Kunci Gitar PENDHOZA feat GUYON WATON - MIKIR MIKIR Chord Dasar

Transpose:
Intro : C G Am D..

   G         D/F#      Em D
pertama kali kita bertemu..
 C               D          G D
aku durung ono roso ro sliramu..
     G             D/F#     Em D
ning suwene dino dadi ono roso..
 C                 D           G  C
opo kabeh iki sing jenenge tresno..

  G           D/F#  Em D
rungokno suarane atiku..
     C                   D          G D
nggonku nandang roso tresno ro sliramu..
     G                D/F#       Em D
sing tak jaluk kowe tulus iso nompo..
 C               D         G
ojo mangu mangu utowo kepekso..

      C         D
kowe adoh aku susah
       Bm        Em
kowe cedak aku bungah
       C         D        G
kangen iki tak bisa terobati..

Tab Bass : G-Am-Bm, G-Am-Bm

Reff :
  C          D      Bm        Em
 aku milih kowe ora milih liyane..
   Am           D          G
 nanging kowe malah iseh mikir mikir..
    C       D       Bm      Em
 karna keadaan yang jadi alasan..
       Am          D             G
 tresnoku sayang kini kau gantungkan..

Musik : C D Bm Em
        Am D G..

     G
cintaku wes tak pupuk berharap iso entuk
  D
kowe sing tak arep mergo ati wes karep
    Em
aku wani berjuang ora mung modal sayang
       C                    D
ra ono liyane ning atiku sampean number one

      G
ra perlu mikir pindo kowe ojo maido
     D
podo podo le jomblo mugo iso dadi jodo
  Em
tuku timun keno dinggo lalapan
        C                   D
sak ben dino ngalamun mergo nunggu jawaban..

      C         D
kowe adoh aku susah
       Bm        Em
kowe cedak aku bungah
       C         D        G
kangen iki tak bisa terobati..

Tab Bass : G-Am-Bm, G-Am-Bm

Reff :
  C          D      Bm       Em
 aku milih kowe ora milih liyane..
   Am           D          G
 nanging kowe malah iseh mikir mikir..
    C       D       Bm      Em
 karna keadaan yang jadi alasan..
       Am          D             G
 tresnoku sayang kini kau gantungkan..

  C          D        Bm        Em
 aku milih kowe.. ora milih liyane..
   Am           D          G
 nanging kowe malah iseh mikir mikir..
    C       D       Bm      Em
 karna keadaan yang jadi alasan..
       Am          D             G
 tresnoku sayang kini kau gantungkan..
       Am          D             G
 tresnoku sayang kini kau gantungkan..
       Am            D            (C)
 tresnoku sayang.. kini kau gantungkan..

Outro : C Bm Am   D
             hoo oo..
Facebook
Twitter

Chord PENDHOZA feat GUYON WATON - MIKIR MIKIR


Lihat semua :
  • Chord GuyonWaton
  • Chord Pendhoza
  •