Kunci Gitar Didi Kempot - Aku Teko (New Release)

Transpose:
Catatan:
☕Original chord dari G#
☕Untuk versi lawas dari G
☕Gunakan transpose diatas
  jika ingin seperti versi aslinya..

Didi Kempot - Aku Teko
Intro : C Em F G C Em F G C Am Dm G C.. C Em F G a..ku teko.. tekan kene C Am mergo eling kowe.. F G nuruti ati C G/B Am sing kangen iki D eling wong sing tau G tak tresnani.. Int. Dm G.. ♯) C Em F G a..ku rene.. tekan kene C Am pingin nyawang kowe F G C Am sing tau janji, ning aku iki F G C nanging aku ra sido nduweni.. Int. F G Em Am F G C.. Reff : G nengkene neng kutho iki C nengkene kowe lali G tanpo tondho C kowe tego cidro janji.. G nengkene neng kutho iki C nengkene kowe lali F G ninggal lungo wes moh krungu C tangis iki.. G nengkene neng kutho iki C nengkene kowe lali F G ninggal lungo wes ora C gelem nemoni.. Musik : F..G.. C Em F G C Am F G C G/B Am D..G.. Dm G.. ♯) C Em F G a..ku rene.. tekan kene C Am pingin nyawang kowe F G C Am sing tau janji, ning aku iki F G C nanging aku ra sido nduweni.. Int. F G Em Am F G C.. Reff : G nengkene neng kutho iki C nengkene kowe lali G tanpo tondho C kowe tego cidro janji.. G nengkene neng kutho iki C nengkene kowe lali F G ninggal lungo wes moh krungu C tangis iki.. G nengkene neng kutho iki C nengkene kowe lali F G ninggal lungo wes ora C gelem nemoni.. Outro : C

Chord Didi Kempot - Aku Teko (New Release)


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  •