Kunci Gitar Didi Kempot - Cintaku Di Kualanamu

Transpose:
Didi Kempot - Cintaku Di Kualanamu

Intro : F..G..C G/B Am.. F..G..C..F G C Em neng kualanamu neng ngendi F G aku kangen ngopo kowe ora ngerti C Am petenge atiku koyo wengi tanpo bulan F G neng kene ora biso nyawang.. Int. Dm G C Em neng ngendi lungamu neng ngendi F G muliho sedelo opo sewengi C Am sepine uripku koyo langit tanpo lintang F G nanging aku isih ora rumongso kelangan.. Int. C..Am..F G C.. Reff : C ra mungkin.. F G C Am ra mungkin aku lali kowe F G kowe iseh nengkene C Am neng njero atiku F G C neng atiku selawase.. C ra mungkin.. F G C Am ra mungkin aku lali kowe F G kowe iseh nengkene C Am kowe iseh nengkene F G C neng uripku selawase.. F G ra ono seng ilang C Am kowe terus tak sawang F G C aku ra rumongso kelangan.. Musik : C..Em..Am..G.. F G Em Am F G C.. C Em neng ngendi lungamu neng ngendi F G muliho sedelo opo sewengi C Am sepine uripku koyo langit tanpo lintang F G nanging aku isih ora rumongso kelangan.. Int. C..Am..F G C.. Reff : C ra mungkin.. F G C Am ra mungkin aku lali kowe F G kowe iseh nengkene C Am neng njero atiku F G C neng atiku selawase.. C ra mungkin.. F G C Am ra mungkin aku lali kowe F G kowe iseh nengkene C Am kowe iseh nengkene F G C neng uripku selawase.. F G ra ono seng ilang C Am kowe terus tak sawang F G C aku ra rumongso kelangan.. F G ra ono seng ilang C Am kowe terus tak sawang F G C aku ra rumongso kelangan.. Outro : C

Chord Didi Kempot - Cintaku Di Kualanamu


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  •