Kunci Gitar Didi Kempot - Nginepo Jeporo

Transpose:
Intro : C..Am..F..G..
        
     C               Em
nginepo nengkene sewengi wae
    Am              Em
nuruti atiku sing kangen kowe
     C               Em
nginepo nengkene sedelo wae
    Am                Em
nuruti atiku sing tresno kowe..

   Dm          G    
elingo jaman semono 
     C     G/B    Am
ning pinggire segoro
    Dm          D    G
nengkene naliko udan sedino..

     C               Em
nginepo nengkene sewengi wae
    Am                 Em
muliho nganti njedhule srengenge
     C               Em
nginepo nengkene sedelo wae
        Am                    Em
senajan mung ngimpi wes marem rasane..

     Dm           G
biso nggo tombo kangen 
        C           Am
seprono nganti seprene
       Dm       G            C
ning Jeporo aku mbok tinggal dewe..

Int. Dm G C Am
     Dm G C..

Reff :
 G                C
 padhange mbulan, kalingan mendhung
          F          G     C
 mbiyen sayang saiki kok gawe bingung
      G                  C
 ning pantai Bandhengan, kutho Jeporo
             F       G      C      G
 biyen nengkono kowe tau janji opo..

     C                Em
nginepo nengkene sewengi wae
    Am                 Em
muliho nganti njedhule srengenge
     C                  Em
nginepo nengkene sedelo wae
        Am                    Em
senajan mung ngimpi wes marem rasane..

     Dm           G
biso nggo tombo kangen 
        C           Am
seprono nganti seprene
       Dm       G            C
ning Jeporo aku mbok tinggal dewe..

Musik : Am..Em..F G C G..

     C                Em
nginepo nengkene sewengi wae
    Am                 Em
muliho nganti njedhule srengenge
     C                  Em
nginepo nengkene sedelo wae
        Am                    Em
senajan mung ngimpi wes marem rasane..

     Dm           G
biso nggo tombo kangen 
        C           Am
seprono nganti seprene
       Dm       G            C
ning Jeporo aku mbok tinggal dewe..

Int. Dm G C Am
     Dm G C..

Reff :
 G                C
 padhange mbulan, kalingan mendhung
          F          G     C
 mbiyen sayang saiki kok gawe bingung
      G                  C
 ning pantai Bandhengan, kutho Jeporo
             F       G      C      
 biyen nengkono kowe tau janji opo..
            F        G        C
 ning Bandhengan pantai kutho Jeporo..

Outro : C

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F..Dm..Bb..C..
        
     F               Am
nginepo nengkene sewengi wae
    Dm              Am
nuruti atiku sing kangen kowe
     F               Am
nginepo nengkene sedelo wae
    Dm                Am
nuruti atiku sing tresno kowe..

   Gm          C    
elingo jaman semono 
     F    -C/E    Dm
ning pinggire segoro
    Gm          G    C
nengkene naliko udan sedino..

     F               Am
nginepo nengkene sewengi wae
    Dm                 Am
muliho nganti njedhule srengenge
     F               Am
nginepo nengkene sedelo wae
        Dm                    Am
senajan mung ngimpi wes marem rasane..

     Gm           C
biso nggo tombo kangen 
        F           Dm
seprono nganti seprene
       Gm       C            F
ning Jeporo aku mbok tinggal dewe..

Int. Gm C F Dm
     Gm C F..

Reff :
 C                F
 padhange mbulan, kalingan mendhung
          Bb         C     F
 mbiyen sayang saiki kok gawe bingung
      C                  F
 ning pantai Bandhengan, kutho Jeporo
             Bb      C      F      C
 biyen nengkono kowe tau janji opo..

     F                Am
nginepo nengkene sewengi wae
    Dm                 Am
muliho nganti njedhule srengenge
     F                  Am
nginepo nengkene sedelo wae
        Dm                    Am
senajan mung ngimpi wes marem rasane..

     Gm           C
biso nggo tombo kangen 
        F           Dm
seprono nganti seprene
       Gm       C            F
ning Jeporo aku mbok tinggal dewe..

Musik : Dm..Am..Bb C F C..

     F                Am
nginepo nengkene sewengi wae
    Dm                 Am
muliho nganti njedhule srengenge
     F                  Am
nginepo nengkene sedelo wae
        Dm                    Am
senajan mung ngimpi wes marem rasane..

     Gm           C
biso nggo tombo kangen 
        F           Dm
seprono nganti seprene
       Gm       C            F
ning Jeporo aku mbok tinggal dewe..

Int. Gm C F Dm
     Gm C F..

Reff :
 C                F
 padhange mbulan, kalingan mendhung
          Bb         C     F
 mbiyen sayang saiki kok gawe bingung
      C                  F
 ning pantai Bandhengan, kutho Jeporo
             Bb      C      F      
 biyen nengkono kowe tau janji opo..
            Bb       C        F
 ning Bandhengan pantai kutho Jeporo..

Outro : F
Facebook
Twitter

Chord Didi Kempot - Nginepo Jeporo


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  •