Kunci Gitar Didi Kempot - Entenono

Transpose:
Capo di fret 5

Intro : C F C
        Dm G Em Am
Tab   : Dm-Em-Fm-G-G#

C    Dm-Em
wes..
F                C
  wes meneng ojo podo nangis
F                C
  lungaku mung sedelo
F              Em
  aku pingin makaryo
       D            G
mugo-mugo ora ono rubedo..

F                C
  sing tak suwun dongamu
F              C
  sak suwene lungaku
F           C-G/B-Am
  percoyo karo aku
    Dm     G            C
entenono.. nganti sak tekaku..

Int. Dm Em Dm G C

Reff :
  Am           Em
    mugo-mugo iso kelakon karepku
      F                  G
  kanggo kowe ugo kanggo aku
  F            G   C
    sing tak suwun donga pamujimu
          F      G        C
  sak suwene sak suwene lungaku
        F    G            C-G/B-Am
  entenono.. nganti sak tekaku
      Dm     G          C
  entenono.. nganti sak baliku..

Musik : Am Em F Fm C


F                C
  sing tak suwun dongamu
F              C
  sak suwene lungaku
F           C-G/B-Am
  percoyo karo aku
    Dm     G            C
entenono.. nganti sak tekaku..

Int. Dm Em Dm G C

Reff :
  Am           Em
    mugo-mugo iso kelakon karepku
      F                  G
  kanggo kowe ugo kanggo aku
  F            G   C
    sing tak suwun donga pamujimu
          F      G        C
  sak suwene sak suwene lungaku
        F    G            C-G/B-Am
  entenono.. nganti sak tekaku
      Dm     G          C
  entenono.. nganti sak baliku..

  F            G   C
    sing tak suwun donga pamujimu
          F      G        C
  sak suwene sak suwene lungaku
        F    G            C-G/B-Am
  entenono.. nganti sak tekaku
      Dm     G          C-G/B-Am
  entenono.. nganti sak baliku..
      Dm          G       C
  ojo nangis.. percoyo.. aku..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : F Bb F 
        Gm C Am Dm 
        Gm-Am-Bbm-C-C#

F   -Gm-Am 
wes.. 
Bb               F
  wes meneng ojo podo nangis
Bb               F
  lungaku mung sedelo
Bb             Am
  aku pingin makaryo
       G            C
mugo-mugo ora ono rubedo..

Bb               F
  sing tak suwun dongamu
Bb             F
  sak suwene lungaku
Bb          F-C/E-Dm
  percoyo karo aku
    Gm     C            F
entenono.. nganti sak tekaku..

Int. Gm Am Gm C F 

Reff :
  Dm           Am
    mugo-mugo iso kelakon karepku
      Bb                 C
  kanggo kowe ugo kanggo aku
  Bb           C   F
    sing tak suwun donga pamujimu
          Bb     C        F
  sak suwene sak suwene lungaku
        Bb   C            F-C/E-Dm
  entenono.. nganti sak tekaku
      Gm     C          F
  entenono.. nganti sak baliku..

Musik : Dm Am Bb Bbm F 

Bb               F
  sing tak suwun dongamu
Bb             F
  sak suwene lungaku
Bb          F-C/E-Dm
  percoyo karo aku
    Gm     C            F
entenono.. nganti sak tekaku..

Int. Gm Am Gm C F 

Reff :
  Dm           Am
    mugo-mugo iso kelakon karepku
      Bb                 C
  kanggo kowe ugo kanggo aku
  Bb           C   F
    sing tak suwun donga pamujimu
          Bb     C        F
  sak suwene sak suwene lungaku
        Bb   C            F-C/E-Dm
  entenono.. nganti sak tekaku
      Gm     C          F
  entenono.. nganti sak baliku..

  Bb           C   F
    sing tak suwun donga pamujimu
          Bb     C        F
  sak suwene sak suwene lungaku
        Bb   C            F-C/E-Dm
  entenono.. nganti sak tekaku
      Gm     C          F-C/E-Dm
  entenono.. nganti sak baliku..
      Gm          C       F
  ojo nangis.. percoyo.. aku..
Facebook
Twitter

Chord Didi Kempot - Entenono


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  •