Kunci Gitar Syahiba Saufa - Mung Riko

Transpose:
Intro : Am G F C
        F G..

Am       Em
isun.. mageh..
G              F
 welas nyang riko..
Am       Em
isun.. mageh..
G               F
 sayang nyang riko..

Am                 Em
sampe kapan.. sing ono watese..
G             F
 sing ono liyane..
Am        Em
tanpo.. riko..
G        F     Dm    G  
 gabuk roso.. ati.. iki..

Reff :
 C             G
  tresno iki.. yo mung riko..
 Am                      G
  sing ono liyone mung riko..
 C             G
  tresno iki.. yo mung riko..
 Am                           G
  hang liyo mung liwat nong moto..
    F        G         F         G
 yo mung.. riko.. hang sun.. tresno..

Musik : C..G..Am..G..
        C..G..Am..G..
        C.. C.......

Am                 Em
sampe kapan.. sing ono watese..
G             F
 sing ono liyane..
Am        Em
tanpo.. riko..
G        F     Dm    G  
 gabuk roso.. ati.. iki..

Reff :
 C             G
  tresno iki.. yo mung riko..
 Am                      G
  sing ono liyone mung riko..
 C             G
  tresno iki.. yo mung riko..
 Am                           G
  hang liyo mung liwat nong moto..
    F        G         F         G
 yo mung.. riko.. hang sun.. tresno..

Outro : C..G..Am..G..
        C..G..Am..G..
        C.. C.......

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : C#m B A E
        A B..

C#m      G#m
isun.. mageh..
B              A
 welas nyang riko..
C#m      G#m
isun.. mageh..
B               A
 sayang nyang riko..

C#m                G#m
sampe kapan.. sing ono watese..
B             A
 sing ono liyane..
C#m       G#m
tanpo.. riko..
B        A     F#m   B 
 gabuk roso.. ati.. iki..

Reff :
 E             B
  tresno iki.. yo mung riko..
 C#m                     B
  sing ono liyone mung riko..
 E             B
  tresno iki.. yo mung riko..
 C#m                          B
  hang liyo mung liwat nong moto..
    A        B         A         B
 yo mung.. riko.. hang sun.. tresno..

Musik : E..B..C#m..B..
        E..B..C#m..B..
        E.. E.......

C#m                G#m
sampe kapan.. sing ono watese..
B             A
 sing ono liyane..
C#m       G#m
tanpo.. riko..
B        A     F#m   B 
 gabuk roso.. ati.. iki..

Reff :
 E             B
  tresno iki.. yo mung riko..
 C#m                     B
  sing ono liyone mung riko..
 E             B
  tresno iki.. yo mung riko..
 C#m                          B
  hang liyo mung liwat nong moto..
    A        B         A         B
 yo mung.. riko.. hang sun.. tresno..

Outro : E..B..C#m..B..
        E..B..C#m..B..
        E.. E.......

Chord Syahiba Saufa - Mung Riko


Lihat semua :
  • Chord Syahiba Saufa
  •