Kunci Gitar ILUX - Gagal Move On Kangen Mantan (Ala Guyon Waton)

Transpose:
Capo di fret 1

Intro: G..

                   C
Aku mung kangen suaramu
D                     G
 Kangen esem lan ngguyumu
Em               Am
 Suwe ra tau ketemu
D                   G
 Piye kabarmu mantanku..

                 C
Embun nelesi pipiku
D                     G
 Teringat tentang dirimu
Em                   Am
 Senajan mbiyene tekamu
D                    G
 Mung nggawe catu atiku..

Reff:
                     C
  Sumpah aku iki kangen
               D
  Kangen mantanku
                    Bm
  Rasane pengen ketemu
                  Em
  Masio mung mimpiku
             C
  Jujur aku iki
            D
  Isih kelingan
                     G
  Tak bisa move on darimu..

Musik: C..D..Bm..Em..
       C..D..G..

                   C
Aku mung kangen suaramu
D                     G
 Kangen esem lan ngguyumu
Em               Am
 Suwe ra tau ketemu
D                   G
 Piye kabarmu mantanku..

                 C
Embun nelesi pipiku
D                     G
 Teringat tentang dirimu
Em                   Am
 Senajan mbiyene tekamu
D                    G
 Mung nggawe catu atiku..

Reff:
                     C
  Sumpah aku iki kangen
               D
  Kangen mantanku
                    Bm
  Rasane pengen ketemu
                  Em
  Masio mung mimpiku
             C
  Jujur aku iki
            D
  Isih kelingan
                     G     E
  Tak bisa move on darimu..

Reff: [Overtune]
                     D
  Sumpah aku iki kangen
               E
  Kangen mantanku
                    C#m
  Rasane pengen ketemu
                  F#m
  Masio mung mimpiku
             D
  Jujur aku iki
            E
  Isih kelingan
                     A
  Tak bisa move on darimu..

                     D
  Sumpah aku iki kangen
               E
  Kangen mantanku
                    C#m
  Rasane pengen ketemu
                  F#m
  Masio mung mimpiku
             D
  Jujur aku iki
            E
  Isih kelingan
                     A   -(F#m)
  Tak bisa move on darimu..
  D         E         A   -(F#m)
   Tak bisa move on darimu..

Outro: D..E..A..  
       A..

Artis: Ilux
Dirilis: 2018
Genre: Pop

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro: G#.. C# Aku mung kangen suaramu D# G# Kangen esem lan ngguyumu Fm A#m Suwe ra tau ketemu D# G# Piye kabarmu mantanku.. C# Embun nelesi pipiku D# G# Teringat tentang dirimu Fm A#m Senajan mbiyene tekamu D# G# Mung nggawe catu atiku.. Reff: C# Sumpah aku iki kangen D# Kangen mantanku Cm Rasane pengen ketemu Fm Masio mung mimpiku C# Jujur aku iki D# Isih kelingan G# Tak bisa move on darimu.. Musik: C#..D#..Cm..Fm.. C#..D#..G#.. C# Aku mung kangen suaramu D# G# Kangen esem lan ngguyumu Fm A#m Suwe ra tau ketemu D# G# Piye kabarmu mantanku.. C# Embun nelesi pipiku D# G# Teringat tentang dirimu Fm A#m Senajan mbiyene tekamu D# G# Mung nggawe catu atiku.. Reff: C# Sumpah aku iki kangen D# Kangen mantanku Cm Rasane pengen ketemu Fm Masio mung mimpiku C# Jujur aku iki D# Isih kelingan G# F Tak bisa move on darimu.. Reff: [Overtune] D# Sumpah aku iki kangen F Kangen mantanku Dm Rasane pengen ketemu Gm Masio mung mimpiku D# Jujur aku iki F Isih kelingan A# Tak bisa move on darimu.. D# Sumpah aku iki kangen F Kangen mantanku Dm Rasane pengen ketemu Gm Masio mung mimpiku D# Jujur aku iki F Isih kelingan A# -Gm Tak bisa move on darimu.. D# F A# -Gm Tak bisa move on darimu.. Outro: D#..F..A#.. A#..

Chord ILUX - Gagal Move On Kangen Mantan (Ala Guyon Waton)


Lihat semua :
  • Chord GuyonWaton
  • Chord ILUX
  •