Kunci Gitar Pendhoza - Dudu Pilihane

Transpose:
Intro : C F Dm G..

C                      F
aku sing sering terabaikan..
Dm                   G
opo pancen mung pelampiasan..
Em    E              Am
dudu aku sing mbok karepno..
       Dm               G
kudu sadar yen dudu pilihane..

F                  C
ati iki.. sak ajur-ajure..
      Dm              G
mergo kowe.. sing ngremukke..
F                    C
malah gandeng ro liyane..
           Dm
eluh moto iki dadi seksi
        G
tangise atiku..

Reff :
  C         G        Am
 aku.. mung biso nerimo..
     G          F
 sak nrimo-nrimone..
      G        C  G
 sing dadi dalane..

  C      G           Am
 ati.. loro nanging iseh..
    G           F
 nduwe roso tresno..
   G         C
 gede karo kowe..

Am             Em
pancen koyo ngene kahanane
F            C
aku dudu pilihan atine
  Dm
sabar terus-terusan
    G
senajan mung pelampiasan..

C                 F
nanging opo aku salah
Dm                   G
kebacut jeru karo sliramu..
    Em      E        Am
wis suwe anggone bebarengan
          Dm                G
nanging kowe ra njogo perasaan..

F                  C
ati iki.. sak ajur-ajure..
      Dm              G
mergo kowe.. sing ngremukke..
F                    C
malah gandeng ro liyane..
           Dm
eluh moto iki dadi seksi
        G
tangise atiku..

Reff :
  C         G        Am
 aku.. mung biso nerimo..
     G          F
 sak nrimo-nrimone..
      G        C  G
 sing dadi dalane..

  C      G           Am
 ati.. loro nanging iseh..
    G           F
 nduwe roso tresno..
   G         C  G
 gede karo kowe..

  C         G        Am
 aku.. mung biso nerimo..
     G          F
 sak nrimo-nrimone..
      G        C  G
 sing dadi dalane..

  C      G           Am
 ati.. loro nanging iseh..
    G           F
 nduwe roso tresno..
   G         F  G# C
 gede karo kowe..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G C Am D..

G                      C
aku sing sering terabaikan..
Am                   D
opo pancen mung pelampiasan..
Bm    B              Em
dudu aku sing mbok karepno..
       Am               D
kudu sadar yen dudu pilihane..

C                  G
ati iki.. sak ajur-ajure..
      Am              D
mergo kowe.. sing ngremukke..
C                    G
malah gandeng ro liyane..
           Am
eluh moto iki dadi seksi
        D
tangise atiku..

Reff :
  G         D        Em
 aku.. mung biso nerimo..
     D          C
 sak nrimo-nrimone..
      D        G  D
 sing dadi dalane..

  G      D           Em
 ati.. loro nanging iseh..
    D           C
 nduwe roso tresno..
   D         G
 gede karo kowe..

Em             Bm
pancen koyo ngene kahanane
C            G
aku dudu pilihan atine
  Am
sabar terus-terusan
    D
senajan mung pelampiasan..

G                 C
nanging opo aku salah
Am                   D
kebacut jeru karo sliramu..
    Bm      B        Em
wis suwe anggone bebarengan
          Am                D
nanging kowe ra njogo perasaan..

C                  G
ati iki.. sak ajur-ajure..
      Am              D
mergo kowe.. sing ngremukke..
C                    G
malah gandeng ro liyane..
           Am
eluh moto iki dadi seksi
        D
tangise atiku..

Reff :
  G         D        Em
 aku.. mung biso nerimo..
     D          C
 sak nrimo-nrimone..
      D        G  D
 sing dadi dalane..

  G      D           Em
 ati.. loro nanging iseh..
    D           C
 nduwe roso tresno..
   D         G  D
 gede karo kowe..

  G         D        Em
 aku.. mung biso nerimo..
     D          C
 sak nrimo-nrimone..
      D        G  D
 sing dadi dalane..

  G      D           Em
 ati.. loro nanging iseh..
    D           C
 nduwe roso tresno..
   D         C  D# G
 gede karo kowe..

Chord Pendhoza - Dudu Pilihane


Lihat semua :
  • Chord Pendhoza
  •