 ojo nganti lali..
   F          Bb
 karo kewajibane..

  Bb
dolane mempeng, ngibadahe memeng
    Bb
sak bendinane, malah mung seneng-seneng
     F
ning ndunyo gawe doso, ning akhirat ciloko
F
mulo saiki ayo do tobato

   D#
mumpong kowe iseh di kek'i nyowo
 F
ayo sareng-sareng ngoyak tiket suwargo
    Bb
sak durunge kowe kapundut wangsul
 Bb
akehi sedekah ben pahalane ngumpul

Reff :
    Bb
 dunia mung sementara
     F
 akhirat selamanya
              D#
 mulo ojo nganti
     F        Bb
 uripmu sia-sia..

                   Bb
 urip ning alam ndunyo
                 Bb
 mung mampir ngombe
        F
 mulo kowe..
              D#
 ojo nganti lali..
   F          Bb
 karo kewajibane..

        Bb                    F
 allahumma sholli wa sallim 'ala..
        D#         F       Bb
 sayyidina wa maulana Muhammadin..
        Bb                   F
 'adada ma fi'ilmillahi sholatan..
      D#        F          Bb
 daimatan bidawami mulkillahi..

        Bb                    F
 allahumma sholli wa sallim 'ala..
        D#         F       Bb
 sayyidina wa maulana Muhammadin..
        Bb                   F
 'adada ma fi'ilmillahi sholatan..
      D#        F          Bb
 daimatan bidawami mulkillahi..
Facebook
Twitter

Chord Pendhoza - Elingo


Lihat semua :
  • Chord Pendhoza
  •