Kunci Gitar Syahiba Saufa - Lemah Teles

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : C Bm Am A
        Dm A Dm Fm -G

  C      G        Am
Jujur.. ati iki loro..
  F           G         C
durung iso nompo kenyataan..
E                        A
 tanduran sing wes tak sirami..
          Dm
nanging dadi awu ireng..
        G
diobong karo kahanan..

C          G           Am
 Mbiyen janji bareng bareng..
F           G         C
 ngerasakke susah lan seneng..
E                Am
 saiki kowe medotke angen angen..
    F                   G
tak kuatke ati yen kudu kelangan..

Reff :
         C           G
 Kowe mbelok ngiwo nengen..
       Am          Em
 tanpo nguwaske mburi..
       F           Em
 tak tabrak kowe loro..
     Dm       G
 iki salahe sopo..

       C             G
 Yen kowe wes ra tresno..
      Am              Em
 ngomongo ojo terus lungo..
      F       Em
 awas nemoni apes..
         Dm
 lemah teles..
       G            C
 Gusti sing bakal bales..

Musik : C G Am Em
        F Em  Dm Fm
        F Em  Am
        Dm G 

  C      G        Am
Jujur.. ati iki loro..
  F           G         C
durung iso nompo kenyataan..
E                        A
 tanduran sing wes tak sirami..
          Dm
nanging dadi awu ireng..
        G
diobong karo kahanan..

C          G           Am
 Mbiyen janji bareng bareng..
F           G         C
 ngerasakke susah lan seneng..
E                Am
 saiki kowe medotke angen angen..
    F                   G
tak kuatke ati yen kudu kelangan..

Reff :
         C           G
 Kowe mbelok ngiwo nengen..
       Am          Em
 tanpo nguwaske mburi..
       F           Em
 tak tabrak kowe loro..
     Dm       G
 iki salahe sopo..

       C             G
 Yen kowe wes ra tresno..
      Am              Em
 ngomongo ojo terus lungo..
      F       Em
 awas nemoni apes..
         Dm
 lemah teles..
       G            C
 Gusti sing bakal bales..

         C           G
 Kowe mbelok ngiwo nengen..
       Am          Em
 tanpo nguwaske mburi..
       F           Em
 tak tabrak kowe loro..
     Dm       G
 iki salahe sopo..

       C             G
 Yen kowe wes ra tresno..
      Am              Em
 ngomongo ojo terus lungo..
      F       Em
 awas nemoni apes..
         Dm
 lemah teles..
       G            C   F C
 Gusti sing bakal bales..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D C#m Bm B
        Em B/B# Em Gm -A

  D      A        Bm
Jujur.. ati iki loro..
  G           A         D
durung iso nompo kenyataan..
F#                     B
 tanduran sing wes tak sirami..
          Em
nanging dadi awu ireng..
        A
diobong karo kahanan..

D          A           Bm
 Mbiyen janji bareng bareng..
G           A         D
 ngerasakke susah lan seneng..
F#               Bm
 saiki kowe medotke angen angen..
    G                   A
tak kuatke ati yen kudu kelangan..

Reff :
         D           A
 Kowe mbelok ngiwo nengen..
       Bm          F#m
 tanpo nguwaske mburi..
       G           F#m
 tak tabrak kowe loro..
     Em       A
 iki salahe sopo..

       D             A
 Yen kowe wes ra tresno..
      Bm              F#m
 ngomongo ojo terus lungo..
      G       F#m
 awas nemoni apes..
         Em
 lemah teles..
       A            D
 Gusti sing bakal bales..

Musik : D A Bm F#m
        G F#m Em Gm
        G..F#m Bm
        Em..A..

  D      A        Bm
Jujur.. ati iki loro..
  G           A         D
durung iso nompo kenyataan..
F#                     B
 tanduran sing wes tak sirami..
          Em
nanging dadi awu ireng..
        A
diobong karo kahanan..

D          A           Bm
 Mbiyen janji bareng bareng..
G           A         D
 ngerasakke susah lan seneng..
F#               Bm
 saiki kowe medotke angen angen..
    G                   A
tak kuatke ati yen kudu kelangan..

Reff :
         D           A
 Kowe mbelok ngiwo nengen..
       Bm          F#m
 tanpo nguwaske mburi..
       G           F#m
 tak tabrak kowe loro..
     Em       A
 iki salahe sopo..

       D             A
 Yen kowe wes ra tresno..
      Bm              F#m
 ngomongo ojo terus lungo..
      G       F#m
 awas nemoni apes..
         Em
 lemah teles..
       A            D
 Gusti sing bakal bales..

         D           A
 Kowe mbelok ngiwo nengen..
       Bm          F#m
 tanpo nguwaske mburi..
       G           F#m
 tak tabrak kowe loro..
     Em       A
 iki salahe sopo..

       D             A
 Yen kowe wes ra tresno..
      Bm              F#m
 ngomongo ojo terus lungo..
      G       F#m
 awas nemoni apes..
         Em
 lemah teles..
       A            D   G D
 Gusti sing bakal bales..

Chord Syahiba Saufa - Lemah Teles


Lihat semua :
  • Chord Syahiba Saufa
  •