Kunci Gitar OMWAWES feat. Pendhoza - Sabaro Sedelo

Transpose:
Intro : F..G..Dm E Am..
        F..G..

C                   F
wis tak lilakke awakku..
  Dm                 G
lungo mergo kewajibanku..
  Em                     Am
ratau nyanding kui wis biasa..
           F         Dm        G
sing tak pengen kowe tetep setia..

 C                   F
ojo senengmu salah paham..
    Dm                  G
yen aku durung ngekei kabar..
  Em                  Am
kabeh iki butuh perjuangan tenan..
       F       G       C
njogo ati.. mergo keadaan..

  Am           Em
wingi ngucap kangen
         F         C
lewat telfon karo aku
  Am          Em
bakal nunggu aku
         F         C
nadyan suwene lungaku

 Am        Em
usapan eluhmu
            F        C
sing nggawe kowe ra ayu
 Dm
aku mesti bali
           G
dinggo seliramu .. ho o..

Reff :
       F                     G
 selawase kowe tetep ning atiku..
          Em                     Am
 senadyan rogomu ora ning sandingku..
          F
 mung iso nyawang fotomu
            G
 nggo tombo kangen atiku..

        F                  G
 saktenane.. ati iki ora lilo..
          Em                   Am
 nanging aku kudu tetep iso nrimo..
           F
 ninggalke sliramu lungo
           G               C
 tak jaluk kowe.. sabaro sedelo..

Musik : F..G..Em..Am..
        F..G..

       Am                       F
sing sabar nadyan kadang ra barengan
         C                    G
tresno kui pancen butuh perjuangan
        Am                  F
eling dalan ojo nganti kelendran
              C             G
kowe kudu ngerti aku wedi kelangan 

        Am                      F
setyo kui pancen angel le nglakoni
         C                  G
aku percoyo kowe iso njogo ati
          Am                   F
senajan kadang aku pamit ora bali
         C                         G
nanging aku yo mung kowe sing nduweni ..

Reff :
       F                     G
 selawase kowe tetep ning atiku..
          Em                     Am
 senadyan rogomu ora ning sandingku..
          F
 mung iso nyawang fotomu
            G
 nggo tombo kangen atiku..

        F                  G
 saktenane.. ati iki ora lilo..
          Em                   Am
 nanging aku kudu tetep iso nrimo..
           F
 ninggalke sliramu lungo
           G               C    G
 tak jaluk kowe.. sabaro sedelo..

       F                     G
 selawase kowe tetep ning atiku..
          Em                     Am
 senadyan rogomu ora ning sandingku..
          F
 mung iso nyawang fotomu
            G
 nggo tombo kangen atiku..

        F                  G
 saktenane.. ati iki ora lilo..
          Em                   Am
 nanging aku kudu tetep iso nrimo..
           F
 ninggalke sliramu lungo
           G               C   F-F C-C
 tak jaluk kowe.. sabaro sedelo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D..E..Bm C# F#m..
        D..E..

A                   D
wis tak lilakke awakku..
  Bm                 E
lungo mergo kewajibanku..
  C#m                    F#m
ratau nyanding kui wis biasa..
           D         Bm        E
sing tak pengen kowe tetep setia..

 A                   D
ojo senengmu salah paham..
    Bm                  E
yen aku durung ngekei kabar..
  C#m                 F#m
kabeh iki butuh perjuangan tenan..
       D       E       A
njogo ati.. mergo keadaan..

  F#m          C#m
wingi ngucap kangen
         D         A
lewat telfon karo aku
  F#m         C#m
bakal nunggu aku
         D         A
nadyan suwene lungaku

 F#m       C#m
usapan eluhmu
            D        A
sing nggawe kowe ra ayu
 Bm
aku mesti bali
           E
dinggo seliramu .. ho o..

Reff :
       D                     E
 selawase kowe tetep ning atiku..
          C#m                    F#m
 senadyan rogomu ora ning sandingku..
          D
 mung iso nyawang fotomu
            E
 nggo tombo kangen atiku..

        D                  E
 saktenane.. ati iki ora lilo..
          C#m                  F#m
 nanging aku kudu tetep iso nrimo..
           D
 ninggalke sliramu lungo
           E               A
 tak jaluk kowe.. sabaro sedelo..

Musik : D..E..C#m..F#m..
        D..E..

       F#m                      D
sing sabar nadyan kadang ra barengan
         A                    E
tresno kui pancen butuh perjuangan
        F#m                 D
eling dalan ojo nganti kelendran
              A             E
kowe kudu ngerti aku wedi kelangan 

        F#m                     D
setyo kui pancen angel le nglakoni
         A                  E
aku percoyo kowe iso njogo ati
          F#m                  D
senajan kadang aku pamit ora bali
         A                         E
nanging aku yo mung kowe sing nduweni ..

Reff :
       D                     E
 selawase kowe tetep ning atiku..
          C#m                    F#m
 senadyan rogomu ora ning sandingku..
          D
 mung iso nyawang fotomu
            E
 nggo tombo kangen atiku..

        D                  E
 saktenane.. ati iki ora lilo..
          C#m                  F#m
 nanging aku kudu tetep iso nrimo..
           D
 ninggalke sliramu lungo
           E               A    E
 tak jaluk kowe.. sabaro sedelo..

       D                     E
 selawase kowe tetep ning atiku..
          C#m                    F#m
 senadyan rogomu ora ning sandingku..
          D
 mung iso nyawang fotomu
            E
 nggo tombo kangen atiku..

        D                  E
 saktenane.. ati iki ora lilo..
          C#m                  F#m
 nanging aku kudu tetep iso nrimo..
           D
 ninggalke sliramu lungo
           E               A   D-D A-A
 tak jaluk kowe.. sabaro sedelo..
Facebook
Twitter

Chord OMWAWES feat. Pendhoza - Sabaro Sedelo


Lihat semua :
  • Chord OM Wawes
  • Chord Pendhoza
  •