Kunci Gitar Vita Alvia feat. Ilux - Ngajak Balenan

Transpose:
Capo ♪ fret 2

Intro : F G Am Dm G C..

C         F               C
saiki.. getun isun kari getun..
C             F          G
wes nggawe.. ati riko ngeduhung..

  F                    C
kelajut isun wes.. nggawe riko loro..
   Dm                 G
nyesel hang isun rasakno..
     F                C
hang isun karepi.. pengen balek maning..
  Dm                 G
tapi koyo awak isun isin..

Reff :
         F       G            C
 apuwo bengen.. isun riko tinggal..
      -G/B  Am                       G
 malah ngaboti welas hang durung karuan..
          F         G          C
 donge saiki.. riko ngajak balenan..
    -G/B  Am              G
 rikolo isun wes sing dewekan..
            F G Am
 sepurane baen... 
            F    G              Am
 sepurane baen.. sun wes sing biso..

Int. F Am Dm G..

C       F               C
saiki getun isun kari getun
C           F          G
wes nggawe ati riko ngeduh


  F                    C
kelajut isun wes.. nggawe riko loro..
   Dm                 G
nyesel hang isun rasakno..
     F                C
hang isun karepi.. pengen balek maning..
  Dm                 G
tapi koyo awak isun isin..

Reff :
         F       G            C
 apuwo bengen.. isun riko tinggal..
            Am                       G
 malah ngaboti welas hang durung karuan..
          F         G          C
 donge saiki.. riko ngajak balenan..
         Am                 G
 rikolo isun.. wes sing dewekan..
            F G Am
 sepurane baen... 
            F    G              Am
 sepurane baen.. sun wes sing biso..

         F       G            C
 apuwo bengen.. isun riko tinggal..
            Am                       G
 malah ngaboti welas hang durung karuan..
          F         G          C
 donge saiki.. riko ngajak balenan..
         Am               G
 rikolo isun wes sing dewekan..
            F G Am
 sepurane baen... 
            F    G              Am
 sepurane baen.. sun wes sing biso..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G A Bm Em A D..

D         G               D
saiki.. getun isun kari getun..
D             G          A
wes nggawe.. ati riko ngeduhung..

  G                    D
kelajut isun wes.. nggawe riko loro..
   Em                 A
nyesel hang isun rasakno..
     G                D
hang isun karepi.. pengen balek maning..
  Em                 A
tapi koyo awak isun isin..

Reff :
         G       A            D
 apuwo bengen.. isun riko tinggal..
      -A/C# Bm                       A
 malah ngaboti welas hang durung karuan..
          G         A          D
 donge saiki.. riko ngajak balenan..
    -A/C# Bm              A
 rikolo isun wes sing dewekan..
            G A Bm         
 sepurane baen... 
            G    A              Bm
 sepurane baen.. sun wes sing biso..

Int. G Bm Em A..

D       G               D
saiki getun isun kari getun
D           G          A
wes nggawe ati riko ngeduh


  G                    D
kelajut isun wes.. nggawe riko loro..
   Em                 A
nyesel hang isun rasakno..
     G                D
hang isun karepi.. pengen balek maning..
  Em                 A
tapi koyo awak isun isin..

Reff :
         G       A            D
 apuwo bengen.. isun riko tinggal..
            Bm                       A
 malah ngaboti welas hang durung karuan..
          G         A          D
 donge saiki.. riko ngajak balenan..
         Bm                 A
 rikolo isun.. wes sing dewekan..
            G A Bm         
 sepurane baen... 
            G    A              Bm
 sepurane baen.. sun wes sing biso..

         G       A            D
 apuwo bengen.. isun riko tinggal..
            Bm                       A
 malah ngaboti welas hang durung karuan..
          G         A          D
 donge saiki.. riko ngajak balenan..
         Bm               A
 rikolo isun wes sing dewekan..
            G A Bm         
 sepurane baen... 
            G    A              Bm
 sepurane baen.. sun wes sing biso..
Facebook
Twitter

Chord Vita Alvia feat. Ilux - Ngajak Balenan


Lihat semua :
  • Chord ILUX
  • Chord Ilux ID
  • Chord Vita Alvia
  •