Kunci Gitar GuyonWaton Official - Pisah

Transpose:
Intro : F G Em..
        Dm G C..

  F         G           Em
kowe.. sing ono ning atiku
  A            Dm
teko tanpo tak kiro
       G         C
ning tengah sing wis dadi siji..

 F         G           Em
abot.. ninggalke tresnoku..
   A            Dm
tanpo ngerti.. opo sebab.. 
    G        C Fm C G
lan kesalahanku..

F        G         Em       Am
tekan saiki.. aku ora iso lali..
       Dm            G           C
lagumu sing nggawe.. bungah ing ati..
      F          G
sumilire angin tengah wengi
            Em              A
sing nggawe tentrem ning njero ati..
 Dm                    G  
aku kudu nrimo.. aku karo kowe.. 
            C
pancen ora iso..

         F     G     
nanging awak dewe.. 
  Em        A
kudu iso nompo..
        Bb
nompo kahanan sing 
            G
raiso di peksa..ke..

Reff :
         F     G
 netes banyu moto..
     Em            Am
 nggawe loro ning njero dodo
  Dm      G
 ati iki iseh tresno
         C
 kepekso pisah mergo wong tuwo..

   F          G
 dudu salahku karo kowe..
   Em          Am
 kahanan mekso koyo ngene..
        Dm                     G
 mugo kowe bahagia.. karo wong liyo..
                  C
 sing luwih soko aku..

Musik : F..Em..Dm..C..
        F..Em..Am..
        Dm G C..

F        G         Em       Am
tekan saiki.. aku ora iso lali..
       Dm            G           C
lagumu sing nggawe.. bungah ing ati..
      F          G
sumilire angin tengah wengi
            Em              A
sing nggawe tentrem ning njero ati
 Dm                    G  
aku kudu nrimo.. aku karo kowe.. 
            C
pancen ora iso..

Reff :
         F     G
 netes banyu moto..
     Em            Am
 nggawe loro ning njero dodo
  Dm      G
 ati iki iseh tresno
         C    -Dm   -Em  -G  Em-F-G
 kepekso pisah mergo wong tuwo..

   F          G
 dudu salahku karo kowe..
   Em          Am
 kahanan mekso koyo ngene..
        Dm                     G
 mugo kowe bahagia.. karo wong liyo..
                  C Am
 sing luwih soko aku..
           Dm
 karo wong liyo..
        G         Am  D
 sing luwih soko aku..
           F
 karo wong liyo..
          G           C
 sing mungkin dudu a..ku..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E F# D#m..
        C#m F# B..

  E         F#          D#m
kowe.. sing ono ning atiku
  G#           C#m
teko tanpo tak kiro
       F#        B
ning tengah sing wis dadi siji..

 E         F#          D#m
abot.. ninggalke tresnoku..
   G#           C#m
tanpo ngerti.. opo sebab.. 
    F#       B  Em B F#
lan kesalahanku..

E        F#        D#m      G#m
tekan saiki.. aku ora iso lali..
       C#m           F#          B
lagumu sing nggawe.. bungah ing ati..
      E          F#
sumilire angin tengah wengi
            D#m             G#
sing nggawe tentrem ning njero ati..
 C#m                   F# 
aku kudu nrimo.. aku karo kowe.. 
            B  Bsus4-B
pancen ora iso..

         E     F#    
nanging awak dewe.. 
  D#m       G#
kudu iso nompo..
        A
nompo kahanan sing 
            F#
raiso di peksa..ke..

Reff :
         E     F#
 netes banyu moto..
     D#m           G#m
 nggawe loro ning njero dodo
  C#m     F#
 ati iki iseh tresno
         B
 kepekso pisah mergo wong tuwo..

   E          F#
 dudu salahku karo kowe..
   D#m         G#m
 kahanan mekso koyo ngene..
        C#m                    F#
 mugo kowe bahagia.. karo wong liyo..
                  B
 sing luwih soko aku..

Musik : E..D#m..C#m..B..
        E..D#m..G#m..
        C#m F# B..

E        F#        D#m      G#m
tekan saiki.. aku ora iso lali..
       C#m           F#          B
lagumu sing nggawe.. bungah ing ati..
      E          F#
sumilire angin tengah wengi
            D#m             G#
sing nggawe tentrem ning njero ati
 C#m                   F# 
aku kudu nrimo.. aku karo kowe.. 
            B
pancen ora iso..

Reff :
         E     F#
 netes banyu moto..
     D#m           G#m
 nggawe loro ning njero dodo
  C#m     F#
 ati iki iseh tresno
         B    -C#m  -D#m -F# D#m-E-F#
 kepekso pisah mergo wong tuwo..

   E          F#
 dudu salahku karo kowe..
   D#m         G#m
 kahanan mekso koyo ngene..
        C#m                    F#
 mugo kowe bahagia.. karo wong liyo..
                  B  G#m
 sing luwih soko aku..
           C#m
 karo wong liyo..
        F#        G#m C#
 sing luwih soko aku..
           E
 karo wong liyo..
          F#          B
 sing mungkin dudu a..ku..
Facebook
Twitter

Chord GuyonWaton Official - Pisah


Lihat semua :
  • Chord GuyonWaton
  •