Kunci Gitar Vita Alvia Feat. Ilux - Langit Bumi Saksine

Transpose:
Capo di fret 6

Intro : Am ..Dm Am..  
        C..Am..C Em Am..  

Am                Dm
Sing biso sun pahami
     G                   C
Riko tego medot taline asmoro
Am                     Dm
Sing sanggup sun ngerteni
     G                        C
Riko tego ninggalno ambi wong liyo

F                     Dm
..Bengen riko ngomong dewek
                   E
bakal bareng selawase
                   E
Nyatane kok nggawe ngene
F                   Dm
..Janji urip sampek mati
                   E
Sing bakal biso ngelali..

Reff :
             Am            Dm
 Langit bumi iki dadi saksine
            G                      C
 Welas isun nyang riko sing ono ujunge
           F                Dm
 Isun sing ngiro bakal koyo gedigi
            E                    Am
 Wong tuwek isun sing biso ngrestui..

 E           Am            Dm
 Langit bumi iki dadi saksine
          G                        C
 Tuluse welas isun iki nong njero ati
         F               Dm
 Masio saiki sing biso dadi siji
           E               Am
 Sun pastekno welas iki sampek mati..

Musik : F..C..E..Am A
        F..C..E..Am..  

Am                Dm
Sing biso sun pahami
     G                   C
Riko tego medot taline asmoro
Am                     Dm
Sing sanggup sun ngerteni
     G                        C
Riko tego ninggalno ambi wong liyo

F                     Dm
..Bengen riko ngomong dewek
                   E
bakal bareng selawase
                   E
Nyatane kok nggawe ngene
F                   Dm
..Janji urip sampek mati
                   E
Sing bakal biso ngelali..

Reff :
             Am            Dm
 Langit bumi iki dadi saksine
            G                      C
 Welas isun nyang riko sing ono ujunge
           F                Dm
 Isun sing ngiro bakal koyo gedigi
            E                    Am
 Wong tuwek isun sing biso ngrestui..

 E           Am            Dm
 Langit bumi iki dadi saksine
          G                        C
 Tuluse welas isun iki nong njero ati
         F               Dm
 Masio saiki sing biso dadi siji
           E               Am
 Sun pastekno welas iki sampek mati..

Outro : Am..Dm..E..Am..  
        Am..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D#m..G#m D#m.. F#..D#m..F# A#m D#m.. D#m G#m Sing biso sun pahami C# F# Riko tego medot taline asmoro D#m G#m Sing sanggup sun ngerteni C# F# Riko tego ninggalno ambi wong liyo B G#m ..Bengen riko ngomong dewek A# bakal bareng selawase A# Nyatane kok nggawe ngene B G#m ..Janji urip sampek mati A# Sing bakal biso ngelali.. Reff : D#m G#m Langit bumi iki dadi saksine C# F# Welas isun nyang riko sing ono ujunge B G#m Isun sing ngiro bakal koyo gedigi A# D#m Wong tuwek isun sing biso ngrestui.. A# D#m G#m Langit bumi iki dadi saksine C# F# Tuluse welas isun iki nong njero ati B G#m Masio saiki sing biso dadi siji A# D#m Sun pastekno welas iki sampek mati.. Musik : B..F#..A#..D#m D# B..F#..A#..D#m.. D#m G#m Sing biso sun pahami C# F# Riko tego medot taline asmoro D#m G#m Sing sanggup sun ngerteni C# F# Riko tego ninggalno ambi wong liyo B G#m ..Bengen riko ngomong dewek A# bakal bareng selawase A# Nyatane kok nggawe ngene B G#m ..Janji urip sampek mati A# Sing bakal biso ngelali.. Reff : D#m G#m Langit bumi iki dadi saksine C# F# Welas isun nyang riko sing ono ujunge B G#m Isun sing ngiro bakal koyo gedigi A# D#m Wong tuwek isun sing biso ngrestui.. A# D#m G#m Langit bumi iki dadi saksine C# F# Tuluse welas isun iki nong njero ati B G#m Masio saiki sing biso dadi siji A# D#m Sun pastekno welas iki sampek mati.. Outro : D#m..G#m..A#..D#m.. D#m
Facebook
Twitter

Chord Vita Alvia Feat. Ilux - Langit Bumi Saksine


Lihat semua :
  • Chord ILUX
  • Chord Vita Alvia
  •