Chord Kunci Gitar Limin Druju - Sing luwih Gemati

Transpose:

Chord Limin Druju - Sing luwih Gemati

Capo di fret 4

Intro : Am Em F Em
        Dm  F G

C                    Em
tulung sawangen aku iki
     F         Em
sing nduweni roso
       Dm     G
kanggo sli..ramu..

C                     Em
kabeh sing ono njero ati
     F        Em
mung ono siji kowe
         Dm      G  -E
sing tak tres..nani..

       Am     Em
kurang opo.. aku
       F           C
nganti kowe mblenjani 
       Dm
opo yo mung mergo roso
            F             G
tresno sing mung tak nduweni..

C                Em
kudu kepiye aku iki
    F        Em
ben supoyo kowe
    Dm      G
iso nger..teni..

C                Em
rasepirakno ati iki
    F        Em
wis cobo nuruti
          Dm     G
sing mbok pi..ngini..

        Am      Em
nanging kowe.. ora
    F         Em
ora tau ngerteni
      Dm
isomu mung nggawe loro
          F           G  G# A#
loro sing ning njero ati..

Reff:
        G#         A#
 yen pancen kudu pisah
      G#          Gm
 yowisben pisah wae
     G#            Gm
 aku ra rep nggondeli
             Fm       A#
 mungkin wis dadi dalane..

         G#           A#
 mending wis pasrah wae
       G#        Gm
 manut karo takdire
      G#         Gm
 mugo enggalo Gusti
         Fm           Gm
 enggalo paringi ganti
 G#    A#        G
  sing luwih gemati..

C                Em
kudu kepiye aku iki
    F        Em
ben supoyo kowe
    Dm      G
iso nger..teni..

C                Em
rasepirakno ati iki
    F        Em
wis cobo nuruti
          Dm     G
sing mbok pi..ngini..

        Am      Em
nanging kowe.. ora
    F         Em
ora tau ngerteni
      Dm
isomu mung nggawe loro
          F           G  G# A#
loro sing ning njero ati..

Reff:
        G#         A#
 yen pancen kudu pisah
      G#          Gm
 yowisben pisah wae
     G#            Gm
 aku ra rep nggondeli
             Fm       A#
 mungkin wis dadi dalane..

         G#           A#
 mending wis pasrah wae
       G#        Gm
 manut karo takdire
      G#         Gm
 mugo enggalo Gusti
         Fm         A#
 enggalo paringi ganti

Musik : G# A# G# Gm
        G# Gm Fm A#
        G# Gm G# Gm
        G# Gm Fm A#

Reff:
        G#         Gm
 yen pancen kudu pisah
      G#          Gm
 yowisben pisah wae
     G#            Gm
 aku ra rep nggondeli
             Fm       A#
 mungkin wis dadi dalane..

         G#           Gm
 mending wis pasrah wae
       G#        Gm
 manut karo takdire
      G#         Gm
 mugo enggalo Gusti
         Fm         A#
 enggalo paringi ganti..

        G#         Gm
 yen pancen kudu pisah
      G#          Gm
 yowisben pisah wae
     G#            Gm
 aku ra rep nggondeli
             Fm       A#
 mungkin wis dadi dalane..

         G#           Gm
 mending wis pasrah wae
       G#        Gm
 manut karo takdire
      G#         Gm
 mugo enggalo Gusti
         Fm         A#
 enggalo paringi ganti..
                G#
 sing luwih gemati..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : C#m G#m A G#m
        F#m  A B

E                    G#m
tulung sawangen aku iki
     A         G#m
sing nduweni roso
       F#m    B
kanggo sli..ramu..

E                     G#m
kabeh sing ono njero ati
     A        G#m
mung ono siji kowe
         F#m     B -G#
sing tak tres..nani..

       C#m    G#m
kurang opo.. aku
       A           E
nganti kowe mblenjani 
       F#m
opo yo mung mergo roso
            A             B
tresno sing mung tak nduweni..

E                G#m
kudu kepiye aku iki
    A        G#m
ben supoyo kowe
    F#m     B
iso nger..teni..

E                G#m
rasepirakno ati iki
    A        G#m
wis cobo nuruti
          F#m    B
sing mbok pi..ngini..

        C#m     G#m
nanging kowe.. ora
    A         G#m
ora tau ngerteni
      F#m
isomu mung nggawe loro
          A           B  C D
loro sing ning njero ati..

Reff:
        G          D/F#
 yen pancen kudu pisah
      C           Bm
 yowisben pisah wae
     C             Bm
 aku ra rep nggondeli
             Am       D
 mungkin wis dadi dalane..

         G            D/F#
 mending wis pasrah wae
       C         Bm
 manut karo takdire
      C          Bm
 mugo enggalo Gusti
         Am          -Bm
 enggalo paringi ganti
 C     D         B
  sing luwih gemati..

E                G#m
kudu kepiye aku iki
    A        G#m
ben supoyo kowe
    F#m     B
iso nger..teni..

E                G#m
rasepirakno ati iki
    A        G#m
wis cobo nuruti
          F#m    B
sing mbok pi..ngini..

        C#m     G#m
nanging kowe.. ora
    A         G#m
ora tau ngerteni
      F#m
isomu mung nggawe loro
          A           B  C D
loro sing ning njero ati..

Reff:
        G          D/F#
 yen pancen kudu pisah
      C           Bm
 yowisben pisah wae
     C             Bm
 aku ra rep nggondeli
             Am       D
 mungkin wis dadi dalane..

         G            D/F#
 mending wis pasrah wae
       C         Bm
 manut karo takdire
      C          Bm
 mugo enggalo Gusti
         Am         D
 enggalo paringi ganti

Musik : G D/F# C Bm
        C Bm Am D
        G Bm C Bm
        C Bm Am D

Reff:
        G          Bm
 yen pancen kudu pisah
      C           Bm
 yowisben pisah wae
     C             Bm
 aku ra rep nggondeli
             Am       D
 mungkin wis dadi dalane..

         G            Bm
 mending wis pasrah wae
       C         Bm
 manut karo takdire
      C          Bm
 mugo enggalo Gusti
         Am         D
 enggalo paringi ganti..

        G          Bm
 yen pancen kudu pisah
      C           Bm
 yowisben pisah wae
     C             Bm
 aku ra rep nggondeli
             Am       D
 mungkin wis dadi dalane..

         G            Bm
 mending wis pasrah wae
       C         Bm
 manut karo takdire
      C          Bm
 mugo enggalo Gusti
         Am         D
 enggalo paringi ganti..
                G
 sing luwih gemati..
Lihat semua :
  • Chord Limin Druju




  • Please FOLLOW and JOIN to get update!

    DMCA.com Protection Status