Kunci Gitar Pepujaning Ati - Staso Yoga (Anak Alm. Didi Kempot)

Transpose:
Capo di fret 5

Intro : Am Em Am
        C  Dm  F  Am
        F Em Am

Am       Em             Am
wong ayu sing tak tresnani
         F          G          C
rino lan wengi kowe sing tak impeni
Dm                     Am
tresno iki mung kanggo sliramu
    F          E         Am
duh wong ayu pepujaning atiku..

Int. F E Am

Am    Em         Am
sumilire angin wengi
         F           G         C
tulung rungokno roso kangenku iki
Dm           Am
agawe susahe batinku
F         E           Am
yo mung kowe sing tak tunggu..

Int. Em F Em Am

Reff :
      Am
 esem lan guyumu..
      Em
 gawe bungahe atiku..
      F          G        C   E
 ra biso aku ninggalke sliramu..

      Am
 esem lan guyumu..
      Em
 gawe tentreme atiku..
        F          G      C
 ning kene aku ngenteni tekamu..

   Dm
 padange rembulan
       Am
 lan gemerlape lintang
   F
 lagu kangen iki
             E
 mung kanggo sliramu..
             Am
 pepujaning atiku..

Musik : C  Dm  G  C
        Dm  Am  F Em Am

Am    Em         Am
sumilire angin wengi
         F           G         C
tulung rungokno roso kangenku iki
Dm           Am
agawe susahe batinku
F         E           Am
yo mung kowe sing tak tunggu..

Int. Em F Em Am

Reff :
      Am
 esem lan guyumu..
      Em
 gawe bungahe atiku..
      F          G        C   E
 ra biso aku ninggalke sliramu..

      Am
 esem lan guyumu..
      Em
 gawe tentreme atiku..
        F          G      C
 ning kene aku ngenteni tekamu..

   Dm
 padange rembulan
       Am
 lan gemerlape lintang
   F
 lagu kangen iki
             E
 mung kanggo sliramu..
             Am
 pepujaning atiku..

Outro : F E Am

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Dm Am Dm
        F  Gm  Bb  Dm
        Bb Am Dm

Dm       Am             Dm
wong ayu sing tak tresnani
         Bb         C          F
rino lan wengi kowe sing tak impeni
Gm                     Dm
tresno iki mung kanggo sliramu
    Bb         A         Dm
duh wong ayu pepujaning atiku..

Int. Bb A Dm

Dm    Am         Dm
sumilire angin wengi
         Bb          C         F
tulung rungokno roso kangenku iki
Gm           Dm
agawe susahe batinku
Bb        A           Dm
yo mung kowe sing tak tunggu..

Int. Am Bb Am Dm

Reff :
      Dm
 esem lan guyumu..
      Am
 gawe bungahe atiku..
      Bb         C        F    A
 ra biso aku ninggalke sliramu..

      Dm
 esem lan guyumu..
      Am
 gawe tentreme atiku..
        Bb         C      F   
 ning kene aku ngenteni tekamu..

   Gm
 padange rembulan
       Dm
 lan gemerlape lintang
   Bb
 lagu kangen iki
             A
 mung kanggo sliramu..
             Dm
 pepujaning atiku..

Musik : F  Gm  C  F
        Gm  Dm  Bb Am Dm

Dm    Am         Dm
sumilire angin wengi
         Bb          C         F
tulung rungokno roso kangenku iki
Gm           Dm
agawe susahe batinku
Bb        A           Dm
yo mung kowe sing tak tunggu..

Int. Am Bb Am Dm

Reff :
      Dm
 esem lan guyumu..
      Am
 gawe bungahe atiku..
      Bb         C        F    A
 ra biso aku ninggalke sliramu..

      Dm
 esem lan guyumu..
      Am
 gawe tentreme atiku..
        Bb         C      F   
 ning kene aku ngenteni tekamu..

   Gm
 padange rembulan
       Dm
 lan gemerlape lintang
   Bb
 lagu kangen iki
             A
 mung kanggo sliramu..
             Dm
 pepujaning atiku..

Outro : Bb A Dm

Chord Pepujaning Ati - Staso Yoga (Anak Alm. Didi Kempot)


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  • Chord Staso Yoga
  •