Chord Kunci Gitar Pendhoza - Demi Kowe

Transpose:

Artis: Pendhoza
Dirilis: 2019


Intro : Am..F..G..C E
        Am..F..G..C..

C
Dek, aku bali
     Em
Arep nepati janji
    F       G           C
Tak jaluk, kowe ra ngapusi..
C
Lungaku wingi
      Em
Amung golek rejeki
    F              G         C
Tak buktekke kowe ojo mbedo ati..

*)
       F
Wes seprene suwene
      C
Aku lungo ninggal kowe
 F            G             C
Adoh paran yo mung dinggo kowe..

Reff:
  Am                     F
 Aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
        G                      C  E
 Demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
     Am
 Tresnaku ra bakal ilang
         F
 Senajan adoh paranku
      G                    C
 Setiaku karo kowe tekan matiku..

[Slow rap]
    Am
Aku lungo ra ngilang nanging mergo kahanan
    F
Aku ora ngapusi bakal tak perjuangkan
  C
Mikir masa depan karo golek modal
    G
Dinggo sesuk rabi duduk di pelaminan
        Am
Mugo gusti ngijabahi aku kowe dadi siji
      F
Bakal urip bebrayan ojo wedi kelangan
 C
Aku ning sandingmu ngancani uripmu
   G
Mergo yo mung kowe sing gawe seneng atiku

*)
       F
Wes seprene suwene
      C
Aku lungo ninggal kowe
 F            G             C
Adoh paran yo mung dinggo kowe..

Reff:
  Am                     F
 Aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
        G                      C  E
 Demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
     Am
 Tresnaku ra bakal ilang
         F
 Senajan adoh paranku
      G                    C
 Setiaku karo kowe tekan matiku..

[Slow rap]
          Am
Mergo tresno aku biso adoh paran njogo roso
F
Godaan teko nanging aku ora ngiwo
      C
Saiki wis urip bareng susah seneng dilakoni
      G
Ono kowe aku wani ngadepi urip iki
  Am
Matur suwun wis gelem nompo aku
   F
Sampun percoyo karo janji janjiku
  C
Bakal tak jogo tekan ing patiku
    G
Kanggoku awakmu kuwi harga diriku

*)
       F
Wes seprene suwene
      C
Aku lungo ninggal kowe
 F            G             C
Adoh paran yo mung dinggo kowe..

Reff:
  Am                     F
 Aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
        G                      C  E
 Demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
     Am
 Tresnaku ra bakal ilang
         F
 Senajan adoh paranku
      G                    C
 Setiaku karo kowe tekan matiku..

  Am                     F
 Aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
        G                      C  E
 Demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
     Am
 Tresnaku ra bakal ilang
         F
 Senajan adoh paranku
      G                    C
 Setiaku karo kowe tekan matiku..
      G                    C    E  Am
 Setiaku karo kowe tekan matiku uu..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : 
Cm..G#..Bb..D# G
Cm..G#..Bb..D#..

D#
Dek, aku bali
     Gm
Arep nepati janji
    G#      Bb          D#
Tak jaluk, kowe ra ngapusi..
D#
Lungaku wingi
      Gm
Amung golek rejeki
    G#             Bb        D#
Tak buktekke kowe ojo mbedo ati..

*)
       G#
Wes seprene suwene
      D#
Aku lungo ninggal kowe
 G#           Bb            D#
Adoh paran yo mung dinggo kowe..

Reff:
  Cm                     G#
 Aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
        Bb                     D# G
 Demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
     Cm
 Tresnaku ra bakal ilang
         G#
 Senajan adoh paranku
      Bb                   D#
 Setiaku karo kowe tekan matiku..

[Slow rap]
    Cm
Aku lungo ra ngilang nanging mergo kahanan
    G#
Aku ora ngapusi bakal tak perjuangkan
  D#
Mikir masa depan karo golek modal
    Bb
Dinggo sesuk rabi duduk di pelaminan
        Cm
Mugo gusti ngijabahi aku kowe dadi siji
      G#
Bakal urip bebrayan ojo wedi kelangan
 D#
Aku ning sandingmu ngancani uripmu
   Bb
Mergo yo mung kowe sing gawe seneng atiku

*)
       G#
Wes seprene suwene
      D#
Aku lungo ninggal kowe
 G#           Bb            D#
Adoh paran yo mung dinggo kowe..

Reff:
  Cm                     G#
 Aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
        Bb                     D# G
 Demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
     Cm
 Tresnaku ra bakal ilang
         G#
 Senajan adoh paranku
      Bb                   D#
 Setiaku karo kowe tekan matiku..

[Slow rap]
          Cm
Mergo tresno aku biso adoh paran njogo roso
G#
Godaan teko nanging aku ora ngiwo
      D#
Saiki wis urip bareng susah seneng dilakoni
      Bb
Ono kowe aku wani ngadepi urip iki
  Cm
Matur suwun wis gelem nompo aku
   G#
Sampun percoyo karo janji janjiku
  D#
Bakal tak jogo tekan ing patiku
    Bb
Kanggoku awakmu kuwi harga diriku

*)
       G#
Wes seprene suwene
      D#
Aku lungo ninggal kowe
 G#           Bb            D#
Adoh paran yo mung dinggo kowe..

Reff:
  Cm                     G#
 Aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
        Bb                     D# G
 Demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
     Cm
 Tresnaku ra bakal ilang
         G#
 Senajan adoh paranku
      Bb                   D#
 Setiaku karo kowe tekan matiku..

  Cm                     G#
 Aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
        Bb                     D# G
 Demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
     Cm
 Tresnaku ra bakal ilang
         G#
 Senajan adoh paranku
      Bb                   D#   G  Cm
 Setiaku karo kowe tekan matiku uu..