Kunci Gitar Pendhoza - Tulisan Ati

Transpose:
Intro : F G C
        Dm G C

    C           G
tak tulis ning ati
         Am        Em
nganggo eluh moto iki
  F           C
cerito aku ro kowe
     Dm       G
akeh lika likune..

C          G
sak bendinane
          Am         Em
mesti tak donga-dongake
    F       C
ben supoyo awak dewe
    Dm          G
langgeng..selawase..

  Am             Em
rungokno suorone ati
  F            C   -G/B
lewat lagu ku iki..
    Am          Em
ojo nganti ngelarani
 F         D         G
aku mesti ora mari-mari..

Reff :
         F
 matur nuwun..
     G           C
 wis gelem ngenteni..
              Dm
 ratau mblenjani..
       E             Am
 eling sumpah lan janji..

    G      F
 percoyo wae..
       G           E      Am
 aku bakal merjuangke.. kowe..
     Dm
 ojo sedih atimu
         G              C
 separuh nyowoku.. sliramu..

Am            F                     C
 tulisan ati iki nggambarke kabeh roso
         G                  Am
aku ro kowe sing duweni cerito
            G              F   G
tulung di jogo saling percoyo..

Am          F                  C
 aku ning kene mung eling sliramu
         G                  Am
urip ra iso yen tanpo tresnamu
         G       F   G     Am
kabeh mergo setyoku.. setyoku..

  Am             Em
rungokno suarane ati
  F        C     -G/B
lewat lagu ku iki..
    Am          Em
ojo nganti ngelarani
 F                   G
aku mesti ora mari-mari..

Reff :
         F
 matur nuwun..
     G           C
 wis gelem ngenteni..
              Dm
 ratau mblenjani..
       E             Am
 eling sumpah lan janji..

    G      F
 percoyo wae..
       G           E      Am
 aku bakal merjuangke.. kowe..
     Dm
 ojo sedih atimu
         G
 separuh nyowoku..

         F
 matur nuwun..
     G           C
 wis gelem ngenteni..
              Dm
 ratau mblenjani..
       E             Am
 eling sumpah lan janji..

    G      F
 percoyo wae..
       G           E      Am
 aku bakal merjuangke.. kowe..
     Dm
 ojo sedih atimu
         G             (C)
 separuh nyowoku.. sliramu..

Outro : C G F G
        Am

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Dcis F Bb
        Cm F Bb
 
    Bb          F
tak tulis ning ati
         Gm        Dm
nganggo eluh moto iki
  Dcis          Bb
cerito aku ro kowe
     Cm       F
akeh lika likune..

Bb         F
sak bendinane
          Gm         Dm
mesti tak donga-dongake
    Dcis      Bb
ben supoyo awak dewe
    Cm          F
langgeng..selawase..

  Gm             Dm
rungokno suorone ati
  Dcis           Bb  -F/A
lewat lagu ku iki..
    Gm          Dm
ojo nganti ngelarani
 Dcis        C         F
aku mesti ora mari-mari..

Reff :
         Dcis 
 matur nuwun..
     F           Bb
 wis gelem ngenteni..
              Cm
 ratau mblenjani..
       D             Gm
 eling sumpah lan janji..

    F      Dcis
 percoyo wae..
       F           D      Gm
 aku bakal merjuangke.. kowe..
     Cm
 ojo sedih atimu
         F              Bb
 separuh nyowoku.. sliramu..

Gm            Dcis                    Bb
 tulisan ati iki nggambarke kabeh roso
         F                  Gm
aku ro kowe sing duweni cerito
            F              Dcis  F
tulung di jogo saling percoyo..

Gm          Dcis                 Bb
 aku ning kene mung eling sliramu
         F                  Gm
urip ra iso yen tanpo tresnamu
         F       Dcis  F     Gm
kabeh mergo setyoku.. setyoku..

  Gm             Dm
rungokno suarane ati
  Dcis       Bb   -F/A
lewat lagu ku iki..
    Gm          Dm
ojo nganti ngelarani
 Dcis                  F
aku mesti ora mari-mari..

Reff :
         Dcis 
 matur nuwun..
     F           Bb
 wis gelem ngenteni..
              Cm
 ratau mblenjani..
       D             Gm
 eling sumpah lan janji..

    F      Dcis
 percoyo wae..
       F           D      Gm
 aku bakal merjuangke.. kowe..
     Cm
 ojo sedih atimu
         F
 separuh nyowoku..

         Dcis 
 matur nuwun..
     F           Bb
 wis gelem ngenteni..
              Cm
 ratau mblenjani..
       D             Gm
 eling sumpah lan janji..

    F      Dcis
 percoyo wae..
       F           D      Gm
 aku bakal merjuangke.. kowe..
     Cm
 ojo sedih atimu
         F             (Bb)
 separuh nyowoku.. sliramu..

Outro : Bb F Dcis F
        Gm

Chord Pendhoza - Tulisan Ati


Lihat semua :
  • Chord Pendhoza
  •