Kunci Gitar Pendhoza - Pengagum Rahasia

Transpose:
Pendhoza - Pengagum Rahasia

Intro : G D/F# Em D G D/F# Em D G.. G D/F# tratapan atiku nali..ko Em D kowe liwat ning ngarepe moto C Bm roso iki dadi ra karuan A D D7 nyawang kowe sing ayu tenan.. G D/F# saben wengi kegowo ngimpi Em D esemmu sing manis ngayemke ati C Bm nggawe aku pingin kenal kowe A D mugo durung ono sing nduwe.. F G aku salah menduga Em Am ternyata kau ada yang punya F G seketika aku kecewa E ku pilih saja.. Am G jadi pengagum rahasia.. Reff : F G bola bali aku mung iso nyawang C G/B Am soyo ngawur iki dadi roso sayang F G pengen cedak nanging aku malah wedi E mergo kowe.. Am G wes ono sing nduweni.. F G kudu piye yen wes ngene kahanane C G/B Am soyo suwe rosoku mung kanggo awakke F G tekan kapan anggonku sing ngrasakke E mending ndungo.. Am sesuk aku jodone kae.. F G kebacut kedanan aku karo esemmu C Am bingung piye carane mendapatkan dirimu F G sadar diri ning matamu aku iki sopo C koyo cebong nggayuh lintang sing ra iso nyoto.. F G pancen kenyataan kadang marai loro C Am opo dasar aku iki sing ra tau ngoco F G yo mung iso nyawang kowe nggone wong liyo C bakal tak tresnani nganti tekane tuwo.. F G aku salah menduga Em Am ternyata kau ada yang punya F G seketika aku kecewa E ku pilih saja.. Am G jadi pengagum rahasia.. Reff : F G bola bali aku mung iso nyawang C G/B Am soyo ngawur iki dadi roso sayang F G pengen cedak nanging aku malah wedi E mergo kowe.. Am G wes ono sing nduweni.. F G kudu piye yen wes ngene kahanane C G/B Am soyo suwe rosoku mung kanggo awakke F G tekan kapan anggonku sing ngrasakke E mending ndungo.. Am sesuk aku jodone kae.. Musik : F G Em Am F G C.. F G Em Am F G C.. Reff : F G bola bali aku mung iso nyawang C G/B Am soyo ngawur iki dadi roso sayang F G pengen cedak nanging aku malah wedi E mergo kowe.. Am G wes ono sing nduweni.. Am-Am-G F G kudu piye yen wes ngene kahanane C G/B Am soyo suwe rosoku mung kanggo awakke F G tekan kapan anggonku sing ngrasakke E mending ndungo.. Am sesuk aku jodone kae.. F G bola bali aku mung iso nyawang C G/B Am soyo ngawur iki dadi roso sayang F G pengen cedak nanging aku malah wedi E mergo kowe.. Am G wes ono sing nduweni.. F G kudu piye yen wes ngene kahanane C G/B Am soyo suwe rosoku mung kanggo awakke F G tekan kapan anggonku sing ngrasakke E mending ndungo.. (Am) sesuk aku jodone kae..
Facebook
Twitter

Chord Pendhoza - Pengagum Rahasia


Lihat semua :
  • Chord Pendhoza
  •