Kunci Gitar Nella Kharisma Feat. Ilux - Kangen

Transpose:
Capo di fret 6

Intro : C..G..F..G..C…..

Reff :
   C              Dm
 Sayang aku iki kangen karo kowe
       G                         C
 wes telung tahun aku mbok tinggalne
       Dm                Am
 sesek rasane ati di tinggal sang kekasih
   G                  C
 merana ku hidup sendiri..

Musik : C..Dm..G..C..
        Dm..Am..Dm G C….

C
..Wes sui ku ngenteni bareng rotasi bumi
Dm
..awan bengi ku dungo ngarep kowe teko
G
..nganti nangis getih putih koe tetep
      C
ora muleh ra ileng janjine

Reff :
   C              Dm
 Sayang aku iki kangen karo kowe
       G                         C
 wes telung tahun aku mbok tinggalne
       Dm                Am
 sesek rasane ati di tinggal sang kekasih
   G                  C
 merana ku hidup sendiri..

    Dm           G      C        Am
Sepurane ra ngabari aku iki isek nguli
        Dm           G        C
golek rejeki gawe ngajak kowe rabi..
    Dm        G          C           Am
ojo mikir aku lali sak tenane tresno iki
            Dm          G     C
mung kanggo kowe sampek tekane pati

Musik : Dm G C Am
        Dm G C..

C                                   
..Bendino ku wiritan nganti di wedeni setan
Dm
..bendino jumuk wudhu berdoa nganti khusyuk
G
..semua itu ku lakukan hanya untuk kamu
   C
sayang ngarep kamu pulang..

Reff :
   C              Dm
 Sayang aku iki kangen karo kowe
       G                         C
 wes telung tahun aku mbok tinggalne
       Dm                Am
 sesek rasane ati di tinggal sang kekasih
   G                  C
 merana ku hidup sendiri..

    Dm           G      C        Am
Sepurane ra ngabari aku iki isek nguli
        Dm           G        C
golek rejeki gawe ngajak kowe rabi..
    Dm        G          C           Am
ojo mikir aku lali sak tenane tresno iki
            Dm          G     C
mung kanggo kowe sampek tekane pati

Reff :
   C              Dm
 Sayang aku iki kangen karo kowe
       G                         C
 wes telung tahun aku mbok tinggalne
       Dm                Am
 sesek rasane ati di tinggal sang kekasih
   G                  C
 merana ku hidup sendiri..

    Dm           G      C        Am
Sepurane ra ngabari aku iki isek nguli
        Dm           G        C
golek rejeki gawe ngajak kowe rabi..
    Dm        G          C           Am
ojo mikir aku lali sak tenane tresno iki
            Dm          G     C
mung kanggo kowe sampek tekane pati

    Dm        G          C           Am
Ojo mikir aku lali sak tenane tresno iki
            Dm          G      C
mung kanggo kowe sampek tekane pati..

Outro : C..Dm..G..C..   
        F C..  

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : F#..C#..B..C#..F#.. Reff : F# G#m Sayang aku iki kangen karo kowe C# F# wes telung tahun aku mbok tinggalne G#m D#m sesek rasane ati di tinggal sang kekasih C# F# merana ku hidup sendiri.. Musik : F#..G#m..C#..F#.. G#m..D#m..G#m C# F#.. F# ..Wes sui ku ngenteni bareng rotasi bumi G#m ..awan bengi ku dungo ngarep kowe teko C# ..nganti nangis getih putih koe tetep F# ora muleh ra ileng janjine Reff : F# G#m Sayang aku iki kangen karo kowe C# F# wes telung tahun aku mbok tinggalne G#m D#m sesek rasane ati di tinggal sang kekasih C# F# merana ku hidup sendiri.. G#m C# F# D#m Sepurane ra ngabari aku iki isek nguli G#m C# F# golek rejeki gawe ngajak kowe rabi.. G#m C# F# D#m ojo mikir aku lali sak tenane tresno iki G#m C# F# mung kanggo kowe sampek tekane pati Musik : G#m C# F# D#m G#m C# F#.. F# ..Bendino ku wiritan nganti di wedeni setan G#m ..bendino jumuk wudhu berdoa nganti khusyuk C# ..semua itu ku lakukan hanya untuk kamu F# sayang ngarep kamu pulang.. Reff : F# G#m Sayang aku iki kangen karo kowe C# F# wes telung tahun aku mbok tinggalne G#m D#m sesek rasane ati di tinggal sang kekasih C# F# merana ku hidup sendiri.. G#m C# F# D#m Sepurane ra ngabari aku iki isek nguli G#m C# F# golek rejeki gawe ngajak kowe rabi.. G#m C# F# D#m ojo mikir aku lali sak tenane tresno iki G#m C# F# mung kanggo kowe sampek tekane pati Reff : F# G#m Sayang aku iki kangen karo kowe C# F# wes telung tahun aku mbok tinggalne G#m D#m sesek rasane ati di tinggal sang kekasih C# F# merana ku hidup sendiri.. G#m C# F# D#m Sepurane ra ngabari aku iki isek nguli G#m C# F# golek rejeki gawe ngajak kowe rabi.. G#m C# F# D#m ojo mikir aku lali sak tenane tresno iki G#m C# F# mung kanggo kowe sampek tekane pati G#m C# F# D#m Ojo mikir aku lali sak tenane tresno iki G#m C# F# mung kanggo kowe sampek tekane pati.. Outro : F#..G#m..C#..F#.. B F#..

Chord Nella Kharisma Feat. Ilux - Kangen


Lihat semua :
  • Chord ILUX
  • Chord Nella Kharisma
  •