Kunci Gitar Didi Kempot - Tresno Selawase

Transpose:
Intro : C G Am Em
        F G

C               Dm
kowe pingin opo uwis tak wenehi
  G             C
kowe mbatin opo atiku wis ngerti
Am       F     G         C
aku wani loro, rekoso ra wedi
Am          F      G
urip kanggo kowe.. sayang..

Reff :
      C          G
 aku ora bakal lali
          Am         Em
 ngancani lan tresno selawase
 F        C
  ngantio srengenge
 Dm            G
  ngilang neng bumi..

           C         G
 nganti mbesok aku mati
        Am         Em
 aku nyuwun marang Ilahi
 F           C
  sing tak suwun bareng
 Dm          G       C
 ning suwargo.. dadi siji..

Int. C G Am Em
     F G

C            Dm
meluo ngerti awan lan wengiku
G              C
yen aku ndongo mung kanggo uripmu
   Am         F    G         C
Gusti kulo nyuwun, nyuwun dipun jagi
Am         F        G
Gusti kulo tresno.. tresno..

Reff :
      C          G
 aku ora bakal lali
          Am         Em
 ngancani lan tresno selawase
 F        C
  ngantio srengenge
 Dm            G
  ngilang neng bumi..

           C         G
 nganti mbesok aku mati
        Am         Em
 aku nyuwun marang Ilahi
 F           C
  sing tak suwun bareng
 Dm          G       C
 ning suwargo.. dadi siji..

Musik : C G Am Em
        F C G E

(featuring) 
   Am         F
Gusti kulo nyuwun
   G         C
nyuwun dipun jagi
   Am          F        G
Gusti kulo tresno.. tresno..

Reff :
      C          G
 aku ora bakal lali
          Am         Em
 ngancani lan tresno selawase
 F        C
  ngantio srengenge
 Dm            G
  ngilang neng bumi..

           C         G
 nganti mbesok aku mati
        Am         Em
 aku nyuwun marang Ilahi
 F           C
  sing tak suwun bareng
 Dm          G        C
 ning suwargo.. dadi siji..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : A E F#m C#m
        D  E

A               Bm
kowe pingin opo uwis tak wenehi
  E             A
kowe mbatin opo atiku wis ngerti
F#m      D     E         A
aku wani loro, rekoso ra wedi
F#m         D      E
urip kanggo kowe.. sayang..

Reff :
      A          E
 aku ora bakal lali
          F#m        C#m
 ngancani lan tresno selawase
 D        A
  ngantio srengenge
 Bm            E
  ngilang neng bumi..

           A         E
 nganti mbesok aku mati
        F#m        C#m
 aku nyuwun marang Ilahi
 D           A
  sing tak suwun bareng
 Bm          E       A
 ning suwargo.. dadi siji..

Int. A E F#m C#m
     D  E

A            Bm
meluo ngerti awan lan wengiku
E              A
yen aku ndongo mung kanggo uripmu
   F#m        D    E         A
Gusti kulo nyuwun, nyuwun dipun jagi
F#m        D        E
Gusti kulo tresno.. tresno..

Reff :
      A          E
 aku ora bakal lali
          F#m        C#m
 ngancani lan tresno selawase
 D        A
  ngantio srengenge
 Bm            E
  ngilang neng bumi..

           A         E
 nganti mbesok aku mati
        F#m        C#m
 aku nyuwun marang Ilahi
 D           A
  sing tak suwun bareng
 Bm          E       A
 ning suwargo.. dadi siji..

Musik : A E F#m C#m
        D A E -C#/F

(featuring)
   F#m        D
Gusti kulo nyuwun 
   E         A
nyuwun dipun jagi
   F#m         D        E
Gusti kulo tresno.. tresno..

Reff :
      A          E
 aku ora bakal lali
          F#m        C#m
 ngancani lan tresno selawase
 D        A
  ngantio srengenge
 Bm            E
  ngilang neng bumi..

           A         E
 nganti mbesok aku mati
        F#m        C#m
 aku nyuwun marang Ilahi
 D           A
  sing tak suwun bareng
 Bm          E        A
 ning suwargo.. dadi siji..

Chord Didi Kempot - Tresno Selawase


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  •