Kunci Gitar GuyonWaton - Ninggal Cerito (Purwokerto)

Transpose:
Intro : C..F..Em Am Dm G..

       C         G       C
ning kutho iki.. aku nemoni..
     F               Em
wong sing paling tak tresnani..
     F            Em
sing tak sayang sayang..
F        G
tekane mati..

Int. F G

        C       G            C
nanging anane.. mung crito loro..
  F           Em
kowe pancen tego..
  F           Em
kowe ra rumongso..
      F           G
anane mung gawe cidro..

 F            C
aku ngrumangsani..
       G         C   Em
tekaku ra dikarepke ati..
 F          C
aku sadar diri..
       G           C
tekoku mung nggriseni..

Reff :
   F      G        Em         Am
 kowe.. teko.. nggowo crito loro..
   Dm         G           C
 kowe lungo.. ninggalke loro loro..
         F        G          Em  Am
 ning purwokerto aku nduweni cerito..
   Dm         G             C
 kowe ngaboti tresno sing liyo..

Musik : F G Em Am
        Dm G C..
        F G Em Am
        Dm G C..

       C         G       C
ning kutho iki.. aku nemoni..
     F               Em
wong sing paling tak tresnani..
     F            Em
sing tak sayang sayang..
F        G
tekane mati..

Int. F G

        C       G            C
nanging anane.. mung crito loro..
  F           Em
kowe pancen tego..
  F           Em
kowe ra rumongso..
      F           G
anane mung gawe cidro..

 F            C
aku ngrumangsani..
       G         C
tekaku ra dikarepke ati..
 F          C
aku sadar diri..
       G           C
tekoku mung nggriseni..

Reff :
   F      G        Em         Am
 kowe.. teko.. nggowo crito loro..
   Dm         G           C
 kowe lungo.. ninggalke loro loro..
         F        G          Em  Am
 ning purwokerto aku nduweni cerito..
   Dm         G             C
 kowe ngaboti tresno sing liyo..

   F      G        Em         Am
 kowe.. teko.. nggowo crito loro..
   Dm         G           C
 kowe lungo.. ninggalke loro loro..
         F        G          Em  Am
 ning purwokerto aku nduweni cerito..
   Dm         G             C
 kowe ngaboti tresno sing liyo..
         F        G          C-G/B-Am
 ning purwokerto aku nduweni ce-ri-to..
   Dm         G             F
 kowe ngaboti tresno sing liyo..
 G            C
 huu.. uu.. uuu..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : G..C..Bm Em Am D..

       G         D       G
ning kutho iki.. aku nemoni..
     C               Bm
wong sing paling tak tresnani..
     C            Bm
sing tak sayang sayang..
C        D
tekane mati..

Int. C D

        G       D            G
nanging anane.. mung crito loro..
  C           Bm
kowe pancen tego..
  C           Bm
kowe ra rumongso..
      C           D
anane mung gawe cidro..

 C            G
aku ngrumangsani..
       D         G   Bm
tekaku ra dikarepke ati..
 C          G
aku sadar diri..
       D           G
tekoku mung nggriseni..

Reff :
   C      D        Bm         Em
 kowe.. teko.. nggowo crito loro..
   Am         D           G
 kowe lungo.. ninggalke loro loro..
         C        D          Bm  Em
 ning purwokerto aku nduweni cerito..
   Am         D             G
 kowe ngaboti tresno sing liyo..

Musik : C D Bm Em
        Am D G..
        C D Bm Em
        Am D G..

       G         D       G
ning kutho iki.. aku nemoni..
     C               Bm
wong sing paling tak tresnani..
     C            Bm
sing tak sayang sayang..
C        D
tekane mati..

Int. C D

        G       D            G
nanging anane.. mung crito loro..
  C           Bm
kowe pancen tego..
  C           Bm
kowe ra rumongso..
      C           D
anane mung gawe cidro..

 C            G
aku ngrumangsani..
       D         G
tekaku ra dikarepke ati..
 C          G
aku sadar diri..
       D           G
tekoku mung nggriseni..

Reff :
   C      D        Bm         Em
 kowe.. teko.. nggowo crito loro..
   Am         D           G
 kowe lungo.. ninggalke loro loro..
         C        D          Bm  Em
 ning purwokerto aku nduweni cerito..
   Am         D             G
 kowe ngaboti tresno sing liyo..

   C      D        Bm         Em
 kowe.. teko.. nggowo crito loro..
   Am         D           G
 kowe lungo.. ninggalke loro loro..
         C        D          Bm  Em
 ning purwokerto aku nduweni cerito..
   Am         D             G
 kowe ngaboti tresno sing liyo..
         C        D          G-D/F#/-Em
 ning purwokerto aku nduweni ce-ri- to..
   Am         D             C
 kowe ngaboti tresno sing liyo..
 D            G Gsus4 G
 huu.. uu.. uuu..
Facebook
Twitter

Chord GuyonWaton - Ninggal Cerito (Purwokerto)


Lihat semua :
  • Chord GuyonWaton
  •