Kunci Gitar Didi Kempot - Cik Lan

Transpose:
Intro : C Em Am Em
        Dm G C G..

C        Em
oh.. cik lan..
    Am      Em
wis ora kelingan..
    Dm          Am
wis ra eling, karo aku
  Dm         C
sopir pribadimu..
     Dm           Am
sing wis suwe, nandang rindu
  G           C  G
kepincut sliramu..

C            Em
oo uo uo cik lan..
Am          Em
opo ora ngerti..
     Dm           Am
sing tak pikir, rino wengi
  Dm      C
tekane saiki..
   Dm          Am
cintaku sing, uwis suwi
    G         C
cik lan wo ai ni..

Int. Dm G C..
     Dm G C..

Reff :
            Dm            G
  ngalor ngidul ngetan ngulon
         C           Am
  tiwas edan ora kelakon
             Dm
  sing tak pikir
        G        C
  saiki di gowo uwong..

          Dm        G
  seprene ra biso lali
           C           Am
  eling rambute sing poni
              Dm
  wo u wo cik lan
         G               C  G
  sing gawe kangen neng ati..

C            Em
oo uo uo cik lan..(cik lan)
    Am      Em
wis ora kelingan..
    Dm          Am
wis ra eling, karo aku
  Dm         C
sopir pribadimu..
     Dm           Am
sing wis suwe, nandang rindu
  G           C  G
kepincut sliramu..

Musik : C Em Am Em
        Dm G C G..

C        Em
oh.. cik lan.. 
Am          Em
opo ora ngerti
     Dm           Am
sing tak pikir, rino wengi
  Dm      C
tekane saiki..
   Dm          Am
cintaku sing, uwis suwi
    G         C
cik lan wo ai ni..

Int. Dm G C..
     Dm G C..

Reff :
            Dm            G
  ngalor ngidul ngetan ngulon
         C           Am
  tiwas edan ora kelakon
             Dm
  sing tak pikir
        G       C
  saiki di gowo uwong..

          Dm        G
  seprene ra biso lali
           C           Am
  eling rambute sing poni
              Dm
  wo u wo cik lan
         G               C G
  sing gawe kangen neng ati..

C            Em
oo uo uo cik lan..(cik lan)
Am          Em
opo ora ngerti
     Dm           Am
sing tak pikir, rino wengi
  Dm      C
tekane saiki
   Dm          Am
cintaku sing, uwis suwi
    G         C
cik lan wo ai ni..
    G         C
cik lan wo ai ni..
    G         C
cik lan wo ai ni..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G# Cm Fm Cm
        A#m D# G# D#..

G#       Cm
oh.. cik lan..
    Fm      Cm
wis ora kelingan..
    A#m         Fm
wis ra eling, karo aku
  A#m        G#
sopir pribadimu..
     A#m          Fm
sing wis suwe, nandang rindu
  D#          G# D#
kepincut sliramu..

G#           Cm
oo uo uo cik lan..
Fm          Cm
opo ora ngerti..
     A#m          Fm
sing tak pikir, rino wengi
  A#m     G#
tekane saiki..
   A#m         Fm
cintaku sing, uwis suwi
    D#        G#
cik lan wo ai ni..

Int. A#m D# G#..
     A#m D# G#..

Reff :
            A#m           D#
  ngalor ngidul ngetan ngulon
         G#          Fm
  tiwas edan ora kelakon
             A#m
  sing tak pikir
        D#       G#
  saiki di gowo uwong..

          A#m       D#
  seprene ra biso lali
           G#          Fm
  eling rambute sing poni
              A#m
  wo u wo cik lan
         D#              G#  D#
  sing gawe kangen neng ati..

G#           Cm
oo uo uo cik lan..(cik lan)
    Fm      Cm
wis ora kelingan..
    A#m         Fm
wis ra eling, karo aku
  A#m        G#
sopir pribadimu..
     A#m          Fm
sing wis suwe, nandang rindu
  D#          G# D#
kepincut sliramu..

Musik : G# Cm Fm Cm
        A#m D# G# D#..

G#       Cm
oh.. cik lan.. 
Fm          Cm
opo ora ngerti
     A#m          Fm
sing tak pikir, rino wengi
  A#m     G#
tekane saiki..
   A#m         Fm
cintaku sing, uwis suwi
    D#        G#
cik lan wo ai ni..

Int. A#m D# G#..
     A#m D# G#..

Reff :
            A#m           D#
  ngalor ngidul ngetan ngulon
         G#          Fm
  tiwas edan ora kelakon
             A#m
  sing tak pikir
        D#      G#
  saiki di gowo uwong..

          A#m       D#
  seprene ra biso lali
           G#          Fm
  eling rambute sing poni
              A#m
  wo u wo cik lan
         D#              G# D#
  sing gawe kangen neng ati..

G#           Cm
oo uo uo cik lan..(cik lan)
Fm          Cm
opo ora ngerti
     A#m          Fm
sing tak pikir, rino wengi
  A#m     G#
tekane saiki
   A#m         Fm
cintaku sing, uwis suwi
    D#        G#
cik lan wo ai ni..
    D#        G#
cik lan wo ai ni..
    D#        G#
cik lan wo ai ni..

Chord Didi Kempot - Cik Lan


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  •