Kunci Gitar Didi Kempot - Den

Transpose:
Intro : C G Am Em F G..
        Am Em F Em
        Dm G C G

C       G         Am       Em
den.. kulo.. niki tiyang rekoso
   F          C      G
ngelak nyuwun diparingi tuyo
C       G      Am        Em
den.. kulo.. niki tiyang lola
 F           C    G
urip ijen tanpo sopo-sopo..

Dm       G
  namung nyowo
              C   G     Am
sing nggantil ono ing rogo
F         G       C      G
  rencang gesange kawulo..

C       G      Am        Em
den.. kulo.. niki tiyang susah
F           C          G
nanging kawulo mung tansah nrimah
C       G    Am           Em
den.. kulo.. namung gadah manah
F          C        G
ajrih tumindak sing ora nggenah..

Dm       G
  namung nyowo
              C   G     Am
sing nggantil ono ing rogo
F         G       C       
  rencang gesange kawulo..

       Dm  G       C
nyuwun den.. sing eling
       Dm     G         C
marang tiyang.. sing miskin..

Int. F G Em Am 
     Dm G C G C..

Reff :
     G                  C
   niki sambate tiyang alit..
               F        
   nganti seprene 
          G       C
   batine yo isih njerit..

     G                    Am
   niki tangise tiyang miskin
          F           G
   mugi-mugi sing ngerti
       C      G
   meluo eling..

C      G     Am        Em
den..kulo..niki tiyang susah
F           C          G
nanging kawulo mung tansah nrimah
C      G    Am           Em
den..kulo.. namung gadah manah
F          C        G
ajrih tumindak sing ora nggenah..

Dm       G
  namung nyowo
              C   G     Am
sing nggantil ono ing rogo
F         G       C       
  rencang gesange kawulo..

Int. F G Em Am 
     Dm G C G C..

Reff :
     G                  C
   niki sambate tiyang alit..
               F        
   nganti seprene 
          G       C
   batine yo isih njerit..

     G                    Am
   niki tangise tiyang miskin..
          F           G
   mugi-mugi sing ngerti
         C     Am  
   meluo eling..
          F           G
   mugi-mugi sing ngerti
       C      
   meluo eling..

Chord Didi Kempot - Den


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  •