Kunci Gitar Ilux ID - Mergo Wes Kenek Ati

Transpose:
Capo ♪ fret 5

Intro : C G Am.. F G C..
        F G Em Am Dm G C..

C          G            Am
 koe golek sing koyok piye..
  F             G            C
koe ninggal aku sing koyo ngene..
Dm       G       C
 kurang opo aku iki
    Am         Dm
koe cepet ngomongo
    G       C
ojo ngelukis.. loro..

Reff :
                  F
 mergo wes kenek ati
        G             C
 tresno sing mbok paringi..
                Dm
 ra bakal iso lali..
        G        C
 nganti tekan saiki..

                  F
 mergo wes kenek ati
        G             C
 tresno sing mbok paringi..
                Dm
 ra bakal iso lali..
         G          C
 senajan koe mblenjani..

Musik : F G Em Am
        Dm  G  C..

C          G            Am
 koe golek sing koyok piye..
  F              G            C
koe ninggal aku sing koyo ngene..
Dm       G       C
 kurang opo aku iki
    Am         Dm
koe cepet ngomongo
    G       C
ojo ngelukis.. loro..

Reff :
                  F
 mergo wes kenek ati
        G             C
 tresno sing mbok paringi..
                Dm
 ra bakal iso lali..
        G        C
 nganti tekan saiki..

                  F
 mergo wes kenek ati
        G             C
 tresno sing mbok paringi..
                Dm
 ra bakal iso lali..
         G          C
 senajan koe mblenjani..

                  F
 mergo wes kenek ati
        G             C
 tresno sing mbok paringi..
                Dm
 ra bakal iso lali..
        G        C
 nganti tekan saiki..

                  F
 mergo wes kenek ati
        G             C
 tresno sing mbok paringi..
                Dm
 ra bakal iso lali..
         G          C
 senajan koe mblenjani..
                Dm
 ra bakal iso lali..
         G          C
 senajan koe mblenjani..

Outro : F G Em Am
        Dm  G  C..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F C Dm.. Bb C F..
        Bb C Am Dm Gm C F..

F          C            Dm
 koe golek sing koyok piye..
  Bb            C            F
koe ninggal aku sing koyo ngene..
Gm       C       F
 kurang opo aku iki
    Dm         Gm
koe cepet ngomongo
    C       F
ojo ngelukis.. loro..

Reff :
                  Bb
 mergo wes kenek ati
        C             F
 tresno sing mbok paringi..
                Gm
 ra bakal iso lali..
        C        F
 nganti tekan saiki..

                  Bb
 mergo wes kenek ati
        C             F
 tresno sing mbok paringi..
                Gm
 ra bakal iso lali..
         C          F
 senajan koe mblenjani..

Musik : Bb C Am Dm
        Gm  C  F..

F          C            Dm
 koe golek sing koyok piye..
  Bb             C            F
koe ninggal aku sing koyo ngene..
Gm       C       F
 kurang opo aku iki
    Dm         Gm
koe cepet ngomongo
    C       F
ojo ngelukis.. loro..

Reff :
                  Bb
 mergo wes kenek ati
        C             F
 tresno sing mbok paringi..
                Gm
 ra bakal iso lali..
        C        F
 nganti tekan saiki..

                  Bb
 mergo wes kenek ati
        C             F
 tresno sing mbok paringi..
                Gm
 ra bakal iso lali..
         C          F
 senajan koe mblenjani..

                  Bb
 mergo wes kenek ati
        C             F
 tresno sing mbok paringi..
                Gm
 ra bakal iso lali..
        C        F
 nganti tekan saiki..

                  Bb
 mergo wes kenek ati
        C             F
 tresno sing mbok paringi..
                Gm
 ra bakal iso lali..
         C          F
 senajan koe mblenjani..
                Gm
 ra bakal iso lali..
         C          F
 senajan koe mblenjani..

Outro : Bb C Am Dm
        Gm  C  F..
Facebook
Twitter

Chord Ilux ID - Mergo Wes Kenek Ati


Lihat semua :
  • Chord ILUX
  • Chord Ilux ID
  •