Kunci Gitar Ilux ID - Ngiwo Nengen Salah

Transpose:
Capo fret 1

Intro : G  C  Am D G   
        Am D G Em
        Am  D

 G                     C
opo opo salah ning matamu
 Am          D       G
aku nguat nguatne atiku..
    Am         D
melaku ngiwo salah
    G           Em
melaku nengen salah
 Am     D          G
aku iki mung iso pasrah..

Reff :
   Am        D
 loro lorone atiku
     G          Em    
 tak tutup karo guyuku
   Am         D          G
 gumunku kowe ra tau ngerteni..

   Am               D
 nangis nangis ning atiku
     G              Em
 tak iklasno kanggo awakmu
   Am           D         G
 mugo uripmu mulyo tanpo ono aku..

Musik : Am  D  G  Em
        Am  D  G..
        Am  D  G  Em
        Am  D  G..

 G                     C
opo opo salah ning matamu
 Am          D       G
aku nguat nguatne atiku..
    Am         D
melaku ngiwo salah
    G           Em
melaku nengen salah
 Am     D          G
aku iki mung iso pasrah..

Reff :
   Am        D
 loro lorone atiku
     G          Em    
 tak tutup karo guyuku
   Am         D          G
 gumunku kowe ra tau ngerteni..

   Am               D
 nangis nangis ning atiku
     G              Em
 tak iklasno kanggo awakmu
   Am           D         G
 mugo uripmu mulyo tanpo ono aku..

 Int. Am  D

   Am        D
 loro lorone atiku
     G          Em    
 tak tutup karo guyuku
   Am         D          G
 gumunku kowe ra tau ngerteni..

   Am               D
 nangis nangis ning atiku
     G              Em
 tak iklasno kanggo awakmu
   Am           D         G
 mugo uripmu mulyo tanpo ono aku..
   Am           D         G     Em
 mugo uripmu mulyo tanpo ono aku..
   Am           D         G
 mugo uripmu mulyo tanpo ono aku..

Facebook
Twitter

Chord Ilux ID - Ngiwo Nengen Salah


Lihat semua :
  • Chord ILUX
  •