Kunci Gitar Gawe Gelo - Didi Kempot (Kowe Gawe Gelo)

Transpose:
Catatan:
Original chord dari G#
Gunakan tranpose diatas gan..
di bawah juga sudah kami sediakan
untuk versi G atau capo di fret 1

Didi Kempot - Gawe Gelo

Intro : C F G C Dm Em F G C F koyo wong wuto sing ilang tekenne G mlakumu ing wengi kuwi C opo sing kok karepake Dm Em naliko aku ngerti F sliramu cidro janji G ngapusi awakku.. C F rasane ati iki G koyo ra percoyo C kowe ngimpi opo Dm Em rasane kepingin njerit F nangisi tresnaku G nangisi nasibku.. Reff : C Am kowe gawe gelo kowe gawe loro F F nglarani atiku nglarani uripku Dm G kowe gelo aku opo to salahku C G kowe ngapusi aku.. C Am kowe gawe gelo kowe gawe loro F F nglarani atiku nglarani uripku Dm G kowe gelo aku opo to salahku C G kowe gawe gelo.. Musik : C F G C Dm Em F G C F koyo wong wuto sing ilang tekenne G mlakumu ing wengi kuwi C opo sing kok karepake Dm Em naliko aku ngerti F sliramu cidro janji G ngapusi awakku.. C F rasane ati iki G koyo ra percoyo C kowe ngimpi opo Dm Em rasane kepingin njerit F nangisi tresnaku G nangisi nasibku.. Reff : C Am kowe gawe gelo kowe gawe loro F F nglarani atiku nglarani uripku Dm G kowe gelo aku opo to salahku C G kowe ngapusi aku.. C Am kowe gawe gelo kowe gawe loro F F nglarani atiku nglarani uripku Dm G kowe gelo aku opo to salahku C kowe gawe gelo.. Outro : C =======+++ Chord Capo fret 1 +++======= Intro : G C D G Am Bm C D G C koyo wong wuto sing ilang tekenne D mlakumu ing wengi kuwi G opo sing kok karepake Am Bm naliko aku ngerti C sliramu cidro janji D ngapusi awakku.. G C rasane ati iki D koyo ra percoyo G kowe ngimpi opo Am Bm rasane kepingin njerit C nangisi tresnaku D nangisi nasibku.. Reff : G Em kowe gawe gelo kowe gawe loro C C nglarani atiku nglarani uripku Am D kowe gelo aku opo to salahku G D kowe ngapusi aku.. G Em kowe gawe gelo kowe gawe loro C C nglarani atiku nglarani uripku Am D kowe gelo aku opo to salahku G D kowe gawe gelo.. Musik : G C D G Am Bm C D G C koyo wong wuto sing ilang tekenne D mlakumu ing wengi kuwi G opo sing kok karepake Am Bm naliko aku ngerti C sliramu cidro janji D ngapusi awakku.. G C rasane ati iki D koyo ra percoyo G kowe ngimpi opo Am Bm rasane kepingin njerit C nangisi tresnaku D nangisi nasibku.. Reff : G Em kowe gawe gelo kowe gawe loro C C nglarani atiku nglarani uripku Am D kowe gelo aku opo to salahku G D kowe ngapusi aku.. G Em kowe gawe gelo kowe gawe loro C C nglarani atiku nglarani uripku Am D kowe gelo aku opo to salahku G kowe gawe gelo.. Outro : G

Chord Gawe Gelo - Didi Kempot (Kowe Gawe Gelo)


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  •