Chord Kunci Gitar GuyonWaton - ORA MASALAH

Intro: C..G..Am..Em….
       F..C..G..C…..G

  C          G        Am   Em
Kowe pernah ono ning atiku
   F        G             C
janji ora bakal ninggalke aku..
  Dm         G
saiki kowe lungo
     C   -G/B  Am
mblenjani janjimu
    Dm
ninggalke loro ning
        G
njero dodo..
         C   G -G7
Ora masalah..

*)
   C           G
Lambemu sing lamis
      Am      Em
gawe atiku keiris
     F         G
ra bakal aku nangis
        C           C7
mergo kuwi wis di garis
      Dm        G
tresnomu koyo telo
   C -G/B       Am
anane mung nyereti
   Dm
isone gawe loro
       G             -G7
lorone ning njero ati..

Reff:
   Am
  Urip ra sah spaneng
           Em
  ra ono kowe aku ayem
   F
  urip ra sah spaneng
           C        G
  ra ono kowe aku seneng..
        Am
  Tresnomu uwis luntur
          Em
  aku tak trimo mundur
       F
  ketimbang nggawe
   G     C   G
  atiku ajur..

Musik: C G Am Em F C G
       C G Am Em F C G 
       C G..

*)
   C           G
Lambemu sing lamis
      Am      Em
gawe atiku keiris
     F         G
ra bakal aku nangis
        C           C7
mergo kuwi wis di garis
      Dm        G
tresnomu koyo telo
   C -G/B       Am
anane mung nyereti
   Dm
isone gawe loro
       G
lorone ning njero ati..

Reff:
   Am
  Urip ra sah spaneng
           Em
  ra ono kowe aku ayem
   F
  urip ra sah spaneng
           C        G
  ra ono kowe aku seneng..
        Am
  Tresnomu uwis luntur
          Em
  aku tak trimo mundur
       F
  ketimbang nggawe
   G     C   G
  atiku ajur..

   Am
  Urip ra sah spaneng
           Em
  ra ono kowe aku ayem
   F
  urip ra sah spaneng
           C        G
  ra ono kowe aku seneng..
  Am
  Ora masalah
          Em
  sabarku turah turah
       F
  ketimbang nggawe
   G      C
  atiku bubrah..
       F
  ketimbang nggawe
    G       C
  uripku susah..

Outro : G-G-G-C..C

Chord diatas Capo di fret 2

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro: 
D..A..Bm..F#m..
G..D..A..D..A

  D          A        Bm   F#m
Kowe pernah ono ning atiku
   G        A             D
janji ora bakal ninggalke aku
  Em         A 
saiki kowe lungo
     D   -A/C# Bm
mblenjani janjimu
    Em
ninggalke loro ning
        A 
njero dodo.. 
         D   A -A7
Ora Masalah..

*)
   D           A
Lambemu sing lamis
      Bm      F#m
gawe atiku keiris
     G         A
ra bakal aku nangis
        D           D7
mergo kuwi wis di garis
      Em        A
tresnomu koyo telo
   D -A/C#      Bm
anane mung nyereti
   Em
isone gawe loro
       A              A7
lorone ning njero ati..

Reff:
   Bm
  Urip ra sah spaneng
           F#m
  ra ono kowe aku ayem
   G
  urip ra sah spaneng
           D        A
  ra ono kowe aku seneng..
        Bm
  Tresnomu uwis luntur
          F#m
  aku tak trimo mundur
       G 
  ketimbang nggawe
   A     D   A
  atiku ajur..

Musik: 
D A Bm F#m G D A
D A Bm F#m G D A..
D A..

*)
   D           A
Lambemu sing lamis
      Bm      F#m
gawe atiku keiris
     G         A
ra bakal aku nangis
        D           D7
mergo kuwi wis di garis
      Em        A
tresnomu koyo telo
   D -A/C#      Bm
anane mung nyereti
   Em
isone gawe loro
       A
lorone ning njero ati..

Reff:
   Bm
  Urip ra sah spaneng
           F#m
  ra ono kowe aku ayem
   G
  urip ra sah spaneng
           D        A
  ra ono kowe aku seneng..
        Bm
  Tresnomu uwis luntur
          F#m
  aku tak trimo mundur
       G 
  ketimbang nggawe
   A     D   A
  atiku ajur..

   Bm
  Urip ra sah spaneng
           F#m
  ra ono kowe aku ayem
   G
  urip ra sah spaneng
           D        A
  ra ono kowe aku seneng..

  Bm
  Ora masalah
          F#m
  sabarku turah turah
       G
  ketimbang nggawe 
   A      D
  atiku bubrah..
       G
  ketimbang nggawe 
    A       D
  uripku susah..

Outro : 
A-A-A-D..D



Blog, Updated at: 12:54 AM