Kunci Gitar Staso Prasetyo - Ikhlas Ati

Transpose:
Capo fret 4

Intro : F C F G

C              Em
dek.. aku kudu piye..
  Am               Em
malah koyo ngene dadine
   F            Fm
ra ono kabare, aku mbok lalekne
         E
malah krungu karo liyane..

C                Em
dek.. ra mesakno aku..
     Am                   Em
sing berjuang mung kanggo kowe
 F             Fm
opo ora eling, mbiyen janjine
      E
ora bakal ninggalke..

              Am
mending aku pasrah..
G      F
aku pasrah..
   G           C
mending aku pasrah..

Reff :
     -G/B   Am                        Dm
 ning ndi salahku kowe tego ninggalke aku
       G                         C      E
 opo kurang nggone biso ngerteni awakmu..
        Am                        Dm
 jarene mbiyen ra bakal mblenjani janji
          G                      C
 janji ra bakal gawe loro ning jero ati..

   E
 pepujaning ati
      Am
 kowe sing tak tresnani
             F        G         C
 ikhlas ning ati kowe ninggalno aku..

Musik : Am Em F G
        F C Bb G 
        C -F E -G

C                Em
dek.. ra mesakno aku..
     Am                   Em
sing berjuang mung kanggo kowe
 F            Fm
opo ora eling mbiyen janjine
    E
ora bakal ninggalke..

              Am
mending aku pasrah
G     F
aku pasrah
   G         C
mending aku pasrah..

Reff :
     -G/B   Am                        Dm
 ning ndi salahku kowe tego ninggalke aku
       G                         C     E
 opo kurang nggone biso ngerteni awakmu..
        Am                        Dm
 jarene mbiyen ra bakal mblenjani janji
          G                      C
 janji ra bakal gawe loro ning jero ati..

   E
 pepujaning ati
      Am
 kowe sing tak tresnani
             F        G         C
 ikhlas ning ati kowe ninggalno aku..

      -G/B   Am                        Dm
 (ning ndi salahku kowe tego ninggalke aku)
        G                         C     E
 (opo kurang nggone biso ngerteni awakmu..)
         Am                        Dm
 (jarene mbiyen ra bakal mblenjani janji)
          G                      C
 janji ra bakal gawe loro ning jero ati..

   E
 pepujaning ati
      Am
 kowe sing tak tresnani
             F        G          C 
 ikhlas ning ati kowe ninggalno aku..

Outro : C F G C -G CIntro : A E A B

E              G#m
dek.. aku kudu piye..
  C#m              G#m
malah koyo ngene dadine
   A            Am
ra ono kabare, aku mbok lalekne
         G#
malah krungu karo liyane..

E                G#m
dek.. ra mesakno aku..
     C#m                  G#m
sing berjuang mung kanggo kowe
 A             Am
opo ora eling, mbiyen janjine
      G#
ora bakal ninggalke..

              C#m
mending aku pasrah..
B      A
aku pasrah..
   B           E
mending aku pasrah..

Reff :
     -B/D#  C#m                       F#m
 ning ndi salahku kowe tego ninggalke aku
       B                         E      G#
 opo kurang nggone biso ngerteni awakmu..
        C#m                       F#m
 jarene mbiyen ra bakal mblenjani janji
          B                      E
 janji ra bakal gawe loro ning jero ati..

   G#
 pepujaning ati
      C#m
 kowe sing tak tresnani
             A        B         E
 ikhlas ning ati kowe ninggalno aku..

Musik : C#m G#m A B
        A E D B..
        E -A G# -B

E                G#m
dek.. ra mesakno aku..
     C#m                  G#m
sing berjuang mung kanggo kowe
 A            Am
opo ora eling mbiyen janjine
    G#
ora bakal ninggalke..

              C#m
mending aku pasrah
B     A
aku pasrah
   B         E
mending aku pasrah..

Reff :
     -B/D#  C#m                       F#m
 ning ndi salahku kowe tego ninggalke aku
       B                         E     G#
 opo kurang nggone biso ngerteni awakmu..
        C#m                       F#m
 jarene mbiyen ra bakal mblenjani janji
          B                      E
 janji ra bakal gawe loro ning jero ati..

   G#
 pepujaning ati
      C#m
 kowe sing tak tresnani
             A        B         E
 ikhlas ning ati kowe ninggalno aku..

      -B/D#  C#m                       F#m
 (ning ndi salahku kowe tego ninggalke aku)
        B                         E     G#
 (opo kurang nggone biso ngerteni awakmu..)
         C#m                       F#m
 (jarene mbiyen ra bakal mblenjani janji)
          B                      E
 janji ra bakal gawe loro ning jero ati..

   G#
 pepujaning ati
      C#m
 kowe sing tak tresnani
             A        B         (E)
 ikhlas ning ati kowe ninggalno aku..

Outro : E A B E -B E

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A E A B

E              G#m
dek.. aku kudu piye..
  C#m              G#m
malah koyo ngene dadine
   A            Am
ra ono kabare, aku mbok lalekne
         G#
malah krungu karo liyane..

E                G#m
dek.. ra mesakno aku..
     C#m                  G#m
sing berjuang mung kanggo kowe
 A             Am
opo ora eling, mbiyen janjine
      G#
ora bakal ninggalke..

              C#m
mending aku pasrah..
B      A
aku pasrah..
   B           E
mending aku pasrah..

Reff :
     -B/D#  C#m                       F#m
 ning ndi salahku kowe tego ninggalke aku
       B                         E      G#
 opo kurang nggone biso ngerteni awakmu..
        C#m                       F#m
 jarene mbiyen ra bakal mblenjani janji
          B                      E
 janji ra bakal gawe loro ning jero ati..

   G#
 pepujaning ati
      C#m
 kowe sing tak tresnani
             A        B         E
 ikhlas ning ati kowe ninggalno aku..

Musik : C#m G#m A B
        A E D B..
        E -A G# -B

E                G#m
dek.. ra mesakno aku..
     C#m                  G#m
sing berjuang mung kanggo kowe
 A            Am
opo ora eling mbiyen janjine
    G#
ora bakal ninggalke..

              C#m
mending aku pasrah
B     A
aku pasrah
   B         E
mending aku pasrah..

Reff :
     -B/D#  C#m                       F#m
 ning ndi salahku kowe tego ninggalke aku
       B                         E     G#
 opo kurang nggone biso ngerteni awakmu..
        C#m                       F#m
 jarene mbiyen ra bakal mblenjani janji
          B                      E
 janji ra bakal gawe loro ning jero ati..

   G#
 pepujaning ati
      C#m
 kowe sing tak tresnani
             A        B         E
 ikhlas ning ati kowe ninggalno aku..

      -B/D#  C#m                       F#m
 (ning ndi salahku kowe tego ninggalke aku)
        B                         E     G#
 (opo kurang nggone biso ngerteni awakmu..)
         C#m                       F#m
 (jarene mbiyen ra bakal mblenjani janji)
          B                      E
 janji ra bakal gawe loro ning jero ati..

   G#
 pepujaning ati
      C#m
 kowe sing tak tresnani
             A        B         (E)
 ikhlas ning ati kowe ninggalno aku..

Outro : E A B E -B E
Facebook
Twitter

Chord Staso Prasetyo - Ikhlas Ati


Lihat semua :
  • Chord Staso Prasetyo
  • Chord Staso Yoga
  •