Kunci Gitar Didi Kempot - Pager Abang

Transpose:
Intro : Am..F..G F Am..
        Am..F..E F Am E

      Am                     E 
pager abang semampir kutho kediri
         Dm                  Am
sing tak pikir nang kene opo wis lali
       A
wis ra nduwe roso kangen 
       Dm
nemoni wis ora gelem
     Am             E 
aduh lae duh biyung kok kebangeten..

     Am                   E
omah limo neng pinggir dalane sepur
        Dm                 Am
jroning netro koyo ra biso di slimur
      A                    Dm
angin gunung kancanono aku iki
        Am          E    Am
wong kasmaran kelangan tresno neng ati..

Int. G..C..G..Am..

Reff :
 A  
 langit sing neng nduwur
             Dm
 neng nduwur kutho kediri
   F                 Am      
 sawangen aku sing kelaran ati..

 Int. Dm E Am

 A
 tresno sing tak tandur
       Dm
 saiki wis katon luntur
     E                     Am
 wis malih ra koyo setahun kepungkur..

Musik : Dm G C Am Dm..E..
        Dm..Am..E..Am E..

      Am                     E 
pager abang semampir kutho kediri
         Dm                  Am
sing tak pikir nang kene opo wis lali
       A
wis ra nduwe roso kangen 
       Dm
nemoni wis ora gelem
     Am             E 
aduh lae duh biyung kok kebangeten..

     Am                   E
omah limo neng pinggir dalane sepur
        Dm                 Am
jroning netro koyo ra biso di slimur
      A                Dm
angin gunung kancanono aku iki
        Am          E    Am
wong kasmaran kelangan tresno neng ati..

Int. G..C..G..Am..

Reff :
 A  
 langit sing neng nduwur
             Dm
 neng nduwur kutho kediri
   F                 Am      
 sawangen aku sing kelaran ati..

 Int. Dm E Am

 A
 tresno sing tak tandur
       Dm
 saiki wis katon luntur
     E                     Am
 wis malih ra koyo setahun kepungkur..

Outro : Dm E Am..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Dm..Bb..C Bb Dm..
        Dm..Bb..A Bb Dm A

      Dm                     A 
pager abang semampir kutho kediri
         Gm                  Dm
sing tak pikir nang kene opo wis lali
       D
wis ra nduwe roso kangen 
       Gm
nemoni wis ora gelem
     Dm             A 
aduh lae duh biyung kok kebangeten..

     Dm                   A
omah limo neng pinggir dalane sepur
        Gm                 Dm
jroning netro koyo ra biso di slimur
      D                    Gm
angin gunung kancanono aku iki
        Dm          A    Dm
wong kasmaran kelangan tresno neng ati..

Int. C..F..C..Dm..

Reff :
 D 
 langit sing neng nduwur
             Gm
 neng nduwur kutho kediri
   Bb                Dm      
 sawangen aku sing kelaran ati..

 Int. Gm A Dm

 D
 tresno sing tak tandur
       Gm
 saiki wis katon luntur
     A                     Dm
 wis malih ra koyo setahun kepungkur..

Musik : Gm C F Dm Gm..A..
        Gm..Dm..A..Dm A..

      Dm                     A 
pager abang semampir kutho kediri
         Gm                  Dm
sing tak pikir nang kene opo wis lali
       D
wis ra nduwe roso kangen 
       Gm
nemoni wis ora gelem
     Dm             A 
aduh lae duh biyung kok kebangeten..

     Dm                   A
omah limo neng pinggir dalane sepur
        Gm                 Dm
jroning netro koyo ra biso di slimur
      D                Gm
angin gunung kancanono aku iki
        Dm          A    Dm
wong kasmaran kelangan tresno neng ati..

Int. C..F..C..Dm..

Reff :
 D 
 langit sing neng nduwur
             Gm
 neng nduwur kutho kediri
   Bb                Dm      
 sawangen aku sing kelaran ati..

 Int. Gm A Dm

 D
 tresno sing tak tandur
       Gm
 saiki wis katon luntur
     A                     Dm
 wis malih ra koyo setahun kepungkur..

Outro : Gm A Dm..

Chord Didi Kempot - Pager Abang


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  •