Kunci Gitar Ilux ID - Loro Ati

Transpose:
Capo fret 2

Intro : Am G F C
        Dm Am E Am..

     Am             Dm
kelendi carane isun iki
      E                    Am
ngelalekno loro nong njero ati
     G       
seng sanggup sun pungkiri
       C
welas iki sampek mati
  E                    Am
saiki malah oseng direstui..

Reff :
                 Dm
  isun tau loro ati..
         G                  C
  tapi lorone seng koyo gedigi
        F                 Dm
  kenemenen ngerusak nong ati
         E
  nganti banyu moto iki
               Am
  seng sanggup mili..

                 Dm
  isun tau loro ati..
         G                  C
  tapi lorone seng koyo gedigi
        F                 Dm
  kenemenen ngerusak nong ati
         E
  nganti banyu moto iki
               Am
  seng sanggup mili..

Musik : Dm..G..C..
        F..Dm..E..Am..

     Am             Dm
kelendi carane isun iki
     E                     Am
ngelalekno loro nong njero ati
     G       
seng sanggup sun pungkiri
       C
welas iki sampek mati
  E                    Am
saiki malah oseng direstui..

Reff :
                 Dm
  isun tau loro ati..
         G                  C
  tapi lorone seng koyo gedigi
        F                 Dm
  kenemenen ngerusak nong ati
         E
  nganti banyu moto iki
               Am
  seng sanggup mili..

                 Dm
  isun tau loro ati..
         G                  C
  tapi lorone seng koyo gedigi
        F                 Dm
  kenemenen ngerusak nong ati
         E
  nganti banyu moto iki
               Am
  seng sanggup mili..

                 Dm
  isun tau loro ati..
         G                  C
  tapi lorone seng koyo gedigi
        F                 Dm
  kenemenen ngerusak nong ati
         E
  nganti banyu moto iki
               Am
  seng sanggup mili..

                 Dm
  isun tau loro ati..
         G                  C
  tapi lorone seng koyo gedigi
        F                 Dm
  kenemenen ngerusak nong ati
         E
  nganti banyu moto iki
               Am
  seng sanggup mili..

Outro : Dm..E..Am..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Ilux ID - Loro Ati Intro : Bm A G D Em Bm F# Bm.. Bm Em kelendi carane isun iki F# Bm ngelalekno loro nong njero ati A seng sanggup sun pungkiri D welas iki sampek mati F# Bm saiki malah oseng direstui.. Reff : Em isun tau loro ati.. A D tapi lorone seng koyo gedigi G Em kenemenen ngerusak nong ati F# nganti banyu moto iki Bm seng sanggup mili.. Em isun tau loro ati.. A D tapi lorone seng koyo gedigi G Em kenemenen ngerusak nong ati F# nganti banyu moto iki Bm seng sanggup mili.. Musik : Em..A..D.. G..Em..F#..Bm.. Bm Em kelendi carane isun iki F# Bm ngelalekno loro nong njero ati A seng sanggup sun pungkiri D welas iki sampek mati F# Bm saiki malah oseng direstui.. Reff : Em isun tau loro ati.. A D tapi lorone seng koyo gedigi G Em kenemenen ngerusak nong ati F# nganti banyu moto iki Bm seng sanggup mili.. Em isun tau loro ati.. A D tapi lorone seng koyo gedigi G Em kenemenen ngerusak nong ati F# nganti banyu moto iki Bm seng sanggup mili.. Em isun tau loro ati.. A D tapi lorone seng koyo gedigi G Em kenemenen ngerusak nong ati F# nganti banyu moto iki Bm seng sanggup mili.. Em isun tau loro ati.. A D tapi lorone seng koyo gedigi G Em kenemenen ngerusak nong ati F# nganti banyu moto iki Bm seng sanggup mili.. Outro : Em..F#..Bm..
Facebook
Twitter

Chord Ilux ID - Loro Ati


Lihat semua :
  • Chord ILUX
  •