Kunci Gitar Didi Kempot - BAPAK (New Version)

Transpose:
Capo di fret 6

Intro : C..F..G..C..  
        F..C..G..C..G….

   C
Rambut uwis ora ireng
     Em
uwis malih rupane
  F
oreng dadi putih
   C
saikine
 Dm
dino tambah dino..
  Em
umur tambah tuwo
    F   D
nanging…. koyo-koyo
      G
ora diroso..

*) 
   C
Ngadeg dadi cagak
        Em
nyonggo pirenge anak
   F
mempeng kerjo
            C
ora mikir rogo
  Dm
paribasan umur
     Em
uwis akeh cacahe
    F
nganti bingung
D             G
..anggonku ngitunge

Reff:
      C
  Bapak..Bapak
          F
  tekadmu kuwi tak puji
    G
  Bapak..Bapak
         C       G
  kowe koyo senopati
    C
  Bapak..Bapak
            F
  Panasmu ngungkuli geni
    G
  Bapak..Bapak
         C
  keno angin soyo ndadi

#)
    F
  Senadjan uwis tuwo
    C
  nekad mempeng kerjo
      G
  nyambut gawe….
  G                     C   G
  ..kanggo nguripi keluargo..

Int. C Em F C
     Dm Em F D G..

[Prolog]
"...bapak... senajan umurmu wis tuwo
nanging tekadmu iso kanggo tulodho,
aku anakmu mung biso memuji
mugo mugo bapak tansah pinaringan bagas waras
saking gusti ingkang moho kuwoso
kulo Pak, anak sampean...

*) 
   C
Ngadeg dadi cagak
        Em
nyonggo pirenge anak
   F
mempeng kerjo
            C
ora mikir rogo
  Dm
paribasan umur
     Em
uwis akeh cacahe
    F
nganti bingung
D             G
..anggonku ngitunge

Reff:
      C
  Bapak..Bapak
          F
  tekadmu kuwi tak puji
    G
  Bapak..Bapak
         C       G
  kowe koyo senopati
    C
  Bapak..Bapak
            F
  Panasmu ngungkuli geni
    G
  Bapak..Bapak
         C
  keno angin soyo ndadi

#)
    F
  Senadjan uwis tuwo
    C
  nekad mempeng kerjo
      G
  nyambut gawe….
                       C
  kanggo nguripi keluargo..

Outro : F..C..G..C..C

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : F#..B..C#..F#..
        B..F#..C#..F#..C#..

   F#
Rambut uwis ora ireng
     A#m
uwis malih rupane
  B
Ireng dadi putih
   F#
saikine
 G#m
Dino tambah dino..
  A#m
umur tambah tuwo
    B   G#
Nanging…. koyo-koyo 
      C#
ora diroso..

*)  
   F#
Ngadeg dadi cagak
        A#m
nyonggo pirenge anak
   B
Mempeng kerjo
            F#
ora mikir rogo
  G#m
Paribasan umur
     A#m
Uwis akeh cacahe
    B
Nganti bingung 
G#            C#
..anggonku ngitunge

Reff:
      F#
  Bapak..Bapak
          B
  tekadmu kuwi tak puji
    C#
  Bapak..Bapak
         F#       C#
  kowe koyo senopati
    F#
  Bapak..Bapak
            B
  Panasmu ngungkuli geni
    C#
  Bapak..Bapak
         F#
  keno angin soyo ndadi

#)
    B
  Senadjan uwis tuwo
    F#
  nekad mempeng kerjo
      C#
  Nyambut gawe….
  C#                     F#  C#
  ..kanggo nguripi keluargo..

Int. F# A#m B F#
     G#m A#m B G# C#..

[Prolog]
"...bapak... senajan umurmu wis tuwo
nanging tekadmu iso kanggo tulodho,
aku anakmu mung biso memuji
mugo mugo bapak tansah pinaringan bagas waras
saking gusti ingkang moho kuwoso
kulo Pak, anak sampean...

*)  
   F#
Ngadeg dadi cagak
        A#m
nyonggo pirenge anak
   B
Mempeng kerjo
            F#
ora mikir rogo
  G#m
Paribasan umur
     A#m
Uwis akeh cacahe
    B
Nganti bingung 
G#            C#
..anggonku ngitunge

Reff:
      F#
  Bapak..Bapak
          B
  tekadmu kuwi tak puji
    C#
  Bapak..Bapak
         F#       C#
  kowe koyo senopati
    F#
  Bapak..Bapak
            B
  Panasmu ngungkuli geni
    C#
  Bapak..Bapak
         F#
  keno angin soyo ndadi

#)
    B
  Senadjan uwis tuwo
    F#
  nekad mempeng kerjo
      C#
  Nyambut gawe….
                       F#
  kanggo nguripi keluargo..

Outro : B..F#..C#..F#..F#
Facebook
Twitter

Chord Didi Kempot - BAPAK (New Version)


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  •