Kunci Gitar Vita Alvia - Glowing Ra Jaminan

Transpose:
Capo di fret 5

Intro : Am Dm G C
        Dm Am E Am..

  Am
Loro.. ati..
         Dm
kepingin nyokot lambeku dewe..
 G
ati.. isin..
        E
ngerti awakmu gowo gandengan..

   Am
Yo ti..teni..
       Dm
getun awakmu ninggalke rabi..
  G
wajah.. iki..
          E
bakal tak glowing ben mudak seksi..

Dm             Am
Nanging loro.. atiku kuciwo..
Dm                   Am
 dandan menor ku sio-sio..
Dm                 Am
nyumbang lagu ning temu mantenmu..
  F                   E
bojomu nesu aku kon metu..

Reff :
           Am                    Dm
 Yen we krungu tembang.. kangen iki..
           G                     C
 lohku mbrebes mili.. ora mari mari..
     Dm
 pikiranku ora karuan..
         Am
 nyawang awakmu sesandingan..
            E                   Am  E
 mangan kok dulang.. turu sak kamar..

           Am                   Dm
 Pingin ku mung cepet.. ngelalekno..
         G                     C
 kabeh loro ati.. sing tak terimo..
       Dm
 sesok aku arep ning pasar..
      Am
 tuku klambi sendal sing anyar..
       E                     Am
 mugo oleh ijol sing luwih sayang..

Musik : Am.......

Dm             Am
Nanging loro.. atiku kuciwo..
Dm                   Am
 dandan menor ku sio-sio..
Dm                 Am
nyumbang lagu ning temu mantenmu..
  F                   E
bojomu nesu aku kon metu..

Reff :
           Am                    Dm
 Yen we krungu tembang.. kangen iki..
           G                     C
 lohku mbrebes mili.. ora mari mari..
     Dm
 pikiranku ora karuan..
         Am
 nyawang awakmu sesandingan..
            E                   Am  E
 mangan kok dulang.. turu sak kamar..

           Am                   Dm
 Pingin ku mung cepet.. ngelalekno..
         G                     C
 kabeh loro ati.. sing tak terimo..
       Dm
 sesok aku arep ning pasar..
      Am
 tuku klambi sendal sing anyar..
       E                     Am  E
 mugo oleh ijol sing luwih sayang..

           Am                    Dm
 Yen we krungu tembang.. kangen iki..
           G                     C
 lohku mbrebes mili.. ora mari mari..
     Dm
 pikiranku ora karuan..
         Am
 nyawang awakmu sesandingan..
            E                   Am  E
 mangan kok dulang.. turu sak kamar..

           Am                   Dm
 Pingin ku mung cepet.. ngelalekno..
         G                     C
 kabeh loro ati.. sing tak terimo..
       Dm
 sesok aku arep ning pasar..
      Am
 tuku klambi sendal sing anyar..
       E                     Am
 mugo oleh ijol sing luwih sayang..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Dm Gm C F
        Gm Dm A Dm..

  Dm
Loro.. ati..
         Gm
kepingin nyokot lambeku dewe..
 C
ati.. isin..
        A
ngerti awakmu gowo gandengan..

   Dm
Yo ti..teni..
       Gm
getun awakmu ninggalke rabi..
  C
wajah.. iki..
          A
bakal tak glowing ben mudak seksi..

Gm             Dm
Nanging loro.. atiku kuciwo..
Gm                   Dm
 dandan menor ku sio-sio..
Gm                 Dm
nyumbang lagu ning temu mantenmu..
  Bb                  A
bojomu nesu aku kon metu..

Reff :
           Dm                    Gm
 Yen we krungu tembang.. kangen iki..
           C                     F
 lohku mbrebes mili.. ora mari mari..
     Gm
 pikiranku ora karuan..
         Dm
 nyawang awakmu sesandingan..
            A                   Dm  A
 mangan kok dulang.. turu sak kamar..

           Dm                   Gm
 Pingin ku mung cepet.. ngelalekno..
         C                     F
 kabeh loro ati.. sing tak terimo..
       Gm
 sesok aku arep ning pasar..
      Dm
 tuku klambi sendal sing anyar..
       A                     Dm
 mugo oleh ijol sing luwih sayang..

Musik : Dm.......

Gm             Dm
Nanging loro.. atiku kuciwo..
Gm                   Dm
 dandan menor ku sio-sio..
Gm                 Dm
nyumbang lagu ning temu mantenmu..
  Bb                  A
bojomu nesu aku kon metu..

Reff :
           Dm                    Gm
 Yen we krungu tembang.. kangen iki..
           C                     F
 lohku mbrebes mili.. ora mari mari..
     Gm
 pikiranku ora karuan..
         Dm
 nyawang awakmu sesandingan..
            A                   Dm  A
 mangan kok dulang.. turu sak kamar..

           Dm                   Gm
 Pingin ku mung cepet.. ngelalekno..
         C                     F
 kabeh loro ati.. sing tak terimo..
       Gm
 sesok aku arep ning pasar..
      Dm
 tuku klambi sendal sing anyar..
       A                     Dm   A
 mugo oleh ijol sing luwih sayang..

           Dm                    Gm
 Yen we krungu tembang.. kangen iki..
           C                     F
 lohku mbrebes mili.. ora mari mari..
     Gm
 pikiranku ora karuan..
         Dm
 nyawang awakmu sesandingan..
            A                   Dm  A
 mangan kok dulang.. turu sak kamar..

           Dm                   Gm
 Pingin ku mung cepet.. ngelalekno..
         C                     F
 kabeh loro ati.. sing tak terimo..
       Gm
 sesok aku arep ning pasar..
      Dm
 tuku klambi sendal sing anyar..
       A                     Dm
 mugo oleh ijol sing luwih sayang..

Chord Vita Alvia - Glowing Ra Jaminan


Lihat semua :
  • Chord Vita Alvia
  •