Kunci Gitar Didi Kempot - Ela Elo

Transpose:
Capo di fret 3

Intro : Am..C..Am..G..
        F..G..C..
     
     C  
ela elo mbiyen kowe ngomong
           F
benci karo aku
                       C
sengit sebel opo maneh tresno
             G
nanging saikine ra di nyono
                  C
kowe malah mbalik tresno..
      F       G       C
(ela elo ela ela ela elo)

     C
ela elo mbok yo ojo ngono
            F
ngomong sak penak'e
                C
ora gelem karo aku
             G
nanging saikine saben ndino
                  C
kowe sing ngerayu aku..

Int. F..C..G..C..

Reff :
                     C
  montor cilik ono embong
                         C
  mikir disek lek gek ngomong
            G
  isin-isin yo dik..
                        G
  numpak taksi mudhun solo
                         G
  ngomong benci tapi tresno
               C
  isin-isin yo dik..

                      C
  kopat kapit ngiwo nengen
                         C
  kondho benci nanging kangen
               G
  isin-isin yo dik...
                      G
  mlaku-mlaku tuku sandhal
                  G
  karo aku jual mahal
            C
  isin-isin yo dik..

     C  
ela elo mbiyen kowe ngomong
           F
benci karo aku
                       C
sengit sebel opo maneh tresno
             G
nanging saikine ra di nyono
                  C
kowe malah mbalik tresno..
      F       G       C
(ela elo ela ela ela elo)

Musik : Am..C..Am..G..
        F..G..C.. 

         C  
ela ela elo mbiyen kowe ngomong
           F
benci karo aku
                       C
sengit sebel opo maneh tresno
             G
nanging saikine ra di nyono
                  C
kowe malah mbalik tresno..
      F       G       C
(ela elo ela ela ela elo)

     C
ela elo mbok yo ojo ngono
           F
ngomong sakpenak'e
                C
ora gelem karo aku
             G
nanging saikine saben ndino
                  C
kowe sing ngerayu aku..

Int. F..C..G..C..

Reff :
                     C
  montor cilik ono embong
                         C
  mikir disek lek gek ngomong
            G
  isin-isin yo dik..
                        G
  numpak taksi mudhun solo
                         G
  ngomong benci tapi tresno
               C
  isin-isin yo dik..

                      C
  kopat kapit ngiwo nengen
                         C
  kondho benci nanging kangen
               G
  isin-isin yo dik...
                      G
  mlaku-mlaku tuku sandhal
                  G
  karo aku jual mahal
            C
  isin-isin yo dik..

     C  
ela elo mbiyen kowe ngomong
        F
benci karo aku
                       C
sengit sebel opo maneh tresno
             G
nanging saikine ra di nyono
                  C
kowe malah mbalik tresno..
      F       G       C
(ela elo ela ela ela elo..)

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Cm..D#..Cm..A#..
        G#..A#..D#.. 
     
     D# 
ela elo mbiyen kowe ngomong
           G#
benci karo aku
                       D#
sengit sebel opo maneh tresno
             A#
nanging saikine ra di nyono
                  D#
kowe malah mbalik tresno..
      G#      A#      D#
(ela elo ela ela ela elo)

     D#
ela elo mbok yo ojo ngono
            G#
ngomong sak penak'e
                D#
ora gelem karo aku
             A#
nanging saikine saben ndino
                  D#
kowe sing ngerayu aku..

Int. G#..D#..A#..D#..

Reff :
                     D#
  montor cilik ono embong
                         D#
  mikir disek lek gek ngomong
            A#
  isin-isin yo dik..
                        A#
  numpak taksi mudhun solo
                         A#
  ngomong benci tapi tresno
               D#
  isin-isin yo dik..

                      D#
  kopat kapit ngiwo nengen
                         D#
  kondho benci nanging kangen
               A#
  isin-isin yo dik...
                      A#
  mlaku-mlaku tuku sandhal
                  A#
  karo aku jual mahal
            D#
  isin-isin yo dik..

     D# 
ela elo mbiyen kowe ngomong
           G#
benci karo aku
                       D#
sengit sebel opo maneh tresno
             A#
nanging saikine ra di nyono
                  D#
kowe malah mbalik tresno..
      G#      A#      D#
(ela elo ela ela ela elo)

Musik : Cm..D#..Cm..A#..
        G#..A#..D#.. 

         D# 
ela ela elo mbiyen kowe ngomong
           G#
benci karo aku
                       D#
sengit sebel opo maneh tresno
             A#
nanging saikine ra di nyono
                  D#
kowe malah mbalik tresno..
      G#      A#      D#
(ela elo ela ela ela elo)

     D#
ela elo mbok yo ojo ngono
           G#
ngomong sakpenak'e
                D#
ora gelem karo aku
             A#
nanging saikine saben ndino
                  D#
kowe sing ngerayu aku..

Int. G#..D#..A#..D#..

Reff :
                     D#
  montor cilik ono embong
                         D#
  mikir disek lek gek ngomong
            A#
  isin-isin yo dik..
                        A#
  numpak taksi mudhun solo
                         A#
  ngomong benci tapi tresno
               D#
  isin-isin yo dik..

                      D#
  kopat kapit ngiwo nengen
                         D#
  kondho benci nanging kangen
               A#
  isin-isin yo dik...
                      A#
  mlaku-mlaku tuku sandhal
                  A#
  karo aku jual mahal
            D#
  isin-isin yo dik..

     D# 
ela elo mbiyen kowe ngomong
        G#
benci karo aku
                       D#
sengit sebel opo maneh tresno
             A#
nanging saikine ra di nyono
                  D#
kowe malah mbalik tresno..
      G#      A#      D#
(ela elo ela ela ela elo..)

Chord Didi Kempot - Ela Elo


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  •